nikoskazanakis
Established Member
- 18 June 2010
- 166
παιδιά καλησπέρα...δυσκολεύτηκα να βρω το συγκεκριμένο ποστ και άνοιξα δικό μου κάνοντας μια ερώτηση σχετικά με την νέα μου τηλεόραση samsung ue46h7000....αρχικα να ευχαριστήσω πολύ όλους όπως έκανα και εκεί(στο δικό μου ποστ) όλους όσους με βοηθησαν να αποκτήσω μια τηλεόραση με μηδενικό σχεδόν clouding μιας και χαρη στα test-video-εικόνες-απόψεις σας ενημερώθηκα και κάνοντας χρήση doa αντικατέστησα ένα πολύ μέτριο πάνελ....εχω όμως ένα μικρο πρόβλημα με τις θύρες usb....και είναι ακριβώς το ίδιο και στις 2 τηλεόρασης που πεσανε στα χερια μου οποτε μάλλον πρόκειται για κάτι άλλο παρα για αστοχια υλικού.....θα το εξηγήσω όσο πιο απλα γίνεται....ενω λοιπόν όλα παίζουνε τελεια υπότιτλοι video τα πάντα μετά από αρκετά βαλε βγάλε του σκληρου δίσκου πάντα με ασφαλή απεγκατάσταση κάποια στιγμή ενώ τον αναγνωρίζει σταματάει να διαβάζει το περιεχόμενο του.....το πιο κουλό δε είναι ότι στο pc ενώ παίζουν όλα κανονικά διαγραφω το περιεχόμενο του δίσκου και περνάω νέο....τοποθετω το δίσκο στη θύρα και αντί να διαβάσει το νέο υλικό μου εμφανίζει τους παλιούς φακέλους που είχα διαγράψει ενώ τους νέους τους συναντω όχι στο υπομενου βίντεο αλλα μουσικής!!!!!!χωρίς δυνατότητα αναπαραγωγής φυσικά...το μονο που μου επιτρέπει να αναπαράγω είναι φωτογραφίες....στην πρωτη τηλεόραση που αντικατέστησα αυτό συνεβει με το στικακι(ολοκαίνουργιο) στη τηλεόραση αντικατάστασης μου παρουσιάστηκε στον σκληρο δίσκο....το περιεχόμενο είναι κατεωασμενο από το ιντερνετ και αφορα ταινίες όπως είπα.....αν κάποιος αντιμετώπισε κάτι ανάλογο παρακαλώ ας μου δώσει τα φωτα του....σας ευχαριστώ όλους εκ των προτερων γα τον κόπο που κάνατε να διαβάσετε το ποστ μου
Καλοθέατη η τηλεόραση φίλε! Να σε ρωτήσω κάτι, που πάντα έχω απορία με το DOA και σε άλλους φίλους που το αναφέρουν, και ιδίως για την περίπτωση για απλή αλλαγή πάνελ. Από που πήρες την τηλεόραση και σου δέχτηκαν έτσι απλά DOA για θέματα που κυρίως οι ασχολούμενοι με το αντικείμενο πιάνουμε (clouding, banding κλπ.) και όχι ο μέσος καταναλωτής; Γιατί εμένα η εμπειρία μου σε τέτοιες περιπτώσεις από διάφορα μαγαζιά είναι ότι για να το δεχτούν σου ζητάνε τεχνικό θέμα του στυλ δεν ανάβει η τηλεόραση ή κάτι πολύ χτυπητό κλπ. Και για τη Samsung αν έρθει κάποιος τεχνικός να δει την τβ είμαι σίγουρος ότι σταθερά λένε είναι εντός προδιαγραφών κλπ. και δεν έχει θέμα. Ρωτώ γιατί βλέπω και άλλους φίλους να αναφέρουν την αλλαγή με ευκολία πάνελ αλλά από την εμπειρία μου δεν το έχω δει. Ευχαριστώ!