Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Γιωργο το υφος σου και ο τροπος που εκφραζεσαι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, λυπαμαι πολυ...
Οποιο δικιο και αν ειχες, τουλαχιστον στα ματια μου το εχασες...
Εσυ δεν ζητας διευκρινησεις, αλλα απαιτεις λαικο δικαστηριο και παραδειγματικο δημοσιο απαγχωνισμο...
Κριμα, πολυ κριμα...

Δανείζομαι τον απαράδεκτο τρόπο της διαχείρισης..

Δύο ολόκληρες μέρες μετά και δεν υπάρχει ουδείς να απαντήση γιατί σβήστηκαν τα thread που καμία σχέση δεν είχαν με το power buy. Τα συγχαρητήρια μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Τι πάει να πει ρε Δημήτρη σας σταυρώνω όλους; Δηλαδή, όποτε βολεύει, υπάρχει η Διαχειριστική Ομάδα, και όποτε δεν βολεύει, βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω, διότι δεν κάνει να σας σταυρώνω όλους μαζί; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Και επειδή ξέρω ότι έχεις τα @@, θα στα πω έξω από τα δόντια. Επωνύμως είμαι γραμμένος και στο avsite, και στο avmentor, και στο avclub. Και όσον αφορά τα δύο πρώτα, το πράγμα είναι ξεκαθαρισμένο, και ξέρω πού είμαι. AVMentor; Δημήτρης Σταματάκος, και τέλος. AVSite; Αντρέας Καφάτος, και πάει και τελείωσε. Εδώ; Ξέρει κανείς εδώ ρε σε ποιον ανήκει το AVClub; Από όλους αυτούς που σερφάρουν καθημερινά εδώ μέσα, ξέρει κανένας; Μη μ’ αρχίσεις τώρα για σωματεία και ιστορίες, ξέρεις ότι δεν τα μασάω κάτι τέτοια. Σε ρωτάω ευθέως, σε ποιον ανήκει το domain του avclub και σε ποιον εκδίδεται η απόδειξη παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας server. Να σου πω τι κυκλοφορεί στην πιάτσα; Να στο πω. AVClub ίσον Οικονόμου – Σωτηρόπουλος. Αληθεύει, ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Διότι με βάση όσα διάβασα εδώ μέσα, αληθεύει. Αλλά προς τα έξω, ήξεις – αφίξεις, και να είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Τουλάχιστον πείτε το στα ίσα, να ξέρει ο κόσμος.

Κατάλαβες τώρα;

Επειδη αναφερθηκες στο προσωπο μου λεγοντας ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ χωρις καν να με γνωριζεις, μαθε οτι το WWW.AVCLUB.GR ανηκει στο ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΦΙΛΟΙ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ" με διακριτικο τιτλο "Avclub" και ΑΦΜ 998561611[FONT=&quot].
[/FONT]
Αν θες να κανεις το παπαγαλακι, σε λαθος μερος μπηκες..

Γιωργο το υφος σου και ο τροπος που εκφραζεσαι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, λυπαμαι πολυ...
Εσυ δεν ζητας διευκρινησεις, αλλα απαιτεις λαικο δικαστηριο και παραδειγματικο δημοσιο απαγχωνισμο...
Κριμα, πολυ κριμα...

Καλά μιλάς σοβαρά???

Nα μετονομάσετε το thread σε ´Εγχειρίδιο τού Ιδανικού Αυτόχειρος´.
Αυτό ταιριάζει δυστυχώς.
Είναι υπόδειγμα τού πώς τέτοιου είδους διαγραφές θεμάτων αλλά και αμφιλεγόμενες ,χωρίς στοιχεία τοποθετήσεις διαχειριστού περί ´εμπόρων´κ.λ.π.θέτουν ένα ολόκληρο εγχείρημα σέ κίνδυνο.
Εάν αυτό ακόμα και σήμερα δέν έχει γίνει κατανοητό θά τά ακούτε απο ´αλλού´και δυστυχώς θάναι και πολύ δύσκολο να απαντήσετε.
Οταν κάποιος(πού μπορεί να είναι αξιολογότατος κατά τά άλλα)κάνει ένα τόσο χοντρό σφάλμα παραιτείται,για το ότι προξένησε ουσιαστικό κακό σε αυτό που όντως αγαπάει..
Εάν δεν γίνεται και τώρα κατανοητό λυπάμαι πολύ.

Δανείζομαι τον απαράδεκτο τρόπο της διαχείρισης..

Δύο ολόκληρες μέρες μετά και δεν υπάρχει ουδείς να απαντήση γιατί σβήστηκαν τα thread που καμία σχέση δεν είχαν με το power buy. Τα συγχαρητήρια μου.

Παρομοιως....
Απαντησεις ελαβες, απλα δεν σε καλυπτουν.Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να επανερχεσαι στο θεμα επ'αοριστως και μαλιστα με τετοιους απαραδεκτους χαρακτηρισμους...

Nα μετονομάσετε το thread σε ´Εγχειρίδιο τού Ιδανικού Αυτόχειρος´.
Αυτό ταιριάζει δυστυχώς.
Είναι υπόδειγμα τού πώς τέτοιου είδους διαγραφές θεμάτων αλλά και αμφιλεγόμενες ,χωρίς στοιχεία τοποθετήσεις διαχειριστού περί ´εμπόρων´κ.λ.π.θέτουν ένα ολόκληρο εγχείρημα σέ κίνδυνο.
Εάν αυτό ακόμα και σήμερα δέν έχει γίνει κατανοητό θά τά ακούτε απο ´αλλού´και δυστυχώς θάναι και πολύ δύσκολο να απαντήσετε.
Οταν κάποιος(πού μπορεί να είναι αξιολογότατος κατά τά άλλα)κάνει ένα τόσο χοντρό σφάλμα παραιτείται,για το ότι προξένησε ουσιαστικό κακό σε αυτό που όντως αγαπάει..
Εάν δεν γίνεται και τώρα κατανοητό λυπάμαι πολύ.

Οποτε με το πρωτο στραβοπατημα ενος διαχειριστη, στην πυρα;;
Ωραια νοοτροπια...

Παρομοιως....
Απαντησεις ελαβες, απλα δεν σε καλυπτουν.Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να επανερχεσαι στο θεμα επ'αοριστως και μαλιστα με τετοιους απαραδεκτους χαρακτηρισμους...

Δεν μαζευετε καλύτερα τον διαχειριστή πού σας εκθετει παντού με ´μή αποδεδειγμένες υπονοιες´και κανει κακο στο avclub?__
O Πολυχρονιδης σας εφταιξε???

Mε ποιό δικαιωμα απευθυνεσαι ετσι στον Πολυχρονιδη..
Για το ποιός έχει τον καλύτερο προβολέα μιλάει???
Εσυ παλι τι παριστανεις, τον δικηγορο του Πολυχρονιδη;
Και τι σχεση εχουν οι προβολεις;

Kαι οταν μαθουμε σε ποιον ανηκει το avclub τι θα αλλαξει?μηπως καποια μελη θα σκεφτονται πρωτα και επειτα θα γραφουν η καποιοι διαχειριστες πρωτα θα σκεφτονται και επειτα θα διαγραφουν?Ας αρχισουμε εμεις σαν μελη να συμπεριφερομαστε ετσι ωστε να δημιουργουμε τα λιγοτερα δυνατα προβληματα και επειτα μπορουμε να ξεμπροστιαζουμε τον καθε <υπερευαισθητο> που διαγραφει

Οποτε με το πρωτο στραβοπατημα ενος διαχειριστη, στην πυρα;;
Ωραια νοοτροπια...

Στραβοπάτημα_?
Εισαι και νομικός ρε Τακη..
Ξερεις τι σημαινει συκοφαντική δυσφημηση καλύτερα απο μενα.
Φτασαμε στο σημείο άνθρωποι πού μάς έχουν λοιδωρήσει δημοσίως να βγαινουν απο πάνω και να μην υπάρχουν ατρανταχτα επιχειρήματα για να τους δοθουν απαντησεις.

Δεν μαζευετε καλύτερα τον διαχειριστή πού σας εκθετει παντού με ´μή αποδεδειγμένες υπονοιες´και κανει κακο στο avclub?__
O Πολυχρονιδης σας εφταιξε???

Σπυρο, σε παρακαλω πολυ μην το χοντραινεις..
Επειδη εχουμε διαφορετικη αποψη, δεν πρεπει να προσβαλουμε οσους διαφωνουν με εμας..

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Κριμα, πολυ κριμα...

Η υποθεση ...DIPIE ηταν το κερασακι στην τουρτα οσο αφορα μια ολοκληρη τακτικη απο την διαχειριστικη ομαδα που εχει ξεκινησει να εφαρμοζεται εδω και πολυ καιρο.

Αλλωστε ειπωθηκε ηδη...το φορουμ θελει να περασει μια συγκεκριμενη εικονα εξω και για το πετυχει αυτο , θα προσπαθησει με καθε τροπο να επιβαλλει αυτο τον συγκεκριμενο τροπο συμπεριφορας που επιθυμει.

Εχει φανει ηδη αυτη η προσπαθεια εδω και καιρο απο την cafe....

Φαινεται απο την σταση τους σε θεματα , που κλειδωνονται η εξαφανιζονται με συνοπτικες διαδικασιες οπως το θεμα του Κοκαρ , φανηκε και στη hi-end..

Εγω κατα καιρους εχω επισημανει σε θεματα στην καφε οτι αυτη η προσπαθεια να υπαρχει ενα φιλτραρισμα στις αποψεις δεν ειναι κατα την γνωμη μου σωστη αλλα μαλλον νομιζουν οτι επειδη συνηθως λεγεται εν μεσω ποστ σε θεματα που αναβουν τα αιματα οτι προκειται για κατι προσωπικο η οτι τα λεμε μερικοι απο προσωπικη πικρια .

Οταν καποιοι εκαναν προτασεις για την κατηγορια hi-end εγω ειπα οτι το ζητουμενο δεν ειναι να υπαρχει μια κουβεντα ολο ηθος αλλα η προστασια και ενημερωση του καταναλωτη.

Μαλλον θα νομιζαν οτι σε μερικους μας αρεσει ο καυγας και δεν θελουμε ευγενικες ανταλλαγες αποψεων αλλα μια χωρις ηθος ανταλλαγη χυδαιοτητων

Απλως ειχα προβλεψει οτι αυτη η αγωνιωδης προσπαθεια να ''ξεχωρισει'' το φορουμ απο τα αλλα φορουμ μεσω της σημαιας του ''ηθους '' που ειχε σηκωσει εδω και πολυ καιρο ...θα ξεσηκωνε θυελλα αντιδρασεων....και θα την ξεσηκωνε γιατι κανεις τελικα δεν επιθυμει ενα αποστειρωμενο περιβαλλον...ουτε και καποιους να τους επιβαλλουν συνεχεια τι θα πουν , που θα αναφερθουν ,και πως θα συμπεριφερθουν...

Δεν προκειται επι της ουσιας να υπαρξει καμμια αποδοχη σφαλματος απο την διαχειριστικη ομαδα γιατι απλουστατα αυτον τον τροπο διαλεξανε για την λειτουργια του φορουμ απο εδω και περα.

Και τελικα κυριε Σωτηροπουλε ...εγω θελω σαν μελος avclub να κανω μια ερωτηση :

Aυτο που ειπωθηκε απο μελος (νομιζω απο τον κ.Πολυχρονιδη αν δεν κανω λαθος ) οτι θα ακολουθηθει μια συγκεκριμενη γραμμη απο εδω και περα ισχυει η οχι ?

Στραβοπάτημα_?
Εισαι και νομικός ρε Τακη..
Ξερεις τι σημαινει συκοφαντική δυσφημηση καλύτερα απο μενα.
Φτασαμε στο σημείο άνθρωποι πού μάς έχουν λοιδωρήσει δημοσίως να βγαινουν απο πάνω και να μην υπάρχουν ατρανταχτα επιχειρήματα για να τους δοθουν απαντησεις.

Κατσε, σε ποιους αναφερεσαι που σε λοιδωρησαν;

Τακη, αυτά που έγραψα τα τσέκαρα πολλές φορές και θέλω να παραμείνουν ως έχουν. Είναι δε αυτό ακριβώς που αρμόζει στην περίσταση.

Αναλάβετε τις ευθύνες σας και μετά κρίνετε τα μέλη.

Εσυ παλι τι παριστανεις, τον δικηγορο του Πολυχρονιδη;
Και τι σχεση εχουν οι προβολεις;

Οτι το θεμα ειναι πολυ´σημαντικό.
Δεν εχει νακάνει με το ποιός εχει το μεγαλύτερο προβόλι.
Δεν ειμαι δικηγόρος του Πολυχρονιδη αλλά θεωρώ απαράδεκτη και προσβλητική την σταση σου απέναντι σε ένα μέλος που είναι άψογο.

Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει, ειδικά πάντα με κάποιο θέμα στην hi end, έχει ξεπεράσει τα όρια της σύμπτωσης δεν νομίζετε.

Εάν υπήρχε λάθος από την πλευρά της ΔΟ ( που υπήρχε σαφέστα - έπρεπε να δοθούν οι απαράιτητες εξηγήσεις και αυτό όσο κι αν διάβασα δεν έγινε ), το ότι τραβήξαμε το σχοινί οι υπόλοιποι και αυτό είναι γεγονός, ωστόσο υπήρχε το ελαφρυντικό ότι υπήρξε σαφέστα προσπάθεια προστασίας του συντονιστή που "πυροδότησε" τα πανιά του "μικρού καραβιού.

Φίλε Τάκη, το ποιοί ακριβώς διώχνουν τα μέλη από το κλαμπ, φάνηκε καθαρά, εάν δεν αλλάξετε τακτική σίγουρα αυτός εδώ μικρόκοσμος των ανθρώπων που έχουν ως χόμπι το AV, θα μικρύνει κι αλλο, κατεβείτε πιο κάτω και ακούστε τι θέλουν τα μέλη.

Οι θρόνοι παραπέμπουν σε άλλες εποχές, πολύ μακρυνές.

Προσπάθειες σαν του Βασίλη του Σωκρατίδη, έπρεπε να βρίσκονταν κάτω από την σκέπη της ΔΟ.

Πόσες παρουσιάσεις έχουν γίνει στο reference room πέρα από μια ή δύο.

Αφού έγινε που έγινε το σωματείο, τα απλά μέλη γιατί δεν μπορούν να μάθουν τις αρχές ( έστω σε γενικές γραμμές ) που το διέπουν.

Θέλετε ένα μικρό παράδειγμα τι ακριβώς θέλω να πω, δείτε πόσες συμμετοχές για την πίττα έχουμε φέτος και θα πάρετε τις απαντήσεις σας.

Δεν προσπαθώ να κάνω μαθήματα λειτουργίας φόρα και δεν είναι αυτός ο σκοπός μου σκέψεις κάνω που με ανησυχούν.

Καλό βράδυ, ελπίζω αύριο να είναι καλύτερη η μέρα για όλους μας.

Last edited:
Κατσε, σε ποιους αναφερεσαι που σε λοιδωρησαν;

Δεν είπα με.
Ειπα ´μάς´.
Και σαν διαχειριστής υποθετω οτι ενημερώνεσαι σφαιρικότερα απο τα μέλη για το τι γραφεται ,οχι μονον εδω μεσα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Η υποθεση ...DIPIE ηταν το κερασακι στην τουρτα οσο αφορα μια ολοκληρη τακτικη απο την διαχειριστικη ομαδα που εχει ξεκινησει να εφαρμοζεται εδω και πολυ καιρο.

Αλλωστε ειπωθηκε ηδη...το φορουμ θελει να περασει μια συγκεκριμενη εικονα εξω και για το πετυχει αυτο , θα προσπαθησει με καθε τροπο να επιβαλλει αυτο τον συγκεκριμενο τροπο συμπεριφορας που επιθυμει.

Εχει φανει ηδη αυτη η προσπαθεια εδω και καιρο απο την cafe....

Φαινεται απο την σταση τους σε θεματα , που κλειδωνονται η εξαφανιζονται με συνοπτικες διαδικασιες οπως το θεμα του Κοκαρ , φανηκε και στη hi-end..

Εγω κατα καιρους εχω επισημανει σε θεματα στην καφε οτι αυτη η προσπαθεια να υπαρχει ενα φιλτραρισμα στις αποψεις δεν ειναι κατα την γνωμη μου σωστη αλλα μαλλον νομιζουν οτι επειδη συνηθως λεγεται εν μεσω ποστ σε θεματα που αναβουν τα αιματα οτι προκειται για κατι προσωπικο η οτι τα λεμε μερικοι απο προσωπικη πικρια .

Οταν καποιοι εκαναν προτασεις για την κατηγορια hi-end εγω ειπα οτι το ζητουμενο δεν ειναι να υπαρχει μια κουβεντα ολο ηθος αλλα η προστασια και ενημερωση του καταναλωτη.

Μαλλον θα νομιζαν οτι σε μερικους μας αρεσει ο καυγας και δεν θελουμε ευγενικες ανταλλαγες αποψεων αλλα μια χωρις ηθος ανταλλαγη χυδαιοτητων

Απλως ειχα προβλεψει οτι αυτη η αγωνιωδης προσπαθεια να ''ξεχωρισει'' το φορουμ απο τα αλλα φορουμ μεσω της σημαιας του ''ηθους '' που ειχε σηκωσει εδω και πολυ καιρο ...θα ξεσηκωνε θυελλα αντιδρασεων....και θα την ξεσηκωνε γιατι κανεις τελικα δεν επιθυμει ενα αποστειρωμενο περιβαλλον...ουτε και καποιους να τους επιβαλλουν συνεχεια τι θα πουν , που θα αναφερθουν ,και πως θα συμπεριφερθουν...

Δεν προκειται επι της ουσιας να υπαρξει καμμια αποδοχη σφαλματος απο την διαχειριστικη ομαδα γιατι απλουστατα αυτον τον τροπο διαλεξανε για την λειτουργια του φορουμ απο εδω και περα.

Και τελικα κυριε Σωτηροπουλε ...εγω θελω σαν μελος avclub να κανω μια ερωτηση :

Aυτο που ειπωθηκε απο μελος (νομιζω απο τον κ.Πολυχρονιδη αν δεν κανω λαθος ) οτι θα ακολουθηθει μια συγκεκριμενη γραμμη απο εδω και περα ισχυει η οχι ?

Οχι, δεν ισχυει...Σας πληροφορω οτι το πρωταρχικο μας μελημα, ειναι η ηρεμια αυτου του τοπου ωστε να απολαμβανουμε ολοι μας τα χομπι μας..
Και προς αυτη την κατευθυνση θα κινηθουμε...και θα σας εκπληξουμε ευχαριστα, οσο και αν καποιοι μπορει να μην το πιστευουν ..

Επειδη εχουμε διαφορετικη αποψη, δεν πρεπει να προσβαλουμε οσους διαφωνουν με εμας..

Δεν κατάλαβες Τάκη. Δεν εστιάζω στην διαφορετική άποψη για το θέμα του power buy.

Το πρόβλημα μου είναι ο ζαμαμφουτισμός σας. Η αδυναμία σας να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν.

Το θέμα της διαχείρισης γενικά νοσεί εδώ και καιρό έτσι κι αλλιώς.

Όσον αφορά στα διαδικαστικά έχω μεγάλες διαφωνίες και τις έχω αναφέρει παλιότερα.

Last edited: