Το apple box ειναι το ιδιο πραγμα εχει τις ιδιες λειτουργιες η οχι ??Εχεις να προτεινεις καποιο καλο android TVbox?
Άμα έχεις apple box μπορείς να περάσεις το Kodi ..Το Kodi τρέχει σε όλα τα λειτουργικά (windows ,linux , android , mac os x , Raspberry κτλ ..)
Ένα TVbox με καλό επεξεργαστή(cpu & gpu) και 2GB ram με android λειτουργικό σίγουρα είναι καλύτερο από την Sony TV που έχει android ..
Εγώ το είχα πάρει από Κίνα μεριά το tvbox στα 45 ευρώ με τον rk3288 και 2GB ram .. Απέξω άμα μπορείς να παραγγείλεις μέσω paypal κτλ , μπορείς να πάρεις με 50 ευρώ ας πούμε καλύτερα χαραχτηριστικά σε soc , σε σχέση με αυτά που έχουν οι Sony TV με android ..
Απλά θέλω να σου δείξω ότι μην εξαρτιέσαι τόσο πολύ από τις smart λειτουργίες μιας τηλεόρασης , αφού με ένα αξιόλογο tvbox μπορείς να έχεις την τέλεια smart TV ..Μια τηλεόραση την περνούμε ως κύριο κριτήριο για την απόδοση της εικόνας ..
Ας μιλήσουμε τώρα για την samsung j6200.. Εγώ έχω την 48άρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ..Ακόμα και σε καλό sd η εικόνα της είναι αρκετά καλή ..Σε ΗD 720p πολύ καλή και σε 1080p παρά πολύ καλή ..Αν διαβάσεις όλο το νήμα της tv θα δεις ότι όλοι οι κάτοχοι της τηλεόρασης είναι ευχαριστημένοι από την εικόνα της ..Τα μειονεκτήματα της είναι η κατασκευή της, που έχει πολύ πλαστικούρα και για άλλους κατόχους , το menu που δεν έχει πολύ γρήγορη ανταπόκριση ..Δεν είδα κάποιον να διαμαρτύρετε για την εικόνα της , ή γενικά να υπάρχουν αρνητικά θέματα για την τηλεόραση , γιαυτό δεν έχει και πολύ κίνηση το νήμα πιστεύω , γιατί οι κάτοχοι της είναι ευχαριστημένοι και δεν έχουν συναντήσει προβλήματα ..