Δεδομένου ότι ο φίλος που άρχισε το θέμα είναι Έλληνας και προφανώς αναφέρεται σε Ελληνίδες θα τον παραπέμψω στο κορυφαίο ελληνικό forum που περιέχει το απόσταγμα της σοφίας χιλιάδων Ελλήνων που έχουν ασχοληθεί με το θέμα: Αξίζει να διαβάσει το thread:
http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=24607.0
Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;
Yπάρχει και ψηφοφορία, με πολύ χιούμορ πραγματικά αναλύουν το θέμα σε βάθος.
Παραδείγματα από posts:
Λοιπον λοιπον...ειμαι με το αυτοκινητο Εξαρχεια...ψαχνω να παρκαρω σα πουστης μιση ωρα μεχρι που βλεπω ενα Fiat punto παρκαπισμενο με ανοικτα φωτα και λεω να ρωτησω αν θα φυγει..μεσα στο οχημα ηταν μια ξανθουλα γυρω στα 25 και με το που πλησιαζω ανοιγω το τζαμι και τη ρωταω:Θα φυγετε?και μου απανταει:'οχι βεβαια δεν παω πουθενα μαζι σου!Περιμενω τον φιλο μου σε λιγο οποτε...'
Εγώ ρε παιδιά ήξερα κάποτε μία που για να κρατήσει δέσμιό της το γκόμενο που είχε του είχε πει ψέματα ότι έχει καθυστέρηση και έκανε τεστ και βγήκε θετικό ενώ δεν είχε κάνει τίποτα απ όλα αυτά. Και ο δύστυχος πέρασε ένα μαύρο ΣΚ γιατί τάχα μου τάχα μου του είχε πει ότι δεν μπορούσε να πάει σε νοσοκομείο.
Από τότε σιχάθηκα παρόμοια θυληκά...
ελλεεινιδα=ον απροσαρμοστο,ανικανο δια απλης σκεψεως,φωλιαζει κυριως εις γιουνανισταν ,δεν επιδεχεται βελτιωσης παρα μονο εξαλειψεως. κυριο χαρακτηριστικο?υφος δεκα μπελουτσι και βαλε...
Άλλο παράδειγμα: Όταν είμαι μόνος με κοιτάνε με ενα στύλ αντέ απο δω ρε ....κα. (Είμαι σχετικά εμφανίσιμος) Όταν είμαι με την γυναίκα μου μαζί λυσάνε. Το καλοκαίρι σε κάποια παραλία της Αττικής ένα Θεό....ο μου έγραφε το κινητό της στην άμμο. Αν ήμουν μόνος ούτε που θα με κοίταγε.
Τι συμπέρασμα βγάζεται εσεις;