Samsung UE J6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

http://www.amazon.com/Nokia-BH-505-Bluetooth-Stereo-Headset/dp/B003H83XP6
αυτα ειχα, δεν τα αγορασα επι τουτου. Δυστυχως ομως κοβει τον ηχο απο τα ηχεια της τηλεορασης. Απο τις ρυθμιζεις επιλεγεις bluetooth ή tv speakers. Αν για καποιον λογο θελεις να ακουγονται ταυτοχρονα, τοτε δεν ειναι αυτη η λυση που ψαχνεις δυστυχως.

Re: 55j6200
Καλησπερα παιδια μολις παρελαβα την τηλεοραση μια βοηθεια με τις ρυθμισεις υπαρχει και καποιο τεστ να κανω για την τηλεοραση...Στα καναλια sd τωρα που εβλεπα mega ειδησεις και ειχε ενα ρεπορταζ εβλεπα τετραγωνακια μαυρα απο πισω πολυ μικρα τι ειναι αυτο??

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και να ρωτησω και κατι αλλο μεσα στην συσκευασια ειχε και εναν προσαρμογεα καρτας αυτο το βαζουμε στην τηλεοραση στο πισω μερος??

Παιδια καλησπερα και παλι να ρωτησω και κατι αλλο εσας στα καναλια της digea πως ειναι ??Αυτος ο αντ1 ειναι απαραδεκτος βλεπω απο οτε τβ σας παρακαλω μια βοηθεια με τις ρυθμισεις...Ευχαριστω...

Καλημέρα φίλε.. Εγώ δεν θυμάμαι αν είχε προσαρμογέα κάρτας και να είχε πάλι δεν τον έβαλα.. Τώρα για τις ρυθμίσεις της εικόνας έχω γράψει πιο πίσω στις σελίδες, για το movie mode.. Αν θέλεις δοκιμάζεις.. Για τεστ κάνε απευθείας από την TV μέσω YouTube.. Γράψε lcd test pattern..

Καλημέρα φίλε.. Εγώ δεν θυμάμαι αν είχε προσαρμογέα κάρτας και να είχε πάλι δεν τον έβαλα.. Τώρα για τις ρυθμίσεις της εικόνας έχω γράψει πιο πίσω στις σελίδες, για το movie mode.. Αν θέλεις δοκιμάζεις.. Για τεστ κάνε απευθείας από την TV μέσω YouTube.. Γράψε lcd test pattern..
Καλημερα και απο εμενα στα καναλια της digea εισαι ευχαριστημενος ?Και μια βοηθεια στο lcd test τι πρεπει να προσεξω για να δω οτι ολα ειναι οκ??

Μιας και το ανέφερες.. .. μηπως γνωριζουμε κανενα αξιοπιστο set εργαλειων για laptop ετσι ωστε να καλιμοραρουμε τα χρωματα να δουμε το clouding κλπ κλπ...

Παιδια σορρυ παλι σας εχω κουρασει με τις ερωτησεις αλλα ειναι η πρωτη φορα που παιρνω σμαρτ τηλεοραση live streaming παιζει η τηλεοραση δηλαδη να μπαινεις σε σαιτ και να βλεπεις σειρες και βαζω και στο nova go τους κωδικους που εχω απο ενα φιλο και ενω γινετε η διαδικασια κανονικα οταν φτανει να παιξει παταω το play και δεν ανοιγει τιποτα μηπως πρεπει να κατεβασω καποιον αλλον browser??Ευχαριστω και παλι....

@minotavrs Εγώ για την TV χρησιμοποίησα αυτά εδώ https://www.youtube.com/watch?v=tPdLZ9g0l28 και για τα χρώματα δες αυτό https://www.youtube.com/watch?v=w99N-qMPUUw .. Πιστεύω ότι υπάρχουν άπειρα στο youtube τεστ που θα σε καλύψουν..

@davidvigia7 Δεν πιστεύω να μπορείς να δεις novaGo από την TV και δεν πιστεύω ότι μπορείς να δεις live streaming από αλλά site , γι αυτό όμως δεν είμαι σίγουρος..Η tv είναι καλή για να βλέπεις youtube μέσου του app (άριστη σε αυτό τον τομέα) .. αλλά από εκεί και πέρα δεν λέει και πολλά το Tizen os ... Για μένα άμα θες full λειτουργίες smart πχ. να βλέπεις streaming , novaGO , ταινίες , σειρές κτλ μέσω kodi , παίρνεις ένα android TVbox και ξεμπέρδεψες ..

Το apple box ειναι το ιδιο πραγμα εχει τις ιδιες λειτουργιες η οχι ??Εχεις να προτεινεις καποιο καλο android TVbox?

Παιδια τελικα η 55j6200 αξιζει σαν τηλεοραση γιατι εχω αρχισει και το ξανασκεφτομαι που την πηρα ?Διαβαζω οτι η sony ειναι καλυτερες λογου του android και kodi ?Πιστευετε οτι με ενα android box εχει τις ιδιες δυνατοτητες?

Το apple box ειναι το ιδιο πραγμα εχει τις ιδιες λειτουργιες η οχι ??Εχεις να προτεινεις καποιο καλο android TVbox?
Άμα έχεις apple box μπορείς να περάσεις το Kodi ..Το Kodi τρέχει σε όλα τα λειτουργικά (windows ,linux , android , mac os x , Raspberry κτλ ..)
Ένα TVbox με καλό επεξεργαστή(cpu & gpu) και 2GB ram με android λειτουργικό σίγουρα είναι καλύτερο από την Sony TV που έχει android ..
Εγώ το είχα πάρει από Κίνα μεριά το tvbox στα 45 ευρώ με τον rk3288 και 2GB ram .. Απέξω άμα μπορείς να παραγγείλεις μέσω paypal κτλ , μπορείς να πάρεις με 50 ευρώ ας πούμε καλύτερα χαραχτηριστικά σε soc , σε σχέση με αυτά που έχουν οι Sony TV με android ..
Απλά θέλω να σου δείξω ότι μην εξαρτιέσαι τόσο πολύ από τις smart λειτουργίες μιας τηλεόρασης , αφού με ένα αξιόλογο tvbox μπορείς να έχεις την τέλεια smart TV ..Μια τηλεόραση την περνούμε ως κύριο κριτήριο για την απόδοση της εικόνας ..
Ας μιλήσουμε τώρα για την samsung j6200.. Εγώ έχω την 48άρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ..Ακόμα και σε καλό sd η εικόνα της είναι αρκετά καλή ..Σε ΗD 720p πολύ καλή και σε 1080p παρά πολύ καλή ..Αν διαβάσεις όλο το νήμα της tv θα δεις ότι όλοι οι κάτοχοι της τηλεόρασης είναι ευχαριστημένοι από την εικόνα της ..Τα μειονεκτήματα της είναι η κατασκευή της, που έχει πολύ πλαστικούρα και για άλλους κατόχους , το menu που δεν έχει πολύ γρήγορη ανταπόκριση ..Δεν είδα κάποιον να διαμαρτύρετε για την εικόνα της , ή γενικά να υπάρχουν αρνητικά θέματα για την τηλεόραση , γιαυτό δεν έχει και πολύ κίνηση το νήμα πιστεύω , γιατί οι κάτοχοι της είναι ευχαριστημένοι και δεν έχουν συναντήσει προβλήματα ..

Σε ευχαριστω για την ενημερωση και χιλια συγνωμη αν εχω κουρασει απλως δεν γνωριζω και πολλα στο κομματι της smart tv εγω πηρα την 55 αρα και ακομα την ψαχνω .Επειδη δεν εχω την δυνατοτητα να παραγγειλω απο εξω απο ελλαδα εχεις να προτεινεις καποιο αξιολογο tv box?

Παιδια τελικα η 55j6200 αξιζει σαν τηλεοραση γιατι εχω αρχισει και το ξανασκεφτομαι που την πηρα ?Διαβαζω οτι η sony ειναι καλυτερες λογου του android και kodi ?Πιστευετε οτι με ενα android box εχει τις ιδιες δυνατοτητες?

Σε κριτικες της σονυ ειχα διαβασει γκρινιες για το λειτουργικο της, οτι αργει να αναψει και οτι τρωει κολημματα και θελει επανεκκινηση. Κοινως τελεια τηλεροαση δεν υπαρχει. Εχει τεραστια σημασια βεβαιως ποσο την αγορασες. Στις τιμες προσφορας που την αγορασαμε οι περισσοτεροι, θεωρω οτι ειναι μια πολυ καλη επιλογη. Ακομα και φανταστικες σμαρτ δυνατοτητες να ειχε, θα ξεπεραστουν σε 2χρονια (το πολυ) οποτε μην κρινεις βασει αυτων. Αν θες kodi παρε raspberry pi3 (ή καποιο αλλο media player) και τελειωσε.

ΥΓ: αυτο με το "αργο" μενου, εγω δεν το εχω παρατηρησει. Ισως επειδη ερχομαι απο τηλεοραση του 2009. Το μονο που με ενοχλει λιγο (ελαχιστα) ειναι οτι οταν την ανοιξεις πρεπει να περιμενεις λιγο μεχρι να "φορτωσει" apps.

Το apple box ειναι καλο σαν media player γιατι βλεπω οτι ειναι και σχετικα φθηνο και εχει καλες κριτικες?

Το apple box ειναι καλο σαν media player γιατι βλεπω οτι ειναι και σχετικα φθηνο και εχει καλες κριτικες?

Τι ειναι το apple box? Δεν φανταζομαι να εννοειτε το apple tv ετσι;

Προσωπικα δεν μου αρεσει η λογικη "κλειστο οικοσυστημα" που εχει η apple στα προϊοντα της και για αυτο τον λογο δεν προτιμω τα προϊοντα της. Υπαρχει ολοκληρο νημα πολλων σελιδων στους media players που συζητουν για το apple tv4 και τις χρησεις του στην ελλαδα. Διαβασε εκει και θα παρεις μια εικονα αν ειναι κατι που θα σου ειναι χρησιμο ή οχι.

Σε ευχαριστω για την ενημερωση και χιλια συγνωμη αν εχω κουρασει απλως δεν γνωριζω και πολλα στο κομματι της smart tv εγω πηρα την 55 αρα και ακομα την ψαχνω .Επειδη δεν εχω την δυνατοτητα να παραγγειλω απο εξω απο ελλαδα εχεις να προτεινεις καποιο αξιολογο tv box?
Η καλύτερη επιλογή από Ελλάδα με 2GB ram είναι το m8s στα 80 ευρώ https://www.skroutz.gr/s/7971826/OEM-M8s-Android-TV-Box-Cortex-S812-2GB-8GB-Android.html , από εκεί και πέρα με αξιόλογα soc αλλά με ένα 1GB ram στα 70 ευρώ βρίσκεις tvbox με επεξεργαστή amlogic s905 και rockchip rk3229 που είναι αρκετά καλά soc για αναπαραγωγή ταινιών και σε codecs , αν και πιστεύω ότι οι amlogic είναι ποιο καλοί στην αναπαραγωγή ταινιών και οι rockchip είναι ποιο καλοί σε διεργασίες , videogames και σερφάρισμα ..

ΥΓ.. Ούτε και εγώ έχω εντόπιση ενοχλητική καθυστέρηση στο menu..
Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του avpap για το menu της tv και για την apple περί "κλειστο οικοσυστημα" κτλ ...

Last edited: