Δε ξέρω, και παλιότερα με hd σήμα (σε στικάκι σε αποκωδικοποιητή άλλης τηλεόρασης) έγραφα ταινίες με σαφώς λιγότερη "ογκοχρέωση" δεδομένων...Ναι το HD σήμα τρώει πολύ χώρο
Εγώ έβαλα αυτές ου έχει το rting για την 9000
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι μια φορά τις έβαλα, αλλάζει μόνη της ενότητα,π.χ σε ταινίες και Σκάι έχω Κινηματογράφος, όταν ανοίγω το PlayStation το γυρίζει μόνο του σε παιχνίδι.θέλει μια πρώτη φορά να το βάλεις μόνοθα ηθελα να ρωτησω το εξης: οι ρυθμισεις που εβαλες απο το rting για την 9000, αφορουν μονο την ενοτητα ταινια ή μπορουν να εφαρμοστουν και στις υπολοιπες ενοτητες, τυπικη, δυναμικη, φυσικη εικονα? δλδ εννοω τις βαζεις μια φορα σε μια ενοτητα και βλεπεις τα παντα απο εκει ή αφορα ταινια ή αφορα καναλια τηλεορασης?
Ναι μια φορά τις έβαλα, αλλάζει μόνη της ενότητα,π.χ σε ταινίες και Σκάι έχω Κινηματογράφος, όταν ανοίγω το PlayStation το γυρίζει μόνο του σε παιχνίδι.θέλει μια πρώτη φορά να το βάλεις μόνο
Ότι γράφουν σε ποιο μενού πρέπει, βάση rtings.δεν είναι δύσκολοδλδ να το βαλω μια φορα στην ενοτητα ταινια?
Στο πράσινο είναι πιο έντονο, είναι εμφανές και με τα μάτια στο πράσινο. Στα άλλα χρώματα δεν είναι τόσο εμφανές. Στις φωτογραφίες είναι πιο έντονο απ' ότι στην πραγματικότητα.
![]()
![]()
![]()
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και να θυμήσω πως έδειχνε στο ίδιο κόκκινο η KS7000 που αλλάχτηκε:
![]()
Βάζεις μονόχρωμες εικόνες σε USB και τις βλέπεις από κει.
τελικα βρηκες λυση?
Με κλειστή τηλεόραση δε ξέρω αν δουλεύει...Όχι, δεν έχω γράψει κάτι
Μήπως είναι σκόπιμο για να μην γίνονται εγγραφές;Με κλειστή τηλεόραση δε ξέρω αν δουλεύει...
Δοκίμασα με προγραμματισμό να γράψω μια ταινία. Η τηλεόραση δεν καταλαβαίνει πότε ξεκινά η ταινία...
Κλασσικά η ώρα έναρξης ήταν προγραμματισμένη αρκετά πιο νωριλς από ο,τι άρχισε στο μίζερο ελληνικό κανάλι του άλφα, κι έτσι το φλασάκι σταματησε να γράφει ενώ η ταινία ήθελε 15 λεπτά περίποιυ να τελειώσει....:furious3:
Για την ώρα, αποφ´ασισα να προγραμματίζω και την επόμενη εκπομπή για να είμαι σίγουρος...Μήπως είναι σκόπιμο για να μην γίνονται εγγραφές;![]()
Εμένα στα Ελληνικά κανάλια και σε κάποια στον OTE TV κάνει κάποια σπασίματα η εικόνα. Όταν βλέπω από USB ταινίες HD και HD κανάλια στον ΟΤΕ δείχνει κανονικά. Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις που λένε τα ξένα φόρουμ αλλά τίποτα. Σε σας γίνονται αυτά τα σπασίματα ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.