Samsung UE KS8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το πρώτο πράγμα που κάνει στο βίντεο, έχουν γράψει και σε ριβιου ,είναι ότι επιλέγουμε κινηματογραφική ταινία.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αυτο που θελω να καταλαβω ειναι το εξης: κανοντας αυτες τις ρυθμισεις στην επιλογη ταινιας, μετα αυτες θα υπαρχουν και στις αλλες επιλογες εικονας, με τις εκαστοτε ρυθμισεις χρωματος και φωτεινοτητας που υπαρχουν προρυθμιζομενες?

Θα έχεις μόνιμα αυτόν τον τύπο προβολής, δεν σε ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα πλην των δύο που ανέφερα

Θα έχεις μόνιμα αυτόν τον τύπο προβολής, δεν σε ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα πλην των δύο που ανέφερα

τωρα το καταλαβα. μια μια διευκρινιση μονο: τα πλην των δυο που αναφερες, εννοεις game και sport mode?

"πεταγματακια" παντως κανει και η lg oled B6V,ειδικα σε ποδοσφαιρο και αλλαγη απο ριπλει σε κανονικη ροη.
Την έχεις πειράξει καθόλου ή έχεις του κουτιού ρυθμίσεις;

Την έχεις πειράξει καθόλου ή έχεις του κουτιού ρυθμίσεις;

οτι truemotion mode και να της εχω βαλει το κανει.συνηθως σε αλλαγες οπως του ποδοσφαιρου που προανεφερα.

Μήπως να τα έβγαζες;έψαξα πάρα πολύ και κατέληξα ότι υπάρχει ομαλότερη κίνηση χωρίς πολλά πολλά.και μέσω στριμ σε το κάνει;

Καλησπερα παιδια.
Θελω να ρωτησω αν αυτος ο διαχωρισμος χρωματων που μου κανει ειναι θεμα software η εχει προβλημα η tv. Ote TV & PS4 ολες οι γκρι σκηνες και λιγοτερο οι μπλε ειναι ετσι. Εχω δοκιμασει απειρες ρυθμισεις και αλλα hdmi καλωδια.
20171004_120853.jpg20171004_120902.jpg

Να σε πω την αλήθεια δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς.μπορείς να βάλεις ένα βέλος στο πρόβλημα;

Τι τύπο εικόνας χρησιμοποιείς;

Αν δεις το μαύρο στις εικόνες δεν είναι smooth. Φαίνονται γραμμές. Δεν είναι από τη φώτο αυτό.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ρωτησω κατι σχετικα με το Guide.. δεν μου εμφανιζει πληροφοριες προγραμματος οταν αυτες ειναι στα Ελληνικα. Μου λεει "No program information available in English. In order to see the information in Greek adjust your language settings." Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να γυρισω ολο το menu κλπ στα Ελληνικα.. Υπαρχει τροπος να βλεπω το προγραμμα; Πχ στον ΑΝΤ1 βγαζει μονιμα ενα "???1" ενω στον ΣΚΑΙ λεει μονιμως SKAI.

Να ρωτησω κατι σχετικα με το Guide.. δεν μου εμφανιζει πληροφοριες προγραμματος οταν αυτες ειναι στα Ελληνικα. Μου λεει "No program information available in English. In order to see the information in Greek adjust your language settings." Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να γυρισω ολο το menu κλπ στα Ελληνικα.. Υπαρχει τροπος να βλεπω το προγραμμα; Πχ στον ΑΝΤ1 βγαζει μονιμα ενα "???1" ενω στον ΣΚΑΙ λεει μονιμως SKAI.
Λογικό είναι αυτό που σε λέει, ρώτα στο support μήπως γνωρίζουν κάτι περισσότερο εξειδικευμένο

Καλησπερα παιδια.
Θελω να ρωτησω αν αυτος ο διαχωρισμος χρωματων που μου κανει ειναι θεμα software η εχει προβλημα η tv. Ote TV & PS4 ολες οι γκρι σκηνες και λιγοτερο οι μπλε ειναι ετσι. Εχω δοκιμασει απειρες ρυθμισεις και αλλα hdmi καλωδια.
View attachment 144781View attachment 144782
στο κανει μονο στο ps4? ρυθμισε ποιο χαμηλα την ευκρινεια

Αν δεις το μαύρο στις εικόνες δεν είναι smooth. Φαίνονται γραμμές. Δεν είναι από τη φώτο αυτό.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό που δείχνεις λέγεται banding. Έχεις PS4 Pro να φανταστώ; Αυτό συμβαίνει όταν η τηλεόραση λαμβάνει σήμα 8bit και το κάνει upscale σε 10bit κτλ. Και σε εμένα συμβαίνει σε μερικά πράγματα αλλά όχι τόσο έντονα. Γράψε μας τις ρυθμίσεις που έχεις από PS4 και στην τηλεόραση να σου προτείνω τι να αλλάξεις.

Το πρόβλημα είναι της Digea και όχι της τηλεόρασης. Άλλαξε "πάροχο" που εκπέμπει τις πληροφορίες του EPG η Digea γιατί έληξε η προηγούμενη σύμβαση και δεν ανανεώσανε με τον ίδιο και έχουν διάφορα προβλήματα τώρα.

Αυτό που δείχνεις λέγεται banding. Έχεις PS4 Pro να φανταστώ; Αυτό συμβαίνει όταν η τηλεόραση λαμβάνει σήμα 8bit και το κάνει upscale σε 10bit κτλ. Και σε εμένα συμβαίνει σε μερικά πράγματα αλλά όχι τόσο έντονα. Γράψε μας τις ρυθμίσεις που έχεις από PS4 και στην τηλεόραση να σου προτείνω τι να αλλάξεις.

Στο PS όλα στο αυτόματο και στη TV game mode
Backlight: 10 (20 HDR)
Brightness: 46
Contrast: 100
Sharpness: 12
Color: 53
Tint: G50/R50
Smart LED: off
HDMI black level: Auto
Dynamic Contrast: Off
Color Tone: Warm 1
White Balance: default
Gamma: 0
Color Space: Auto

Στο PS όλα στο αυτόματο και στη TV game mode
Backlight: 10 (20 HDR)
Brightness: 46
Contrast: 100
Sharpness: 12
Color: 53
Tint: G50/R50
Smart LED: off
HDMI black level: Auto
Dynamic Contrast: Off
Color Tone: Warm 1
White Balance: default
Gamma: 0
Color Space: Auto

Τα ίδια έχουμε πάνω κάτω με μια μικρή διαφορά. Για SDR πάντα.
Δοκίμασε και τα δικά μου αν θες.

Game mode "ON"
Backlight - 8
Brightness - 45
Contrast - 100
Sharpness - 15
Color - 50
Smart LED - Off ή Low
HDMI Black Level - Auto
Dynamic Contrast - Off
Color Tone - Warm 1
Gamma - (-1)
Color Space - Auto

Το contrast πολύ μεγάλο δεν το έχετε;

Ναι, πριν το είχα στο 85. Και εκεί μια χαρά είναι. Στο RTings.com προτείνουν 100.

Για ταινίες έχω άλλο setting φυσικά.