Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Εγώ δεν καταλαβαίνω,γιατί πρέπει να παντρευτεί κάποιος άνθρωπος.....Είναι υποχρεωτικό; Το γράφει στο κούτελο,όταν γενιόμαστε;
Γιατί ο υποτιθέμενος εργένης / εργένησα,πρέπει να έχει κάποιο κουσούρι; Πρέπει σώνει και καλά,να είναι ομοφυλόφιλος;

Αλλά,ας υποθέσουμε ότι κάποιος έχει έναν σύντροφο,ελεύθερα πάντα. Αν θελήσουν να κάνουν ένα παιδάκι,δεν μπορούν να το κάνουν ''ελεύθεροι;''....Πρέπει να παντρευτούν;; Αλήθεια,πόσοι,απο όσους έδωσαν ''όρκο πίστης'' ενώπιον του θεού,τα κατάφεραν πραγματικά καλά......Ακόμα και μετά απο χρόνια γάμου;!!
Μήπως είναι,ένα ακόμα ωραίο παραμυθάκι του ανθρώπου; (Μ'αρέσει που ρωτάω :flipout:)
Γιατί πρέπει η κοινωνία μας,να έχει εξελιχθεί έτσι;

Εγώ αυτά τα ερωτήματα,έχω να θέσω. Έτσι για την κουβέντα πάντα.

Υ.Γ. Τέλος,γιατί έπρεπε να παντρευτεί ο george clooney;....Γιατί η ομορφούλα απο τον λίβανο,''γκρέμισε'' το είδωλο που είχαμε; :laugh:

Οι πιο απλες ερωτησεις ειναι και οι πιο δυσκολες !!! -bye-

Ο γαμος ειναι η "δυσκολια" που χρειαζεται να επιβληθει στους γονεις για να μην αφεθει στην τυχη του το παιδι.
Σε μια χαλαρη συμβιωση (οπου ολοι ειναι φιλοι με ολους) το παιδι θα εμενε χωρις πιατο φαι, θερμανση και κρεβατι.
Αρα, η ταφοπλακα της ελευθεριας των γονιων ειναι αυτη που θα εξασφαλισει τα απαραιτητα προς το ζειν
για το παιδι.

ΑΝ δεν υπαρχει παιδι (και αυτο το βρισκω λιγο δυσκολο γιατι βαραει ορμονικη καμπανα στην γυναικα για την
μητροτητα) .... ΔΕΝ υπαρχει κανενας λογος για γαμο. ΕΚΤΟΣ αν καποιος εχει λεφτα για σκορπισμα (δηλαδη,
ειναι "απλας" .... :cool: .... σαν το φιλαρακι σου, τον Ζωρζ :laugh:)

Last edited:
Εγώ δεν καταλαβαίνω,γιατί πρέπει να παντρευτεί κάποιος άνθρωπος.....Είναι υποχρεωτικό; Το γράφει στο κούτελο,όταν γενιόμαστε;

Μερικοι μας ζηλευουν που ειμαστε ελευθερα πουλια.Θελουν να μπουμε στα βασανα για να ελαφρυνουν τα δικα τους.Η μπορει να ανησυχουν μηπως και η ανθρωποτητα στερηθει τα γονιδια μας :flipout:

E .... εχουν μερικες χαρες οι παντρεμενοι που δεν εχουμε γνωρισει εμεις !
Και δεν εννοω το σεξ αλλα ... την αγαπη προς το παιδι τους.
Την πατροτητα (η μητροτητα) !!!

Ομως, πανω σ'αυτο πονταρουν και οι υπουργοι οικονομικων ... :plank:

Ο γαμος ειναι η "δυσκολια" που χρειαζεται να επιβληθει στους γονεις για να μην αφεθει στην τυχη του το παιδι.
Σε μια χαλαρη συμβιωση (οπου ολοι ειναι φιλοι με ολους) το παιδι θα εμενε χωρις πιατο φαι, θερμανση και κρεβατι.
Αρα, η ταφοπλακα της ελευθεριας των γονιων ειναι αυτη που θα εξασφαλισει τα απαραιτητα προς το ζειν
για το παιδι.

Εν μέρει συμφωνώ,αλλά πιστεύω ότι μπορεί να επιτευχθεί. Έστω και αν φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.
Αν δύο άνθρωποι είναι κατασταλαγμένοι,και ξέρουν τι θέλουν πραγματικά απο την ζωή τους,και το έχουν θέσει σαν στόχο,τότε δεν βλέπω τον λόγο για να μην τα καταφέρουν.
Ίσως αν είχαμε μια διαφορετική εξέλιξη,σαν ανθρωπότητα,τότε δεν θα το κοιτάζαμε απο αυτήν την σκοπιά. Δηλαδή....''αγάπη μου πρέπει να παντρευτούμε,γιατί είσαι έγκυος.'' Είναι και η κοινωνία,που το ''επιβάλει'' κατα κάποιο τρόπο.
Άλλωστε,πόσα παιδιά έχουν αφεθεί στην τύχη τους,άσχετα αν οι γονείς ήταν ή όχι παντρεμένοι;

Καποιοι χαιρονται που οι πατεραδες καποιων αλλων δεν επελεξαν να μην παντρευτουν / γεννησουν -bye-

Γιαυτο ενα ηλικιωμενο ζευγαρι ειναι πιο πιθανο να αγγιξει πραγματικη επικοινωνια (και εντελει αγαπη).
Γιατι ΔΕΝ εχει επιλογες, δεν υπαρχουν ευκολες λυσεις, δεν μπορει να σηκωθει να φυγει και να βρει αλλου "χαρα".
Θα αναγκαστει να ψαξει και να καταλαβει ΤΙ ειναι αυτο που παντα ενοχλουσε το ετερον ημισυ.
Να το αποδεχτει και να χαρισει ηρεμια πνευματος και ψυχης στον/στην συντροφο.

Οσο το ζευγαρι ειναι νεαρο και ομορφο ...... ΟΛΑ τα "οπλα" χρησιμοποιουνται, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ και καταχρηστικα !

Ασφαλως και ενα ηλικιωμενο ζευγαρι δεν εχει (πλεον) επιλογες , αλλα μεχρι να φτασει εκει που εφτασε, σαφως και ειχε. Καποιων οι επιλογες πετυχαινουν, καποιων οχι.
Αν για σενα "χαρα" ειναι πχ οι νεαρες γκομενες, λες να ειναι προβλημα για εναν παντρεμενο να εχει πιθανοτατα περισοτερες απο εναν νεαρο με μια νεαρη ??? :flipout:

Ομως προφανως εδω μιλαμε για σαφως αποτυχημενες επιλογες η τουλαχιστον επιλογες με κακη καταληξη.

Υποθετοντας οτι εισαι πιο νεος απο μενα, θα ελεγα οτι με τον τροπο που σκεφτεσαι σκεφτομουν, με τον τροπο που σκεφτομαι , λιαν συντομως θα σκεφτεσαι. Δεν ξεφευγει κανεις απο τον τροχο της αμαξας. Και ειτε θα εισαι ευτυχισμενος στο τελος, ειτε οχι. Δεν υπαρχει τριτη επιλογη για κανεναν.Ο χρονος κυλα. :grandpa:

Nαι, δεν ειναι ολα τα ηλικιωμενα ζευγαρια ευτυχισμενα (η εστω μονιασμενα).
Ομως, οι πιθανοτητες να υπαρξει επικοινωνια ΠΑΝΤΑ θα βρισκεται εκει που υπαρχει
αμοιβαιοτητα για υποχωρηση. Δεν βλεπω γιατι θα κανει υποχωρησεις, ενας αντρας
η μια γυναικα, ΚΑΤΩ απο τα 40. Η τουλαχιστον δεν βλεπω γιατι αυτο θα ακουμπησει
ΟΛΟΥΣ (κατω των 40).

Δεν ειμαι τοσο νεος .... 47 ειμαι. -bye-
Δεν ξερω αν ερχομαι κατ'εσενα αλλα μιλας λιγο κρυπτογραφικα. Δεν σε αντιλαμβανομαι, πληρως.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καποιοι χαιρονται που οι πατεραδες καποιων αλλων δεν επελεξαν να μην παντρευτουν / γεννησουν -bye-

Πρωτοι και καλυτεροι .... οι γονεις μου :p

Δεν θα τα έβαφα και μαύρα.!!! -bye-

Αληθεια δεν υπαρχει καποιος ανθρωπος που χαιρεσαι ιδιαιτερα που υπαρχει ?

Τοτε να μην χαιρομαι τοσο .... ισως να ειχε ερθει στον κοσμο καποιος καλυτερος απο μενα
σε καποια αλλη μητρα !!!

Χμμμμμμ ..... games minds play :p

Όχι,εγώ το έθεσα εντελώς ελεύθερα,ή φιλοσοφικά αν θέλεις....Δηλαδή,και να μην γενιόμουν,δεν θα καταλάβαινα τίποτα. Δεν θα υπήρχα στο σύμπαν. (Ίσως όχι με την μορφή που έχω τώρα.:p)

Για το καλύτερος,παίζεται στην δική μου περίπτωση...:flipout:

Αληθεια δεν υπαρχει καποιος ανθρωπος που χαιρεσαι ιδιαιτερα που υπαρχει ?

ΕΔΩ :smile: και αρκετους μαλιστα.
Και επισης σημερα καταλαβαινω οτι τωρα που καποιοι δεν υπαρχουν, ειμαι πιο στεναχωρημενος η αν θελεις λιγοτερο ευτυχισμενος παρα προηγουμενως που υπηρχαν (ζουσαν)

ΕΔΩ :smile: και αρκετους μαλιστα.
Και επισης σημερα καταλαβαινω οτι τωρα που καποιοι δεν υπαρχουν, ειμαι πιο στεναχωρημενος η αν θελεις λιγοτερο ευτυχισμενος παρα προηγουμενως που υπηρχαν (ζουσαν)

Συνεχιζεις τα διφορουμενα και κρυπτογραφικα, Ηχολυτικε ...

Μην το κανουμε μαντειο, το νηματακι. Υπαρχει και πιο απλη γλωσσα -bye-

Απολυτη σχεση με την απαντηση που εδωσες : "Δεν θα τα εβαφα και μαυρα" ;-))

Αγαπητέ,το έγραψα και παραπάνω. Αν δεν γενιόμουν,δεν θα υπήρχα,και άρα δεν θα ήξερα τι πάει να πεί συνύπαρξη με άλλους ανθρώπους.
Απο την στιγμή λοιπόν,που υπάρχω,χαίρομαι που συμβιώνω μαζί με άλλους ανθρώπους. Τώρα,αν έχω κάποια άλλα θέματα,δεν πάει να πεί,ότι δεν αγαπάω την ζωή.
Δεν καταλαβαίνω γιατί το έχεις πάρει τόσο σοβαρά,ή τι προσπαθείς να πετύχεις;

Αν είναι έτσι,τότε να μην συμετέχουμε σε καμία συζήτηση,γιατί απο ότι βλέπω....

Αγαπητέ,το έγραψα και παραπάνω. Αν δεν γενιόμουν,δεν θα υπήρχα,και άρα δεν θα ήξερα τι πάει να πεί συνύπαρξη με άλλους ανθρώπους.
Απο την στιγμή λοιπόν,που υπάρχω,χαίρομαι που συμβιώνω μαζί με άλλους ανθρώπους. Τώρα,αν έχω κάποια άλλα θέματα,δεν πάει να πεί,ότι δεν αγαπάω την ζωή.
Δεν καταλαβαίνω γιατί το έχεις πάρει τόσο σοβαρά,ή τι προσπαθείς να πετύχεις;

Αν είναι έτσι,τότε να μην συμετέχουμε σε καμία συζήτηση,γιατί απο ότι βλέπω....

Το εχεις παρει στραβα και δεν αντιδρας σωστα. Καταλαβες πολυ λαθος. Θα προσπαθησω να στο εξηγησω :

Θα υπαρχει καποιο προσωπο, (Μανα, αδελφος, κολλητος, δεσπότης,,,,, ηθοποιος), που χαιρεσαι που υπαρχει.

Το "καποιοι" (που παραπανω ειναι σε bold), επευθυνεται - ως παραδειγμα - σε εσενα, μιας και εγραψες οτι δεν θα τα εβαφες μαυρα αν δεν υπηρχαν.

Δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα. -bye-