Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Τεσπα ...
εργενηδες απαντουν στο νημα. Αυτους ... δεν τους αφορα το ζητημα ?
Συμφωνουμε !
Απλα σκεψου οτι ΟΤΑΝ παντρευεσαι μια γυναικα ειναι σαν τα κρυα τα νερα.
Σε μια δεκαετια ... τα νερα γινονται λιμναζοντα ... και ευνοητα κοιτας τις πηγουλες, ψηλοτερα.
Δεν εισαι απιστος, ουτε την παρατας. Τα ματακια σου συνεχιζουν να εκτιμουν την ομορφια
γιατι, διπλα σου ... δεν υπαρχει πια. Μπορει να υπαρχουν αλλα πραγματα που να εχουν
υποκαταστησει την εξωτερικη εμφανιση ... αλλα δεν υπαρχει το καλλιπυγον της ιστοριας.
Ακριβως το ιδιο ισχυει και για τους αντρες.
Μονο που τις γυναικες τους ... πολυ περισσοτερο τις απασχολει η επαγγελματικη (-οικονομικη)
σταθεροτητα των αντρων τους ... παρα οι κοιλαρες τους. Εχω δει κυριες ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ (40αρες)
διπλα σε "Παγκαλους", που τους κοιτανε μονιμως στα ματια, ουτε καν βλεφαριαζουν τι περνα
δεξια η αριστερα ..... ΟΜΩΣ, απο οσο μαθαινω, το χρημα ρεει απο τα μανικετοκουμπα του.
Μπορει και να ειμαι εμπαθης .... αυτος ο "Παγκαλος" να διαθετει ασυναγωνιστα ψυχικα χαρισματα.
ΔΕΝ παντρευτηκα ποτε, αρα ΔΕΝ ξερω !
Πολλα πραγματα κοιταξα στην ζωη μου ... δεν τα ποθησα ολα !
Μαλιστα ....
ο στρουθοκαμηλισμος και η σοβαροφανεια (σε βαθμο υποκρισιας) ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ εδω μεσα.
Για πλειστα αλλα ζητηματα, βγαζουμε κραυγη λεοντα. Για σχεσεις ... ψιθυρος στην υπογα.
Ας ειναι .... με το ζορι δεν μπορεις να κανεις συζητηση και μαλιστα ειλικρινη και αξιοπιστη.
Μου αράσει που το φιλοσοφείς τόσο πολύ!!
Γιατί μετά τα 40 είμαστε προβληματικοί ?
Όποιος δεν παντρεύεται θεωρείται προβληματικός ?
Ωραίος ο Σάκης..
Μας τα χώνει επειδή δεν θέλουμε να συμμετάσχουμε σε μια
συζήτηση που ανήκει στη σφαίρα του τσουβαλιάσμοτος αλά Cosmopolitan....
Δισεκατομμύρια άνθρωποι, δισεκατομμύρια διαφορετικές προσωπικότητες
εκατοντάδες διαφορετικές συνθήκες( οικονομικές, κοινωνικές,πολιτισμικές,φυλετικές, θρησκευτικές κλπ, κλπ) δημιουργούν
εκατομμύρια διαφορετικούς συνδυασμούς...Από που να αρχίσουμε λοιπόν?
:hmmmm2: ... ποιος ειναι ο Σακης ??
(καλο παιδι ακουγεται ...)
Για σενα ... ισως να ανηκει στην σφαιρα του τσουβαλιασματος.
Για μενα (και ισως μερικους ακομα) μπορει να ειναι μια αφορμη για μοιρασμα σκεψεων.
ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΣΚΕΨΕΩΝ ..... Κωστα !
Η προσπαθεια μετραει. ΟΧΙ αν θα καταληξουμε καπου (... βασει ψυχοσυνθεσεων, ΔΕΝ θα καταληξουμε).
Αλλα, οπως γνωριζεις σε πολλα αλλα θεματα εδω στο Καφενειο, μου αρεσαν ΠΑΝΤΑ τα ακατορθωτα !
Tα ανωφελα και "αντιπαραγωγικα" ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.