Περίεργο εμενα έκαναν 4 μέρες να απαντήσουν, μετά την αντικατάσταση πήρα την 65q9fn ok ωραία η εικόνα έχει καλύτερο μαύρο από την προηγούμενη αλλά ξενέρωσα πάρα πολύ που δεν υποστηρίζει divx και DTS και δεν φτάνει που δεν έχει ήχο στα mkv δεν τον στέλνει και με οπτική σε ενισχυτή AVI δεν παίζει καθόλου και όλα αυτά για να μην πληρώσει δικαιώματα μεγάλο φάουλ
δεν ξερω τι παιχνιδια παιζονται, γιατι εμενα και αμεσα μου απαντησαν και μου δινουν και 5 χρονια εγγυηση οθονης , που οσους εχω ρωτησει, σε κανενα δεν εχουν δωσει τοσο χρονο. παντως στη καταγγελια που θα κανω θα ζητησω πιστωση του ποσου αγορας, την ευκαιρια για αλλαγη τηλεορασης την εχασαν. το κακο για αυτη την σειρα της samsung εχουν χρησιμοποιηθει, εκτος της samsung, αι οθονες 2 αλλων εταιρειων συμφωνα με δημοσιευματα στο εξωτερικο, και δεν ειναι τυχαιο οτι η πρωτη τηλεοραση που πηρα τον μαρτιο του 2017, ηταν πιο ανοιχτη στο χρωμα κλειστη και επαιζε πολυ καλυτερα απο την δευτερη που εχω τωρα που ειναι και πιο σκουρο το panel, οποτε δεν ξερεις και τι panel θα σου βαλουν με την αλλαγη της οθονης, καλο ή μαπα, εκει εστιαζεται ολο το προβλημα αν ρισκαρεις και δεχτεις την αλλαγη, δεν ειναι απολο το θεμα.
Last edited: