Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Ο πειρασμος ... ειναι ΖΩΗ !

YRFTMp4.gif

Sorry guys ...

Μου στελνουν pm ... οτι ειμαι ανεραστος :p

Παραθετω μια τολμηρη ερμηνεια διαφορων διπλωματικων εκφρασεων που χρησιμοποιουνται
κατα κορον απο τον γυναικειο πλυθησμο :p

Ατακα - Δεν ειμαι ετοιμη για κατι σταθερο.
Μεταφραση - Θελω να τους παρω ολους (ο ντελιβερας στο τελος, για τις πιτσες) ... !

Ατακα - Δεν ξερω. Δεν υπαρχει χημεια αναμεσα μας.
Μεταφραση - Ο καημενουλης, δεν ξερει πως να με πιασει απο τα μαλλια. Ειναι τοσο χαζουλης :p

Ατακα - Ο κοσμος εχει γεμισει εφημερες σχεσεις.
Μεταφραση - Μεγαλωσα με μπαμπα στρατιωτικο και μανα καθηγητρια.

Ατακα - Εσυ τωρα να κοιταξεις το μελλον σου.
Μεταφραση - Να τυλιξεις κανα καλο επιχειρηματια και ασε τα 19χρονα τεκνακια ... για αργοτερα.

Ατακα - Το εχει ριξει στη δουλεια. Δεν τον βλεπω.
Μεταφραση - Καλα ειναι τα λεφτακια του ... αλλα ψηνομαι να του φορεσω κερατακια.

Ατακα - Νιωθω μια αυρα οταν ειμαι κοντα του.
Μεταφραση - Με κανει να νιωθω τσουλακι αλλα ... ειμαι της Φιλοσοφικης, Εγω.

Ατακα - Σε εναν αντρα ποτε δεν τα δινεις ολα.
Μεταφραση - Ειμαι κακιασμενη γεροντοκορη ... αλλα πως να το πω αυτο !

Ατακα - Πρεπει να μεινω λιγο μονη να βαλω την ζωη μου σε μια ταξη.
Μεταφραση - Βαρεθηκα να ειμαι σπερμοδοχειο. Θα αλλαξω χτενισμα και ντυσιμο .... (για λιγο).

Ατακα - Η δουλεια μου απαιτει συχνες μετακινησεις. Δεν μενω για πολυ σε ενα μερος.
Μεταφραση - Το κανω ατσαλα και μεσα σε αμαξια. Μετα πλενομαι μαζι με το αμαξι. Μην χανουμε χρονο.

Ατακα - Ααα, εγω δεν κανω τετοια. Με αλλη αυτα.
Μεταφραση - Καιγομαι η τρελλη να γινω παντοφλα σου, αλλα πρωτα πρεπει να παλεψεις με την μανα
μεσα στο μυαλο μου.

Ατακα - Οταν δεν μπορεις να ξεζουμισεις εναν αντρα, ξεζουμισε το πορτοφολι του.
Μεταφραση - Αφου ξεζουμιζεται αλλου, ταραξτον στην συγκινηση οταν παει να δει το βιβλιαριο.

Ατακα - Τι αταιριαστο ζευγαρι η Σουλα και ο Γιωργος !
Μεταφραση - Ενω εγω, που εχω 2 διαζυγια και 1 νταλικερη να μου απλωνει τον τραχανα, ταιριαζω με ολους.

Ατακα - Θελω καποιον να με καταλαβαινει, να με προσεχει.
Μεταφραση - Ειμαι τρελλοκομειο. Θελω καποιον να ανεχεται τις παλαβομαρες μου ... και να μην τσατιζεται.

Ατακα - Θελω ο αντρας να ειναι σταθερος και δυνατος.
Μεταφραση - ... στην παρεα του ! Με μενα θα ειναι ... πομερανιαν με τα αυτια κατεβασμενα.

Ατακα - Θελω ο αντρας να βαραει και καμια γροθια στο τραπεζι. Να τον φοβαμαι ...
Μεταφραση - ... και μετα να κανει ησυχια να δω "Τολμη και Γοητεια". Αρκετα με συγκινησε ...

Ατακα - Θελω να ζησω, να ζησω, να ζησω ...
Μεταφραση - Θελω να με παρουν στην μεση λασπωμενου χωματοδρομου
με δεκαπεντε τρακτερια τριγυρω να κορναρουν για εμψυχωση.

Ατακα - Ειναι καιρος να γνωρισεις τους γονεις μου. Ελα.
Μεταφραση - Θελω να κανω παιδι. Πρεπει να σε στριμωξω ... με το μαλακο.

Aτακα - Τους αντρες πρεπει να τους φτυνεις για να σε ερωτευθουν.
Μεταφραση - Γουσταρα παντα τους πολυ μεγαλυτερους (σε ηλικια) απο μενα.

Aτακα - θελω να πεσω για υπνο. Ειμαι πολυ κουρασμενη.
Μεταφραση - Ποιος εισαι εσυ ? Α ναι ! Μεινε λιγο ακομα. Το πρωι θα αποφασισω.

Ατακα - Δεν μπορω να ζησω μακρια σου. Θα πεθανω.
Μεταφραση - Δεν αντεχω να ξαναψαχνω συντροφο. Θελω λιμανι να αραξω και να παχυνω.

Ατακα - Ας γελασω. Τι σε κανει να πιστευεις οτι ειμαι ερωτευμενη μαζι σου ?
Μεταφραση - Μπορεις να με σελωσεις, τετοια ατιθαση φοραδα που ειμαι ? Χεστη, μπορεις ?

Προσθεστε τα δικα σας .... :p

Last edited:
Κουβεντα (χθεσινη) ....

Φιλη : Μανο, για πες μου ....
Εγω : Δεν ξερω τιποτα ! :p
Φιλη : Το προηγουμενο Σαββατο, ημουν με τον Στελλιο ολη μερα, πηγαμε παντου, περασαμε τελεια ...
Ομως, εξαφανιστηκε εδω και μια βδομαδα ! Δεν με πηρε τηλεφωνο.
Εγω : Και γιατι δεν σε πηρε ?
Φιλη : Δεν ξερω. Ηλπιζα να μου πεις εσυ !
Εγω : Δεν ειμαι μαντης, φιλεναδα. Τεσπα ... ποσο καιρο βγαινετε ?
Φιλη : Μμμμ, το Πασχα γνωριστηκαμε αλλα ... δεν βγαινουμε πολυ συχνα !!!!
Εγω : Οριστε ?!?! Και απο το Πασχα ποσες φορες βρεθηκατε ?
Φιλη : Μμμμ, πεντε-εξι φορες ... αντε εφτα, παραπανω δεν ειναι !
Εγω : Καλα ... αστο. Τον κρυωσες ! Δεν σε βλεπει ερωτικα.
Φιλη : Μα ημασταν ολο το Σαββατο μαζι. Απο το μεσημερι μεχρι τα μεσανυχτα.
Αν δεν "ενιωθε" κατι, θα ηταν ολη μερα μαζι μου ?
Εγω : Δεν ξερω, φιλεναδα. Εσυ εκανες τιποτα ? Ειπες τιποτα ?
Φιλη : Τι να πω ?
Eγω : Κατι που να δειχνει το ενδιαφερον σου !
Φιλη : Εννοεις το ερωτικο ενδιαφερον ?
Eγω : Ναι !
................................
Φιλη : ΑΦΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ?

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

Last edited:
H καλυτερη φαση ειναι αυτη.Αν βρει καποιος δυο τρεις τετοιες απελπισμενες εχει μια ωραιοτατη πολυπλευρη σχεση και μαλιστα χωρις πολλες σκοτουρες : p

-Tί έχεις μωρό μου? Φαίνεσαι μουτρωμένη... έγινε κάτι? Μήπως έκανα εγώ κάτι και δεν το κατάλαβα?
- Οχι , εντάξει, δεν έχω τίποτα... (Δεν κατάλαβες ε? Τι θα πει δεν το κατάλαβες? Επρεπε να το καταλάβεις. Κι αν δεν το κατάλαβες εσύ, το κατάλαβα εγώ, και για να μη νομίζεις ότι εσύ με δουλεύεις κι εγώ δεν καταλαβαίνω, δεν είμαι εγώ αυτή που θα σου πεί τι έκανες λάθος... )

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

H καλυτερη φαση ειναι αυτη.Αν βρει καποιος δυο τρεις τετοιες απελπισμενες εχει μια ωραιοτατη πολυπλευρη σχεση και μαλιστα χωρις πολλες σκοτουρες : p

Μπα... πάντα σ'αυτή με τα μεγάλα βυζιά θα καταλήγουμε... :)

Πριν απο κατι αιωνες, ξεκινησα να τα μπλεξω με μια 40αρα (τοτε ημουν 30αρης).

Η αμεσοτητα και ειλικρινια συναισθηματων (απο πλευρας της) εκανε τις 25αρες να μοιαζουν ανυπαρκτες.
Οτι σκεφτοταν το λεγε και μαλιστα, με υπεροχο τροπο. Οτι ηθελε, επιση το ελεγε, χωρις φιοριτουρες
και υπονοουμενα. Συγκριτικα με τις μικροτερες, ηταν μερα με την νυχτα. Χαρα θεου (και οφθαλμων).

Τοτε, γιατι δεν εγινε τιποτα ?

Γιατι (ειτε το πιστευετε ειτε οχι) πιστευε στην Φιλια, ΟΧΙ τον Ερωτα.
Και μου το πε ... "Μανο μου, δεν θελω να σε τυρραναω με κατι που δεν πιστευω και δεν ψαχνω.
Δεν θελω ερωτες, και αντιλαμβανομαι την θερμη σου εδω και καιρο. Δεν πιστευω στον ερωτα, και αν
ειχες ζησει αυτα που χω ζησει εγω, θα με καταλαβαινες απολυτα. Ειναι ομως ανηθικο να στο επιβαλω.
Δεν εχει ερθει ακομα η ωρα σου. Οταν καταλαγιασουν οι ορμονες μεσα σου, θα δεις ..... πιστεψε με
θα δεις !"

Ακομα περιμενω να δω :p
Ομως, η ξηγα που εκανε ηταν κατι, που ουτε σε σαπουνοπερα δεν γινεται με μικρουλες. Θα μου πειτε,
εγω δεν καταλαβα που πηγαινε το πραμα ? Ε ... οπως καθε αρσενικο μετεφραζα την διστακτικοτητα
σε ναζιαρικο κρυφτουλι. Αν για οποιοδηποτε λογο μπορουσα να σιγασω το ορμονικο μου ταμπουρλο
.... θα μπορουσα να παραμεινω φιλος της (ισως .... σε καποιο παραλληλο συμπαν ... who knows :p)

Υπαρχει και η πιθανοτητα να με δουλευε ψιλο-γαζι η να αντιληφθηκε κατι αλλο και να αλλαξε γνωμη.
Δεν το αποκλειω. Γιατι οσο ντομπρα και αν ηταν δεν θα μπορουσε ποτε να πει "τι να σε κανω εσενα
χωρις αμαξι και με 135.000 δρχ τον μηνα ?". Και γιατι να γινει τοσο στυγνη ? Η βιωματικη της διαδρομη
ηταν οντως σε ενα σημειο που ηταν αδυνατον να την εφτανε (η προσπαθουσε να φτασει) η δικη μου !

Ομως ....... ποσο στρωτα πηγαιναν τα πραγματα οταν βγαιναμε εξω .... ΠΟΣΟ ΣΤΡΩΤΑ !
Αυτονοητο οτι καποιοι αλλοι (πολλοι αλλοι) εσπασαν τα μουτρα τους και εφαγαν απειρη ξενερα για να
φτασει να φερεται τοσο ξηγημενα και αντρικια ... η κυρια "μου".

Συρτης δεν μπηκε !

Απλα, εχασα δυο μηνες ...

Εσυ εκανες το χρεος σου.Να την πεσεις σε μια milfara.Eυγε ! Και τι ειναι δυο χαμενοι μηνες ? Εξαλλου το λεει η παροιμια.Του κυνηγου και του ψαρα το πιατο 10 φορες αδειανο και μια φορα γεματο.

Οχι βρε Rider.

Ποιο χρεος μου ? Την γουσταρα τρελλα ! Ολο το πακετο, οχι μονο το σωμα.
Αν μου παρουσιαζονταν ξανα η ιδια περιπτωση ... με τα μουτρα στον πατσα !
Οτι εξελιξη και αν ειχε ....

Απλα ηταν ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ περα απο αυτο που μπορουσα να κουμανταρω.
Συναισθηματικα εννοω. Σεξουαλικα, μαλλον κουμανταρονταν πανευκολα (υποθετω).
Αλλα και βιωματικα, αυτη η "μιλφαρα" ειχε φαει τοσες σχεσεις στην μαπα ωστε γνωριζε
ΤΕΛΕΙΑ οτι οι αντρες δεν τρελλαινομαστε για συντροφικοτητες ... αλλα για εκφυλο σεξ.
Θα περιμενε να ξαναζησει μια απο τα ιδια μαζι μου ? Nα επαληθευτει στην πικρια της ?

Μπραβο της ... (αν οντως δεν της κανελωνε το ρυζογαλο καποιος αλλος εκεινη την περιοδο).

Σου λεει "εμεις ρε καρντασια θελουμε κουβεντουλες και βολτουλες και τρυφερα λογακια
ολη την ωρα .... ειχαμε μια σκασιλα με τις καυλες σας". Το ειπε πολυ-πολυ κοσμιοτερα :laugh:

Το θεμα ειναι > ΕΜΕΙΣ, εχουμε σκασιλα με τις σηκωμαρες μας ? (ρητορικη η ερωτηξις :p)

Last edited:
Πριν απο κατι αιωνες, ξεκινησα να τα μπλεξω με μια 40αρα (τοτε ημουν 30αρης).

Η αμεσοτητα και ειλικρινια συναισθηματων (απο πλευρας της) εκανε τις 25αρες να μοιαζουν ανυπαρκτες.
Οτι σκεφτοταν το λεγε και μαλιστα, με υπεροχο τροπο. Οτι ηθελε, επιση το ελεγε, χωρις φιοριτουρες
και υπονοουμενα. Συγκριτικα με τις μικροτερες, ηταν μερα με την νυχτα. Χαρα θεου (και οφθαλμων).

Τοτε, γιατι δεν εγινε τιποτα ?

Γιατι (ειτε το πιστευετε ειτε οχι) πιστευε στην Φιλια, ΟΧΙ τον Ερωτα.
Και μου το πε ... "Μανο μου, δεν θελω να σε τυρραναω με κατι που δεν πιστευω και δεν ψαχνω.

Δηλαδή σου είπε: "Σε βλέπω σαν φίλο, όχι σαν γκόμενο."

Νομίζω ότι κάπου πριν εσύ ο ίδιος έδωσες την μετάφραση αυτής της πρότασης!

Αν ήσουν δύο μέτρα και με Πόρσε, θα σου έλεγε το ίδιο;

Αν πάλι αυτή ήταν κοντή, χοντρή, χωρίς βυζί .... αλλά με το ίδιο "ψαγμένο μυαλό" ... θα σε ενδιέφερε; Θα την θυμόσουν ακόμη;

Αν πάλι την πετύχαινες σε στιγμή κατάλληλη και την έριχνες, μετά από έξι μήνες σχέσης θα είχες την ίδια άποψη γι αυτήν; (Να σου πω εγώ: σαν 30άρης, θα βαριόσουν την 40αρα και θα ξερογλυφόσουν πάλι με τις 20αρες).

Ολα αυτα που γραφετε ισχυουν.

Αλλωστε, το γραψα ...
... (αν οντως δεν της κανελωνε το ρυζογαλο καποιος αλλος εκεινη την περιοδο) ...

Παντως, επειδη οι γυναικες κρυβονται λιγο καλυτερα απο τους αντρες (σε θεματα ηθικης)
εχω την υποψια οτι την εχασα απο καποια αγαρμπη συμπεριφορα μου, σε ανυποπτο χρονο
που ουτε ο ιδιος πηρα χαμπαρι. ΟΧΙ επειδη δεν ειχα λεφτα η αμαξι.

Επειδη οι γυναικες δεν τα λενε χυμα (ιδιως στο τελος) ... δεν θα μαθω ποτε !

30 χρονων ημουν .... τωρα θα ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα.
Mην βλεπετε που παει ροδανι η γλωσσα μου (εδω μεσα).
Που δεν πεφτει γαντι που να μην σηκωνω.

Για αυτες .... ισχυουν αλλα μετρα και σταθμα :p

Και τελικά μείνατε φίλοι μέχρι σήμερα ή όχι; Για να δούμε αν είχε και νόημα το λογίδριό της. Πάω στοίχημα πως όχι.

Mαλλον γραφω πολλα ... και δεν σας μενει τιποτα ! :p

Αν για οποιοδηποτε λογο μπορουσα να σιγασω το ορμονικο μου ταμπουρλο
.... θα μπορουσα να παραμεινω φιλος της (ισως .... σε καποιο παραλληλο συμπαν ... who knows :p)

Εννοειται οτι η μιλφαρα του 1997 ..... σημερα ειναι 57αρα !

Υποψιν οτι ΔΕΝ ηταν μιλφαρα (ΜothersILikeFucking).
Δεν ειχε κανει παιδι ... ενας θεος ξερει γιατι !

Παντως, αν τις ρωταγες ... αυτες ειναι σιγουρο οτι δεν θελουν MILFs !
Oχι απο το γυναικειο φυλο αλλα απο το αντρικο >

coulter-milf.jpg

MoronI'dLiketoForget ! :p
Ευχομαι να μην ημουν εγω.
Απο τον τροπο που χωρισαμε, μαλλον οχι !

Last edited:
Ολα αυτα που γραφετε ισχυουν.

Αλλωστε, το γραψα ...

Παντως, επειδη οι γυναικες κρυβονται λιγο καλυτερα απο τους αντρες (σε θεματα ηθικης)
εχω την υποψια οτι την εχασα απο καποια αγαρμπη συμπεριφορα μου, σε ανυποπτο χρονο
που ουτε ο ιδιος πηρα χαμπαρι. ΟΧΙ επειδη δεν ειχα λεφτα η αμαξι.

Επειδη οι γυναικες δεν τα λενε χυμα (ιδιως στο τελος) ... δεν θα μαθω ποτε !

Πιθανόν. Το σίγουρο είναι ότι αν έχεις λεφτά και καλό αμάξι σου συγχωρούν πολύ περισσότερα "σφάλματα".