Cosmic Wonder
AVClub Addicted Member
- 24 October 2012
- 2,859
Εγώ δεν καταλαβαίνω,γιατί πρέπει να παντρευτεί κάποιος άνθρωπος.....Είναι υποχρεωτικό; Το γράφει στο κούτελο,όταν γενιόμαστε;
Γιατί ο υποτιθέμενος εργένης / εργένησα,πρέπει να έχει κάποιο κουσούρι; Πρέπει σώνει και καλά,να είναι ομοφυλόφιλος;
Αλλά,ας υποθέσουμε ότι κάποιος έχει έναν σύντροφο,ελεύθερα πάντα. Αν θελήσουν να κάνουν ένα παιδάκι,δεν μπορούν να το κάνουν ''ελεύθεροι;''....Πρέπει να παντρευτούν;; Αλήθεια,πόσοι,απο όσους έδωσαν ''όρκο πίστης'' ενώπιον του θεού,τα κατάφεραν πραγματικά καλά......Ακόμα και μετά απο χρόνια γάμου;!!
Μήπως είναι,ένα ακόμα ωραίο παραμυθάκι του ανθρώπου; (Μ'αρέσει που ρωτάω
)
Γιατί πρέπει η κοινωνία μας,να έχει εξελιχθεί έτσι;
Εγώ αυτά τα ερωτήματα,έχω να θέσω. Έτσι για την κουβέντα πάντα.
Γιατί ο υποτιθέμενος εργένης / εργένησα,πρέπει να έχει κάποιο κουσούρι; Πρέπει σώνει και καλά,να είναι ομοφυλόφιλος;
Αλλά,ας υποθέσουμε ότι κάποιος έχει έναν σύντροφο,ελεύθερα πάντα. Αν θελήσουν να κάνουν ένα παιδάκι,δεν μπορούν να το κάνουν ''ελεύθεροι;''....Πρέπει να παντρευτούν;; Αλήθεια,πόσοι,απο όσους έδωσαν ''όρκο πίστης'' ενώπιον του θεού,τα κατάφεραν πραγματικά καλά......Ακόμα και μετά απο χρόνια γάμου;!!
Μήπως είναι,ένα ακόμα ωραίο παραμυθάκι του ανθρώπου; (Μ'αρέσει που ρωτάω

Γιατί πρέπει η κοινωνία μας,να έχει εξελιχθεί έτσι;
Εγώ αυτά τα ερωτήματα,έχω να θέσω. Έτσι για την κουβέντα πάντα.
Υ.Γ. Τέλος,γιατί έπρεπε να παντρευτεί ο george clooney;....Γιατί η ομορφούλα απο τον λίβανο,''γκρέμισε'' το είδωλο που είχαμε;