Samsung UE KS8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Από ήχο/ηχεία πάντως καλά τα πάει.
Απλά δεν έχω αποκλείσει ακόμη την αγορά μπάρας..

Δοκίμασα σήμερα να γράψω δοκιμαστικο πρόγραμμα από το σκάι σε ένα στικακι των 2gb.
Έγραψε διάρκεια μόνο 30 λεπτών. Είναι δυνατόν; για μια ταινία δηλ. χρειάζονται 8-10 gb?

Ναι το HD σήμα τρώει πολύ χώρο
Δε ξέρω, και παλιότερα με hd σήμα (σε στικάκι σε αποκωδικοποιητή άλλης τηλεόρασης) έγραφα ταινίες με σαφώς λιγότερη "ογκοχρέωση" δεδομένων...

Εγώ έβαλα αυτές ου έχει το rting για την 9000

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

θα ηθελα να ρωτησω το εξης: οι ρυθμισεις που εβαλες απο το rting για την 9000, αφορουν μονο την ενοτητα ταινια ή μπορουν να εφαρμοστουν και στις υπολοιπες ενοτητες, τυπικη, δυναμικη, φυσικη εικονα? δλδ εννοω τις βαζεις μια φορα σε μια ενοτητα και βλεπεις τα παντα απο εκει ή αφορα ταινια ή αφορα καναλια τηλεορασης?

θα ηθελα να ρωτησω το εξης: οι ρυθμισεις που εβαλες απο το rting για την 9000, αφορουν μονο την ενοτητα ταινια ή μπορουν να εφαρμοστουν και στις υπολοιπες ενοτητες, τυπικη, δυναμικη, φυσικη εικονα? δλδ εννοω τις βαζεις μια φορα σε μια ενοτητα και βλεπεις τα παντα απο εκει ή αφορα ταινια ή αφορα καναλια τηλεορασης?
Ναι μια φορά τις έβαλα, αλλάζει μόνη της ενότητα,π.χ σε ταινίες και Σκάι έχω Κινηματογράφος, όταν ανοίγω το PlayStation το γυρίζει μόνο του σε παιχνίδι.θέλει μια πρώτη φορά να το βάλεις μόνο

Ναι μια φορά τις έβαλα, αλλάζει μόνη της ενότητα,π.χ σε ταινίες και Σκάι έχω Κινηματογράφος, όταν ανοίγω το PlayStation το γυρίζει μόνο του σε παιχνίδι.θέλει μια πρώτη φορά να το βάλεις μόνο

δλδ να το βαλω μια φορα στην ενοτητα ταινια?

δλδ να το βαλω μια φορα στην ενοτητα ταινια?
Ότι γράφουν σε ποιο μενού πρέπει, βάση rtings.δεν είναι δύσκολο

Re: Απάντηση: Samsung UE55KS8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο πράσινο είναι πιο έντονο, είναι εμφανές και με τα μάτια στο πράσινο. Στα άλλα χρώματα δεν είναι τόσο εμφανές. Στις φωτογραφίες είναι πιο έντονο απ' ότι στην πραγματικότητα.
IMG_0571.jpg

IMG_0572.jpg

IMG_0575.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και να θυμήσω πως έδειχνε στο ίδιο κόκκινο η KS7000 που αλλάχτηκε:
IMG_0377.jpg

καλησπερα, ειναι ευκολο να μου πεις απο που μπαινουμε για να δουμε αυτα τα χρωματα στην τηλεοραση?

Καλησπέρα, έχει τσεκάρει κανείς αν η εγγραφή προγράμματος σε φλασάκι γίνεται αν η τηλεόραση σβήσει στην πορεία;

Όχι, δεν έχω γράψει κάτι

Όχι, δεν έχω γράψει κάτι

Με κλειστή τηλεόραση δε ξέρω αν δουλεύει...
Δοκίμασα με προγραμματισμό να γράψω μια ταινία. Η τηλεόραση δεν καταλαβαίνει πότε ξεκινά η ταινία...
Κλασσικά η ώρα έναρξης ήταν προγραμματισμένη αρκετά πιο νωριλς από ο,τι άρχισε στο μίζερο ελληνικό κανάλι του άλφα, κι έτσι το φλασάκι σταματησε να γράφει ενώ η ταινία ήθελε 15 λεπτά περίποιυ να τελειώσει....:furious3:

Με κλειστή τηλεόραση δε ξέρω αν δουλεύει...
Δοκίμασα με προγραμματισμό να γράψω μια ταινία. Η τηλεόραση δεν καταλαβαίνει πότε ξεκινά η ταινία...
Κλασσικά η ώρα έναρξης ήταν προγραμματισμένη αρκετά πιο νωριλς από ο,τι άρχισε στο μίζερο ελληνικό κανάλι του άλφα, κι έτσι το φλασάκι σταματησε να γράφει ενώ η ταινία ήθελε 15 λεπτά περίποιυ να τελειώσει....:furious3:
Μήπως είναι σκόπιμο για να μην γίνονται εγγραφές;

Μήπως είναι σκόπιμο για να μην γίνονται εγγραφές;

Για την ώρα, αποφ´ασισα να προγραμματίζω και την επόμενη εκπομπή για να είμαι σίγουρος...

Εμένα στα Ελληνικά κανάλια και σε κάποια στον OTE TV κάνει κάποια σπασίματα η εικόνα. Όταν βλέπω από USB ταινίες HD και HD κανάλια στον ΟΤΕ δείχνει κανονικά. Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις που λένε τα ξένα φόρουμ αλλά τίποτα. Σε σας γίνονται αυτά τα σπασίματα ;

Αυτά τα σπασίματα και τα μικροκολλήματα στην εικόνα, που υπάρχουν στα κανάλια μονο, τα έχω κι εγώ και δεν έχω καταφέρει να τα εξαφανίσω με οποιαδήποτε ρύθμιση κι αν έχω κάνει, κι έχω δοκιμάσει κάθε δυνατό συνδιασμό. Και διαβάζω πως υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό στις τηλεοράσεις της Samsung και δεν έχει κάνει τίποτα γι'αυτο μέχρι τώρα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή έχει να προτείνει κάποια λύση ας το κάνει. Είναι κρίμα για μια κατα τ'αλλα υπέροχη τηλεόραση.