Samsung UE KS8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Περίεργο εμενα έκαναν 4 μέρες να απαντήσουν, μετά την αντικατάσταση πήρα την 65q9fn ok ωραία η εικόνα έχει καλύτερο μαύρο από την προηγούμενη αλλά ξενέρωσα πάρα πολύ που δεν υποστηρίζει divx και DTS και δεν φτάνει που δεν έχει ήχο στα mkv δεν τον στέλνει και με οπτική σε ενισχυτή AVI δεν παίζει καθόλου και όλα αυτά για να μην πληρώσει δικαιώματα μεγάλο φάουλ

δεν ξερω τι παιχνιδια παιζονται, γιατι εμενα και αμεσα μου απαντησαν και μου δινουν και 5 χρονια εγγυηση οθονης , που οσους εχω ρωτησει, σε κανενα δεν εχουν δωσει τοσο χρονο. παντως στη καταγγελια που θα κανω θα ζητησω πιστωση του ποσου αγορας, την ευκαιρια για αλλαγη τηλεορασης την εχασαν. το κακο για αυτη την σειρα της samsung εχουν χρησιμοποιηθει, εκτος της samsung, αι οθονες 2 αλλων εταιρειων συμφωνα με δημοσιευματα στο εξωτερικο, και δεν ειναι τυχαιο οτι η πρωτη τηλεοραση που πηρα τον μαρτιο του 2017, ηταν πιο ανοιχτη στο χρωμα κλειστη και επαιζε πολυ καλυτερα απο την δευτερη που εχω τωρα που ειναι και πιο σκουρο το panel, οποτε δεν ξερεις και τι panel θα σου βαλουν με την αλλαγη της οθονης, καλο ή μαπα, εκει εστιαζεται ολο το προβλημα αν ρισκαρεις και δεχτεις την αλλαγη, δεν ειναι απολο το θεμα.

Last edited:
Πήρα σήμερα καλώδιο για το διαφορικό, το συνέδεσα αλλά δεν ανάβει την επιλογή για δορυφορική τηλεόραση.Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλημερα, ενημερωνω το forum, οτι μετα απο ταλαιπωρια 16 μηνων με την samsung 55ks8000, με μια αντικατασταση τηλεορασης, μια αλλαγη οθονης, δλδ 3 προβληματικα panel, μου δωθηκε πιστωτικο το ποσο αγορας. το συμπερασμα μετα απο αυτη την ταλαιπωρια, οτι οποιος θελει τηλεοραση 4κ και ειδικα samsung, οποσδηποτε η 5ετης εγγυηση ειτε σαν δωρο, ειτε σαν αγορα.

καλημερα, ενημερωνω το forum, οτι μετα απο ταλαιπωρια 16 μηνων με την samsung 55ks8000, με μια αντικατασταση τηλεορασης, μια αλλαγη οθονης, δλδ 3 προβληματικα panel, μου δωθηκε πιστωτικο το ποσο αγορας. το συμπερασμα μετα απο αυτη την ταλαιπωρια, οτι οποιος θελει τηλεοραση 4κ και ειδικα samsung, οποσδηποτε η 5ετης εγγυηση ειτε σαν δωρο, ειτε σαν αγορα.
Αίσιο τέλος, εγώ δεν τη ν έβαλα γιατί νευρίασα με την απάτη αυτή την 5ετη και καλά.

Αίσιο τέλος, εγώ δεν τη ν έβαλα γιατί νευρίασα με την απάτη αυτή την 5ετη και καλά.

και εγω ετσι νομιζα, αλλα 10 ημερες στην αρχη του σεπτεμβρη μεσα και 12 μερες τωρα παλι μεσα και μεχρι να παρω το πιστωτικο χωρις τηλεοραση, τουλαχιστον με την 5ετη θα μου ειχε φερει αλλη το καταστημα μεχρι να γινοταν η επισκευη. συν του οτι δεν ξερεις αν και ποτε θα σου βγαλει προβλημα, εμενα η δευτερη απο αντικατασταση μου εβγαλε προβλημα μετα απο 14 μηνες.

και εγω ετσι νομιζα, αλλα 10 ημερες στην αρχη του σεπτεμβρη μεσα και 12 μερες τωρα παλι μεσα και μεχρι να παρω το πιστωτικο χωρις τηλεοραση, τουλαχιστον με την 5ετη θα μου ειχε φερει αλλη το καταστημα μεχρι να γινοταν η επισκευη. συν του οτι δεν ξερεις αν και ποτε θα σου βγαλει προβλημα, εμενα η δευτερη απο αντικατασταση μου εβγαλε προβλημα μετα απο 14 μηνες.
Γερός να είμαι θα αγοράσω άλλη, δεν σκάω για τέτοια πράγματα

Έχει βγει κανένα νέο fw;;

Καλησπέρα παιδιά. Ενώ έχω κατεβάσει το καινούργιο firmware 1230.5 δεν μπορώ να το εγκαταστήσω. Ακολουθώ την διαδικασία μέσω usb. Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος;

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά. Ενώ έχω κατεβάσει το καινούργιο firmware 1230.5 δεν μπορώ να το εγκαταστήσω. Ακολουθώ την διαδικασία μέσω usb. Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος;

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

η αποσυμπιεση του αρχειου πρεπει να γινει μεσα στο usb. μετα οταν θα πας εκει που λεει ελεγχος για ενημερωση, θα πατησεις μεσω usb, θα το βρει και θα στο κανει.

Ακόμη στο 1207.1 είμαι εγώ

Καλησπέρα παίδες μήπως ξέρει κανεις αν ακόμα κανουν αντικατασταση σε panel σειρας ks?έχω την 55κs7000 kαι μου έχει βγάλει πρόβλημα ή εγγύηση μου λήγει τέλος του χρονου απο samsung αλλά δεν θέλω την ίδια μπας και μου την αλλάξουν με πιο καινούργιο μοντελο.γνωρίζει κανεις αν έχουν ακόμα στον σε αυτές ανταλλακτικά;

Καλησπέρα παίδες μήπως ξέρει κανεις αν ακόμα κανουν αντικατασταση σε panel σειρας ks?έχω την 55κs7000 kαι μου έχει βγάλει πρόβλημα ή εγγύηση μου λήγει τέλος του χρονου απο samsung αλλά δεν θέλω την ίδια μπας και μου την αλλάξουν με πιο καινούργιο μοντελο.γνωρίζει κανεις αν έχουν ακόμα στον σε αυτές ανταλλακτικά;

να στην αλλαξουν χλωμο, panel υπαρχουν.

η αποσυμπιεση του αρχειου πρεπει να γινει μεσα στο usb. μετα οταν θα πας εκει που λεει ελεγχος για ενημερωση, θα πατησεις μεσω usb, θα το βρει και θα στο κανει.
Για ποιο λόγο μέσω usb;
Απ' ευθείας δε γίνεται;

Για ποιο λόγο μέσω usb;
Απ' ευθείας δε γίνεται;

οταν λες απευθειας τι εννοεις? αν εχει βγει θα πας στις ενημερωσεις και θα στο δειξει και θα πατησεις ενημερωση αν αυτο εννοεις. αν εχει βγει στην σελιδα τους και δεν το βρισκεις ota, το κατεβαζεις σε usb και το περνας.

οταν λες απευθειας τι εννοεις? αν εχει βγει θα πας στις ενημερωσεις και θα στο δειξει και θα πατησεις ενημερωση αν αυτο εννοεις. αν εχει βγει στην σελιδα τους και δεν το βρισκεις ota, το κατεβαζεις σε usb και το περνας.
Μόλις πέρασα την 1231.
Συνήθως την αναβαθμίζω αυτόματα από την ενημέρωση που η ίδια η τηλεόραση μου κάνει.

Τι αλλάζει στο τελευταίο fw;

Πρόβλημα με την εγγραφή προγραμμάτων σε usb...
Παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα γράφεται στο usb στικ, δεν μπορεί να προβληθεί στην tv.
Έχετε κάποια σχετική εμπειρία;