Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Μια ερωτηση σαν ουδετερος παρατηρητης:
καλα το θεμα hiend το διαγραψατε και εξηγησατε για ποιο λογο (πιστευτος ή οχι ας το κρινουν αυτοι που ξερουν)
το θεμα που ρωτησαν τα παιδια γιατι τους διαγραψετε το προηγουμενο, γιατι το διαγραψατε?
Δεν ηταν αρκετη μια απαντηση οτι το διαγραψαμε για τους ταδε λογους ...?

Sorry αλλα εδω ειστε offside -bye-

Όλες οι απαντήσεις ή εξηγήσεις που δόθηκαν έως τώρα από την διαχειριστική ομάδα δεν με ικανοποιούν και αυτό νομίζω το έκανα σαφές.

Επειδή όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει, σεβόμενος την γνωριμία που έχω με τους διαχειριστές και για κανέναν άλλο λόγο τερματίζω εδώ την αντιπαράθεση μου.

Υπενθυμίζω όμως ότι δεν έλαβα εξήγηση για την διαγραφή των thread και παραμένω ενοχλημένος.

Μια ερωτηση θελω να κανω , οταν με το καλο μου ερθει το purity σε καμια βδομαδα περιπου και αρχισω να λεω ποσο ευχαριστημενος ειμαι(αν ειμαι) θα με σφραγισουν παλι για λογους προωθησεις ? Εγω το θεμα παντος το ανοιξα για να μαθω δυο πραγματα και οχι για την προωθησει του....Επισης αναφερα οτι αυτο που εκανα ειναι λαθος ,το σωστο θα ηταν να το ακουσω πρωτα...Θελω να πω οτι η οποια παροτρινση εγινε ειναι απο το avsite και οχι απο το δικο μου θεμα που αλωστε το εθιξα πριν το ''τεστ'' του avsite....

Για να μην φλυαρω νομιζω πως η κινηση αυτη ηταν υπερπροστατευτηκη για τους συμφορουμιτες και ανεντιμη απεναντι μου ετσι οπως εγινε...

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Μην ξεχνάς όμως ότι το μέλος που προκάλεσε την αντίδρασή μου

είναι διαχειριστής-συντονιστής .....

Καθολου δεν το ξεχναω οπως και κανενας αλλος.

Οπως και εμεις, ετσι θα κριθει και εκεινος.

Αγαπητέ φίλε Δημήτρη ( Παναγιωτίδη )
το ότι τα είπαμε τηλεφωνικώς , τα είπαμε . Αφού όμως υπάρχει πλέον επίσημη τοποθέτηση της Δ.Ο. υποθέτω μπορούμε να πούμε και την άποψη μας δημοσίως .
Ξαναδιάβασα όλο το θέμα που κλειδώθηκε από το πρωτο μέχρι το τελευταίο μηνυμα. Κατ' αρχήν ουδεμία παράβαση κανονισμών υπήρξε , απ' όσο μπορώ να αντιληφθώ τους κανονισμούς και απ' όσο μπορώ να καταλάβω την ελληνική γλώσσα. Ουδέν μέλος παραφέρθηκε , ουδείς προσέβαλε κάποιον άλλο , ουδέν μεμπτό συνέβη.

Αντίθετα το μόνο που διαπίστωσα ήταν ο ίδιος ο διαχειριστής ξεκίνησε μόνος το το όλο ζήτημα , διερωτώμενος μεγαλοφώνως στα πόστς #26 και #33 αντίστοιχα : "Πως και πήρες ένα αρκετά ακριβό ηχείο,χωρίς να το έχεις ακούσει κάν;" και "Power buy για ηχείο που δεν έχετε δεί κάν;" . Ουσιαστικά μόνος του δημιούργησε το θέμα και μόνος του ανακατεύτηκε σε ένα power buy που αφορούσε ένα άλλο διαδικτυακό τόπο . Προφανώς θεώρησε ότι η εξουσία εποπτεύσεως που του ανετέθη αφορά όλο τον παγκόσμιο ιστό . Λίγα ποστς μετά έκλεισε το θέμα , αφού ( αν κατάλαβα καλά )διέγραψε και ορισμένα μηνύματα .

Αντί λοιπόν η κλασική αυτή περίπτωση ανικανότητος και ευηθείας , να έχει ως μόνο λογικό αποτέλεσμα την αποπομπή του συγκεκριμένου διαχειριστού , ειδικά μετά τον όχι άδικο σάλο που δημιούργησε , συνεχίζοντας να παίζει με την σβύστρα του , και την αναγνώριση του εσφαλμένου , εμπρηστικού , άκαιρου , ακατανόητου και ίδιον μεγαλομανίας της ενέργειας του και τουλάχιστον για μία φορά την ανάληψη της ευθύνης και την ομολογία του λάθους , η διαχειριστική ομάδα συνέχισε να τον στηρίζει , ενώ ο ίδιος παρέμενε εξαφανισμένος ( "διάβαζε" και δεν είχε πάρει χαμπάρι τι έγινε ).

Η ανακοίνωση σας δεν με ικανοποιεί στο ελάχιστο. Δεν ξέρω πως πρέπει να αισθανθώ , αν και νομίζω ότι κατάλαβα πως με/μας αντιμετωπίζει η Δ.Ο. Προφανώς ως ηλίθια πεντάχρονα που τα προστατεύει από τις κακοτοπιές κάποιος μεγαλύτερος που "ξέρει" . Εάν έχετε , ως Δ.Ο. , τέτοια γνώμη για τα μέλη του φόρουμ , ειλικρινά λυπάμαι .

Μήτσο, οι απόψεις δεκτές.
Η ΔΟ όμως ενεργεί ως ομάδα.
Δεν αποπέμπουμε κανέναν.
Δικαίωμα όλων να έχουν απόψεις.

όλα κρίνονται.
και πρώτος ο ομιλών (στο μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί).

μα γιατί να βλέπω κακεντρέχεια ή κακώς εννοούμενη κριτική στα λόγια σου?

νομίζω είμαι σαφής.
Και εσύ επίσης.
Παραίνεση δεκτή

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Μήτσο, οι απόψεις δεκτές.
Η ΔΟ όμως ενεργεί ως ομάδα.
Δεν αποπέμπουμε κανέναν. Ακόμα και αυτόν που ενήργησε καθ' υπέρβαση των κανονισμών ;
Δικαίωμα όλων να έχουν απόψεις.

όλα κρίνονται.
και πρώτος ο ομιλών (στο μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί).

........

Αγαπητέ φίλε Δημήτρη ( Παναγιωτίδη )
το ότι τα είπαμε τηλεφωνικώς , τα είπαμε . Αφού όμως υπάρχει πλέον επίσημη τοποθέτηση της Δ.Ο. υποθέτω μπορούμε να πούμε και την άποψη μας δημοσίως .
Ξαναδιάβασα όλο το θέμα που κλειδώθηκε από το πρωτο μέχρι το τελευταίο μηνυμα. Κατ' αρχήν ουδεμία παράβαση κανονισμών υπήρξε , απ' όσο μπορώ να αντιληφθώ τους κανονισμούς και απ' όσο μπορώ να καταλάβω την ελληνική γλώσσα. Ουδέν μέλος παραφέρθηκε , ουδείς προσέβαλε κάποιον άλλο , ουδέν μεμπτό συνέβη.

Αντίθετα το μόνο που διαπίστωσα ήταν ο ίδιος ο διαχειριστής ξεκίνησε μόνος το το όλο ζήτημα , διερωτώμενος μεγαλοφώνως στα πόστς #26 και #33 αντίστοιχα : "Πως και πήρες ένα αρκετά ακριβό ηχείο,χωρίς να το έχεις ακούσει κάν;" και "Power buy για ηχείο που δεν έχετε δεί κάν;" . Ουσιαστικά μόνος του δημιούργησε το θέμα και μόνος του ανακατεύτηκε σε ένα power buy που αφορούσε ένα άλλο διαδικτυακό τόπο . Προφανώς θεώρησε ότι η εξουσία εποπτεύσεως που του ανετέθη αφορά όλο τον παγκόσμιο ιστό . Λίγα ποστς μετά έκλεισε το θέμα , αφού ( αν κατάλαβα καλά )διέγραψε και ορισμένα μηνύματα .

Αντί λοιπόν η κλασική αυτή περίπτωση ανικανότητος και ευηθείας , να έχει ως μόνο λογικό αποτέλεσμα την αποπομπή του συγκεκριμένου διαχειριστού , ειδικά μετά τον όχι άδικο σάλο που δημιούργησε , συνεχίζοντας να παίζει με την σβύστρα του , και την αναγνώριση του εσφαλμένου , εμπρηστικού , άκαιρου , ακατανόητου και ίδιον μεγαλομανίας της ενέργειας του και τουλάχιστον για μία φορά την ανάληψη της ευθύνης και την ομολογία του λάθους , η διαχειριστική ομάδα συνέχισε να τον στηρίζει , ενώ ο ίδιος παρέμενε εξαφανισμένος ( "διάβαζε" και δεν είχε πάρει χαμπάρι τι έγινε ).

Η ανακοίνωση σας δεν με ικανοποιεί στο ελάχιστο. Δεν ξέρω πως πρέπει να αισθανθώ , αν και νομίζω ότι κατάλαβα πως με/μας αντιμετωπίζει η Δ.Ο. Προφανώς ως ηλίθια πεντάχρονα που τα προστατεύει από τις κακοτοπιές κάποιος μεγαλύτερος που "ξέρει" . Εάν έχετε , ως Δ.Ο. , τέτοια γνώμη για τα μέλη του φόρουμ , ειλικρινά λυπάμαι .

Δημήτρη παρόλο που στο παρελθόν έχουμε διαφωνήσει
και έχουμε κοντραριστεί σε έντονο ύφος,
δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου ....... απόλυτα.

Προσωπικά δεν νομίζω ότι ενήργησε καθ υπέρβαση ή αν θέλεις να το θέσω αλλιώς ίσως στη θέση του να έκανα το ίδιο.

Επαναλαμβάνω:
η διαχείριση γίνεται από διαχειριστές.
Ώς άνθρωποι μπορεί να κάνουν λάθη.

Όλα κρίνονται και πρώτος ο υποφαινόμενος.

κατά την άποψή σου (σας):
ο διαχειριστής που έπραξε (εάν έπραξε) λάθος
ο γενικός που δεν απέπεμψε επειδή δεν έκρινε (όπως εσείς)

όλα και όλοι

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Προσωπικά δεν νομίζω ότι ενήργησε καθ υπέρβαση ή αν θέλεις να το θέσω αλλιώς ίσως στη θέση του να έκανα το ίδιο.

Επαναλαμβάνω:
η διαχείριση γίνεται από διαχειριστές.
Ώς άνθρωποι μπορεί να κάνουν λάθη.

Όλα κρίνονται και πρώτος ο υποφαινόμενος.

κατά την άποψή σου (σας):
ο διαχειριστής που έπραξε (εάν έπραξε) λάθος
ο γενικός που δεν απέπεμψε επειδή δεν έκρινε (όπως εσείς)

όλα και όλοι

Εφ' όσον το φόρουμ , διέπεται από τους κανόνες λειτουργίας που αναφέρονται στην αρχική του σελίδα και όχι από άλλους άγνωστους , μη ανηρτημένους , μυστικούς κλπ, ποιός είναι ο κανόνας που ακολούθησε ο ντίπι και προέβη στο κλείδωμα του τόπικ ; ( συγκεκριμένη παραπομπή )

Κάνω δημόσιο διάλογο εδώ για να καταλάβουμε όλοι , αν υπάρχουν και άλλοι κανόνες λειτουργίας ή αν δεν μπορούμε να τους αντιληφθούμε .

Δημήτρη το άσχημο στην υπόθεση είναι ότι ενώ η ΔΟ
τοποθετήθηκε για το θέμα (αν και εμένα δεν με κάλυψε),
ο εν λόγω διαχειριστής συνεχίζει να κρύβεται και να σφυράει αδιάφορα.

Στα τελευταία του γραπτά για το θέμα συνέχιζε να υποστηρίζει ότι
έχει απόλυτο δίκιο και στήριζε τις πράξεις του ως απόλυτα σωστές.

Μέχρι τώρα που μιλάμε απ' ότι φαίνεται δεν έχει αλλάξει γνώμη
κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την τοποθέτησή σας.

Μια δημόσια συγνώμη και παραδοχή του λάθους του θα έλυνε πολλά προβλήματα .....

Μήτσο, δεν υπάρχουν μυστικοί κανόνες.

Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο σαφές από την τοποθέτηση της ΔΟ.
Αν επιμένεις μπορώ να τονίσω κάποια σημεία

1. Θέμα που συζητείται αλλού.
2. Μαζική αγορά που γίνεται αλλού
3. Αναζήτηση γνωμών ή τοποθέτησης του avclub έμμεσα γιά τα παραπάνω
4. Δεδομένη θέση του avclub να μην προωθει αγορές

Αυτά ίσως να μην περιγράφονται σε κάποιον κανονισμό, δεν παύουν όμως να έχουν μεγάλη σημασία γιά αυτό που αγωνίζεται το avclub από πριν ακόμα δημιουργηθεί.

Κάτω από το πνεύμα αυτό οι διαχειριστές της hiend (καλώς κατ εμέ) διέγραψαν.
Εγώ συμφωνώ, η ΔΟ επίσης.
Πλέον αν ζητάτε αποπομπή αυτή που ζητάτε πρέπει να είναι η δική μου και μόνον.

Άλέξη,
ο διαχειριστής εργάζεται, όπως όλοι.
Εγώ σήμερα είχα την πολυτέλεια να μην εργαστώ και να γράψω την εργασία μου εκεί που δεν πιάνει μελάνι γιά να σας λύσω ορισμένες απορίες.

Ο διαχειριστής δεν κρύβεται.
Έπραξε. Δεν άλλάζει γνώμη, ούτε και εγώ (προσωπικά). Η ΔΟ τοποθετήθηκε.
Όπως είπα στο προηγούμενο ακριβώς αν κάποιος θέλει κάποια αποπομπή, ας ζητήσει τη δική μου.

Και μιά διευκρίνηση:
τα παραπάνω γνωρίζοντας ότι ο ΓΔ Νίκος Κρυωνάς είναι off line...

Οι αποπομπές είναι εντελώς ανούσιες.
Δεν έχουν κανένα νόημα και νομίζω ότι δεν πρέπει τα θέματα να τίθενται σέ τετοια βάση από κανέναν.
Ούτε αλλάζει κάτι με αλλαγές προσώπων καί μόνον.
Κατά καιρούς επανατίθεται το γνωστό ερώτημα:'Τι φόρουμ θέλουμε´.
Το θέλουμε ας μην εκληφθεί ως προσωπικό.
Αρχίζει και διαφαίνεται πάντως ότι τό ερώτημα γίνεται πολύ επίκαιρο πιά.
Κατά τά άλλα και εντελώς προσωπικά γιά να αποσύρω τήν εμπιστοσύνη μου σέ κάποιον θα πρέπει να έχω πολλές ενδείξεις ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος για να συντονίσει μία κατάσταση..
Δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο,παρά τίς διαφωνίες ή τίς επιφυλάξεις πού έχω γιά κάποιες,κατά καιρούς ,αποφάσεις.
Ετερον εκάτερον.

Εγώ τελικά Δημήτρη και Δημήτρη νομίζω ότι το όλο θέμα δημιουργήθηκε από τη βεντέτα που υπάρχει μεταξύ των διαχειριστών του εδώ και του εκεί site.

Πληρώνουμε δηλαδή τις βεντέτες των διαχειριστών.. Παιδαριώδη πράγματα..

Εγώ τελικά Δημήτρη και Δημήτρη νομίζω ότι το όλο θέμα δημιουργήθηκε από τη βεντέτα που υπάρχει μεταξύ των διαχειριστών του εδώ και του εκεί site.

Πληρώνουμε δηλαδή τις βεντέτες των διαχειριστών.. Παιδαριώδη πράγματα..

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
:2thumb22sup: