Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

SR-71

AVClub Fanatic
15 December 2010
49,339
Kashyyyk stratosphere - 100,000 ft
womanvsman.jpg

Εχω πολλα (στο μυαλο μου) αλλα θελω να ακουσω ... ΕΣΑΣ ...

(Κριμα που οσοι ειναι παντρεμενοι ... δεν θα μπορεσουν να πουν τον πονο τους !
Η δικη τους γνωμη ειναι που ενδιαφερει περισσοτερο αφοι οι ανυπαντροι ειναι ...
τουριστες, εκ θεσεως και πεποιθησεως)

Last edited:
Ωχ... Τώρα άνοιξες μεγάλο θέμα, χίλια posts δεν μου φτάνουν.....

Σε παρακαλώ.... Όχι και τουρίστες.... :p

Οι γυναίκες τα ξέρουν ολα

Επίσης πάντα έχουν τον τελευταίο λόγο

( Edit ) σε καυγά/διαφωνία επειδή ο άντρας συνήθως εχει κουραστεί/βαρεθεί

Τέλος

Last edited:
Εαν ειναι να πουμε κατι σοβαρο ....
οι κοινωνικες δομες, το πως μεγαλωνει ενας αντρας και μια γυναικα
αποτελουν την μελλοντικη ταφοπλακα στην συναψη (και διατηρηση)
της οποιας σχεσης. ΠΟΤΕ δεν πιστεψα οτι η προβληματικοτητα στις
σχεσεις ηταν κατι καθαρα γονιδιακο. Τα γονιδια ειναι διαφορετικα αλλα ...
οι ΡΟΛΟΙ που επιβαλλει η κοινωνια (η εκαστοτε κοινωνια) αυτοεγκλωβιστικοι
και αξεπεραστοι. Xρειαζεται ασυνηθιστη τυχη, κουλτουρα και ιδιοσυγρασια
για να ξεπεραστουν. Και οι σημερινες κοινωνιες ΔΕΝ ευνοουν τους
ισορροπημενους-ολοκληρωμενους χαρακτηρες αλλα τους προβληματικους.

(θα παρακαλεσω ... να χρησιμοποιηθουν κοσμιες εκφρασεις :p ... ει δυνατον)

Last edited:
Δεν φταίνε οι κοινωνικές δομές φίλε μου, φταίνε οι οικογένειες όπου οι περισσότερες είναι διαλυμένες.

Για μένα είναι πολύ απλό. Γουστάρουν; Είναι μαζί. Δεν γουστάρουν; Το συντομότερο δυνατόν πάμε γι' άλλα.

Nα ελαφρυνουμε λιγο την ατμοσφαιρα ( .... οσο γινεται ! )

Πως επικοινωνουν οι γυναικες και πως οι αντρες (εξαιρεσεις παντα υπαρχουν :p)

menwomen.jpg

... και για τους μουσικοφιλους (- χαϊενταδες) μας ... καπως ετσι ! ... :p

MenVsWomen.png

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν φταίνε οι κοινωνικές δομές φίλε μου, φταίνε οι οικογένειες όπου οι περισσότερες είναι διαλυμένες.

Πολυ σωστος !

Αλλα και οι οικογενειες μεσα στις νορμες καποιας κοινωνιας δρουν.

Last edited:
Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς ψάχνεις να βρεις SR71B. συζητάς τη διαφορά μεταξύ άντρα και γυναίκας ή τα προβλήματα που προκύπτουν και γιατί σε μια σχέση;

Για τους παντρεμένους δεν το κατάλαβα ακριβώς. Εφ' όσον συνεχίζουν να είναι παντρεμένοι πάει να πει ότι είναι ευτυχισμένοι. Αν όχι τότε είναι υποκριτές. Απλά πράγματα.

Δεδομένου ότι ο φίλος που άρχισε το θέμα είναι Έλληνας και προφανώς αναφέρεται σε Ελληνίδες θα τον παραπέμψω στο κορυφαίο ελληνικό forum που περιέχει το απόσταγμα της σοφίας χιλιάδων Ελλήνων που έχουν ασχοληθεί με το θέμα: Αξίζει να διαβάσει το thread: http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=24607.0
Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;

Yπάρχει και ψηφοφορία, με πολύ χιούμορ πραγματικά αναλύουν το θέμα σε βάθος.
Παραδείγματα από posts:

Λοιπον λοιπον...ειμαι με το αυτοκινητο Εξαρχεια...ψαχνω να παρκαρω σα πουστης μιση ωρα μεχρι που βλεπω ενα Fiat punto παρκαπισμενο με ανοικτα φωτα και λεω να ρωτησω αν θα φυγει..μεσα στο οχημα ηταν μια ξανθουλα γυρω στα 25 και με το που πλησιαζω ανοιγω το τζαμι και τη ρωταω:Θα φυγετε?και μου απανταει:'οχι βεβαια δεν παω πουθενα μαζι σου!Περιμενω τον φιλο μου σε λιγο οποτε...'

Εγώ ρε παιδιά ήξερα κάποτε μία που για να κρατήσει δέσμιό της το γκόμενο που είχε του είχε πει ψέματα ότι έχει καθυστέρηση και έκανε τεστ και βγήκε θετικό ενώ δεν είχε κάνει τίποτα απ όλα αυτά. Και ο δύστυχος πέρασε ένα μαύρο ΣΚ γιατί τάχα μου τάχα μου του είχε πει ότι δεν μπορούσε να πάει σε νοσοκομείο.
Από τότε σιχάθηκα παρόμοια θυληκά...

ελλεεινιδα=ον απροσαρμοστο,ανικανο δια απλης σκεψεως,φωλιαζει κυριως εις γιουνανισταν ,δεν επιδεχεται βελτιωσης παρα μονο εξαλειψεως. κυριο χαρακτηριστικο?υφος δεκα μπελουτσι και βαλε...

Άλλο παράδειγμα: Όταν είμαι μόνος με κοιτάνε με ενα στύλ αντέ απο δω ρε ....κα. (Είμαι σχετικά εμφανίσιμος) Όταν είμαι με την γυναίκα μου μαζί λυσάνε. Το καλοκαίρι σε κάποια παραλία της Αττικής ένα Θεό....ο μου έγραφε το κινητό της στην άμμο. Αν ήμουν μόνος ούτε που θα με κοίταγε.
Τι συμπέρασμα βγάζεται εσεις;

Last edited:
Pleo

Ας μην ξεκιναμε αφοριστικα και διλληματικα ....
Δεν βλεπω μονο ασπρο-μαυρο στις σχεσεις !!!

Δεν ψαχνω να βρω τιποτα .... χαλαρη κουβεντα και οπου βγαλει.
ΕΙΔΙΚΑ σε τοσο ευαισθητα θεματα ....

Ευαίσθητο θέμα όσο ευαίσθητο είναι να σου πληγώσουν τον εγωισμό. Δηλαδή όχι τίποτε το σπουδαίο που δεν ξεπερνιέται. Φυσικά δεν υπάρχει μαύρο ή άσπρο. Όλα ζυγίζονται αλλά η ζυγαριά είναι η ζυγαριά της αγάπης ή του γούστου. άμα έχει χαλάσει η ζυγαριά, ξέχνα το.

Λοιπον λοιπον...ειμαι με το αυτοκινητο Εξαρχεια...ψαχνω να παρκαρω σα πουστης μιση ωρα μεχρι που βλεπω ενα Fiat punto παρκαπισμενο με ανοικτα φωτα και λεω να ρωτησω αν θα φυγει..μεσα στο οχημα ηταν μια ξανθουλα γυρω στα 25 και με το που πλησιαζω ανοιγω το τζαμι και τη ρωταω:Θα φυγετε?και μου απανταει:'οχι βεβαια δεν παω πουθενα μαζι σου!Περιμενω τον φιλο μου σε λιγο οποτε...'

Λιγο τραβηγμενο βρισκω το περιστατικο.
Ποια απανταει "δεν παω πουθενα μαζι σου" αφου καταλαβαινει οτι ψαχνεις θεση παρκαρισματος (και οχι γυναικα) ?

Εγώ ρε παιδιά ήξερα κάποτε μία που για να κρατήσει δέσμιό της το γκόμενο που είχε του είχε πει ψέματα ότι έχει καθυστέρηση και έκανε τεστ και βγήκε θετικό ενώ δεν είχε κάνει τίποτα απ όλα αυτά. Και ο δύστυχος πέρασε ένα μαύρο ΣΚ γιατί τάχα μου τάχα μου του είχε πει ότι δεν μπορούσε να πάει σε νοσοκομείο.

Ομοιοπαθης (πριν πολλα-πολλα χρονια) απο το ιδιο "παιχνιδι".
Εχασα και εγω τον υπνο μου για τρεις μερες.

Άλλο παράδειγμα: Όταν είμαι μόνος με κοιτάνε με ενα στύλ αντέ απο δω ρε ....κα. (Είμαι σχετικά εμφανίσιμος) Όταν είμαι με την γυναίκα μου μαζί λυσάνε. Το καλοκαίρι σε κάποια παραλία της Αττικής ένα Θεό....ο μου έγραφε το κινητό της στην άμμο. Αν ήμουν μόνος ούτε που θα με κοίταγε.

Eιναι ΕΠΙΣΗΣ γνωστο .... ποσο αφορητα πιεστικοι γινομαστε καποιοι οταν την πεφτουμε σε μια γυναικα που απλα
περναει απο ενα πεζοδρομιο. Βεβαια, αυτες που τραβανε τις παρενοχλησεις ΔΕΝ ειναι κατ'αναγκη και αυτες που
γινονται απαξιωτικες καθε επαφης (τυχαιας η "τυχαιας"). Υπαρχουν ΚΑΙ στον γυναικειο πλυθησμο γυναικες που
απαιτουν την αξιοπρεπεια και τον σεβασμο. Απλα (πιστευω) μας ειναι αρκετα δυσκολο να τις διακρινουμε γιατι
καθε ομορφο θυληκο .... "προκαλει" και μονο που βαδιζει.

Last edited:
Ο Σωκράτης είχε πει "γνώθι σεαυτόν". Αυτό προσωπικά δεν το έχω καταφέρει και μου φαίνεται και τρομερά δύσκόλο ως αδύνατο. Οπότε και με ένα μόνο άνθρωπο έχουμε αλλαγές και μεταπτώσεις και φάσεις και πολλά και διάφορα ακατανόητα.

Τώρα αν βάλουμε δύο ανθρώπους μαζί, τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται. Εσύ είσαι στη φάση "έτσι", η άλλη είναι στην φάση "αλλιώς". Ή βαριέσαι και θέλεις κάτι διαφορετικό. Ή... ή ... ή....

Το πιο σημαντικά θέματα πάντως ήδη τα έθιξε ο Pleo:

1. Έλλειψη αυτογνωσίας / Εγωισμός
2. Τι κάνουμε στο γάμο όταν περνάμε μια κακή-κάκιστη φάση; Τα παρατάμε και πάμε για άλλα;

Πόσο κακή; Κάκιστη δηλαδή δεν πάει άλλο; Ε, πας παρακάτω. Ξεβόλεμα θα μου πεις. Ε, κάτσε με την παντόφλα τότε.

Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Δεδομένου ότι ο φίλος που άρχισε το θέμα είναι Έλληνας και προφανώς αναφέρεται σε Ελληνίδες θα τον παραπέμψω στο κορυφαίο ελληνικό forum που περιέχει το απόσταγμα της σοφίας χιλιάδων Ελλήνων που έχουν ασχοληθεί με το θέμα: Αξίζει να διαβάσει το thread: http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=24607.0
Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;

Yπάρχει και ψηφοφορία, με πολύ χιούμορ πραγματικά αναλύουν το θέμα σε βάθος.
Παραδείγματα από posts:

ελλεεινιδα=ον απροσαρμοστο,ανικανο δια απλης σκεψεως,φωλιαζει κυριως εις γιουνανισταν ,δεν επιδεχεται βελτιωσης παρα μονο εξαλειψεως. κυριο χαρακτηριστικο?υφος δεκα μπελουτσι και βαλε...

Ότι χρειάζεται να χαλαρώσεις λίγο τον τρόπο που γράφεις, ειδικά ως προς τους χαρακτηρισμούς και τα ωμά συμπεράσματα. Ό,τι θέλεις να εκφράσεις, μπορείς να το κάνεις και πιο κόσμια.

Ευχαριστώ πολύ.

(ο τρόπος περιλαμβάνει και την παράθεση ποστ άλλων ιστοτόπων)

Πόσο κακή; Κάκιστη δηλαδή δεν πάει άλλο; Ε, πας παρακάτω. Ξεβόλεμα θα μου πεις. Ε, κάτσε με την παντόφλα τότε.

Έλα ντε; Πως το μετράς αυτό; Κάθε σχέση περνάει από προβλήματα. Ο χειρισμός τους είτε τα αυξάνει, είτε τα ελαττώνει. Πότε είναι τα προβλήματα τόσο μεγάλα ώστε να μην έχει νόημα η προσπάθεια μείωσής τους;