Εμένα μου την έφεραν την Τετάρτη. Ευτυχώς είχα προλάβει να αγοράσω ένα μεγαλύτερο έπιπλο από ικεα (το lack είναι επαρκεστατο για την 60αρα) γιατί ορθά είχα ψιλιαστει ότι δεν θα έκανε το παλιό.Μολις χθες το βραδυ εγινα κατοχος τις 60αρας ue60j6200,απο τα public με την επιστροφη 200 ευρω εαν γινει η αγορα με καρτα eurobank.
Δηλαδη μου κοστισε μονο 800 ευρω!!!!!
Τις επομενες ημερες θα σας πω την γνωμη μου για την tv,γιατι ακομη ειναι πολυ νωρις (την "ψαχνω" ακομη).....φανταστειτε οτι δεν εχω πειραξει ακομη καθολου τις ρυθμισεις εικονας!!! Eιναι με τις "out of the box" ακομη!!
Δυστυχώς όμως πάρα τον κόπο μου απογοητευτηκα με το άνοιγμα.
Οι άθλιοι πρέπει να μου έδωσαν εκθεσιακό που επανασυσκευασαν. Η ταλαιπωρια της εσωτερικής συσκευασίας αυτό έδειχνε..
Το χειρότερο ήταν όταν την άνοιξα όπου αμέσως φάνηκε ένα σημείο πλάτους 3 τουλάχιστον εκατοστών στα όρια του bezel όπου εμπαζε φως και είχε και κόλλημενα pixels. Ανάλογα με το περιεχόμενο της θέασης το φως αυτό φαινόταν περισσότερο ή λιγότερο.
Στην ώρα πάνω έσκασε και κόκκινο κολημμενο πιξελ λίγο πιο κάτω.
Πέμπτη πρωί τηλέφωνο στη σαμσουνγκ.
Δικαίουστε doa μου λένε θα έρθει τεχνικός να το δει.
Το απόγευμα ήρθε και έβγαλε φωτό.
Εντωμεταξύ μιλάω με τον πωλητή τον κράζω (αν και δεν έφταιγε αυτός για την έκθεσιακη γιατί αλλος
είχε κάνει την παραγγελία από άλλο κατάστημα που ήταν διαθέσιμη) και άρχισε να μου λέει ότι έπρεπε να είχα πάρει το δικό τους σέρβις να ζητήσω επιστροφή ώστε και καλά να περαστεί στο νέο σειριακό η πενταετης εγγύηση.
Παρασκευή πρωί τηλέφωνο στο σέρβις του public όπου μου είπαν να τους επιστρέψω εγώ την τηλεόραση να την ελέγξουν με τη σαμσουνγκ και να μου πουν αν είναι Doa.!!!!!!!!!!
Τους λέω έχω μιλήσει ήδη με σαμσουνγκ όπου σε κάθε περίπτωση πάνω από 40 ίντσες στέλνουν αυτοί να την πάρουν και μου λέει όκ αν σας την αλλάξουν να περάσετε από κατάστημα να σας αλλάξουμε το s/n για την πενταετης εγγύηση.
Συμπέρασμα.
Ποτε ξανά αγορά από public.
Οι τύποι είναι ξεκάθαρα ελληνική επιχείρηση με αστείους όρους και προϊόντα εκθεσιακα που πλασάρουν για καινούργια. Τουλάχιστον τα άλλα μαγαζιά είναι πολυεθνικές και οι πολιτικές τους είναι πολύ πιο σοβαρές.