Τι πάει να πει ρε Δημήτρη σας σταυρώνω όλους; Δηλαδή, όποτε βολεύει, υπάρχει η Διαχειριστική Ομάδα, και όποτε δεν βολεύει, βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω, διότι δεν κάνει να σας σταυρώνω όλους μαζί; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Και επειδή ξέρω ότι έχεις τα @@, θα στα πω έξω από τα δόντια. Επωνύμως είμαι γραμμένος και στο avsite, και στο avmentor, και στο avclub. Και όσον αφορά τα δύο πρώτα, το πράγμα είναι ξεκαθαρισμένο, και ξέρω πού είμαι. AVMentor; Δημήτρης Σταματάκος, και τέλος. AVSite; Αντρέας Καφάτος, και πάει και τελείωσε. Εδώ; Ξέρει κανείς εδώ ρε σε ποιον ανήκει το AVClub; Από όλους αυτούς που σερφάρουν καθημερινά εδώ μέσα, ξέρει κανένας; Μη μ’ αρχίσεις τώρα για σωματεία και ιστορίες, ξέρεις ότι δεν τα μασάω κάτι τέτοια. Σε ρωτάω ευθέως, σε ποιον ανήκει το domain του avclub και σε ποιον εκδίδεται η απόδειξη παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας server. Να σου πω τι κυκλοφορεί στην πιάτσα; Να στο πω. AVClub ίσον Οικονόμου – Σωτηρόπουλος. Αληθεύει, ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Διότι με βάση όσα διάβασα εδώ μέσα, αληθεύει. Αλλά προς τα έξω, ήξεις – αφίξεις, και να είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Τουλάχιστον πείτε το στα ίσα, να ξέρει ο κόσμος.
Κατάλαβες τώρα;