Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Η Στ παράγραφος δεν σηκώνει καν σχολιασμό ....... απλά είσαι απαράδεκτος
και προσβάλλεις τα μέλη του forum που 100% δικαίως διαμαρτηρήθηκαν
και διαμαρτύρονται για αυτά που έγιναν.

Ελα ρε Αλεξη μην θυμώνεις.
Εχει πείρα 4 μηνων ο άνθρωπος εδώ μεσα και αποφαινεται κιόλας.
Τα κατάλαβε όλα.
Σου λέω.Τοχω ξαναδει και παλιοτερα το εργοοοοο.
Τοτε μάλιστα κάποιοι χειροκροτούσαν.
Τωρα επειδη τα πραγματα ειναι πιό σοβαρα υπάρχει αυτοσυγκρατηση.

Last edited:

Ο mod σεβαστικε τα μελη?Με θεωρεις ασημαντο για το forum δλδ με αυτο που γραφεις(Ποια γνωμη ?)Μερικες φορες η αλη8εια ποναει.Οταν ειπα γενικα οτι μιλαω,καταλαβε το και εσυ,δεν αναφερομουν αποκλειστικα στο avclub.

Ελεος φιλε μου ελεος. Αν σε θεωρουσα ασημαντο δεν θα σου εδινα καν σημασια ουτε θα σου απαντουσα.
Δεν το εχω κανει για κανεναν αυτο.
Αλλα στο ξαναλεω και θελω να με προσεξεις. Δεν αναφεροσουν αποκλειστικα οπως λες στο AVClub αλλα ΚΑΙ στο AVClub . Αν απο αλλα φορα εχεις βγαλει συμπερασματα τετοια που περιγραφεις στο χθεσινο σου ποστ και εδω δεν γνωριζεις τοσο καλα τα πραγματα οπως λες τοτε μην τα τσουβαλιαζεις ολα επειδη ισως καπου αλλου καποιοι σου εδωσαν λαθος εντυπωσεις.

Τέλος θα ήθελα να παρατηρήσω τα εξής:

Η συμμετοχή μας σε αυτό το χώρο είναι προσωπική μας επιλογή, από τη στιγμή που αποφασίσαμε να συμμετέχουμε θα ακολουθήσουμε τους κανόνες που το διέπουν.
Αν δεν επιθυμούμε την «αστυνόμευση» από διαχειριστές, όπως έγραψαν ορισμένοι συνφορουμίτες, τότε απέχουμε, απλά!
Υπάρχουν κάποιοι που διαχειρίζονται αυτό το χώρο και «παίζουμε» με τους κανόνες που έχουν.
Αλλοίμονο αν ο καθένας ΜΑΣ, «λειτουργούσε» εδώ μέσα βάση αυτών που θα ήθελε…

Έχω παρατηρήσει, ότι όλοι συνεχώς μιλάμε για «καρέκλα», για «δύναμη», για «εξουσία»…
Μπορείτε παρακαλώ να μου εξηγήσετε τι σημαίνει αυτό?

Μήπως έτσι αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί, ότι οι συντονιστές, οι διαχειριστές και οι λοιποί υπεύθυνοι π.χ. έχουν καλύτερες τιμές σε είδη που αφορούν τη θεματολογία του φόρουμ?
Μήπως έτσι αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί, ότι οι συντονιστές, οι διαχειριστές και οι λοιποί υπεύθυνοι π.χ. έχουν καλύτερη αντιμετώπιση από εισαγωγείς, καταστήματα?

Προσωπικά, δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο.

Τότε, όλοι εμείς που μιλάμε για «καρέκλα», για «δύναμη», για «εξουσία» έχουμε συνειδητοποιήσει το χρόνο που μπορεί να «κλέβει» αυτή η ασχολία με το φόρουμ?

Προσωπικά, μόνο αυτό βλέπω να προσφέρει το φόρουμ σε αυτούς τους ανθρώπους!

Διαφορετικά, δε βλέπω να με εξουσιάζει, να μου κάνει επίδειξη δύναμης ή να μου κάθεται στο σβέρκο, ΚΑΝΕΙΣ!

Βρίσκομαι εδώ γιατί το επιθυμώ και όποτε το επιθυμώ κάνω μέρες να «φανώ»!

Ερχόμαστε εδώ, γράφουμε ότι θέλουμε, ωφέλιμα ή άχρηστα (πραγματικά δεν έχει σημασία), κρίνουμε, κρινόμαστε, βρίσκουμε ανθρώπους με κοινή δραστηριότητα, δημιουργούμε φιλίες και «φιλίες», συζητάμε προβλήματα, ζητάμε βοήθεια για επικείμενες αγορές και όποτε μπορούμε… «κτυπάμε» και κανά συντονιστή για να περνάει η ώρα…

Τώρα για το ποιος/ποιοι φροντίζουν να υπάρχει αυτό το μέρος… ούτε καν με ενδιαφέρει, αρκεί όποτε ΘΕΛΩ να υπάρχει!
Αν έχει πέσει και ο server ή δε ξέρω τι άλλο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη λειτουργία του φόρουμ, έχω κάθε δικαίωμα να παραπονιέμαι γιατί δε βρήκα την «παρέα» μου, δε βρήκα χώρο να γράψω τον… πόνο μου και γκρινιάζω στους συντονιστές, διαχειριστές ή όποιον άλλο βρω εκείνη τη στιγμή!!!

Ωραία… σχέση!

Συγνώμη για το κατεβατό, για το σεντόνι αλλά τόσα μηνύματα σε κλίμα γενικής «αχαριστίας» για ανθρώπους που απλά αναλώνονται για να έχω κάπου να γράφω και να μιλώ για το χόμπι μου, δεν τα άντεξα!

Τι χαρακτηρισμούς περι ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ να τους κρατήσεις για πάρτη σου...

Άντε γιατί πολλά μας τα πες ...........

Διάβασα αυτά που έγραψε ο Γιώργος (ΚΟΨ) κι επειδή έχω κι εγώ την ίδια ακριβώς γνώμη για το Διονύση (DIPIE) όλο αυτό το διάστημα έχω μιά απορία.
Γιατί αφήνετε έναν άνθρωπο που ανέλαβε διαχειριστής μόλις πρίν λίγες μέρες εντελώς εκτεθειμένο;
Ναί, είμαι κι εγώ της άποψης οτι ο Διονύσης έκανε ένα λάθος χειρισμό, αλλά μήπως δεν φταίει μόνο αυτός;
Μήπως εμπλέκονται κι άλλοι, και σε μεγαλύτερο βαθμό, που τώρα κάνουν τον Αλέκο;
Μήπως από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο άνθρωπος του ξεκαθαρίσατε το τι ισχύει εδώ και σ' όποιν αρέσουμε σ' όποιον δεν αρέσουμε νά' ναι καλά τα 7500 μέλη;
Μήπως κάποιοι την έχουν δεί περίεργα;
Μήπως δεν φταίνε μόνο "οι Βάρβαροι" αλλά πολύ περισσότερο οι σκληροπυρινικοί από τους "εντός των τοιχών" ;
Μήπως γενικά πάμε από γκάφα σε γκάφα;
Μήπως...........

Re: Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Ελεος φιλε μου ελεος. Αν σε θεωρουσα ασημαντο δεν θα σου εδινα καν σημασια ουτε θα σου απαντουσα.
Δεν το εχω κανει για κανεναν αυτο.
Αλλα στο ξαναλεω και θελω να με προσεξεις. Δεν αναφεροσουν αποκλειστικα οπως λες στο AVClub αλλα ΚΑΙ στο AVClub . Αν απο αλλα φορα εχεις βγαλει συμπερασματα τετοια που περιγραφεις στο χθεσινο σου ποστ και εδω δεν γνωριζεις τοσο καλα τα πραγματα οπως λες τοτε μην τα τσουβαλιαζεις ολα επειδη ισως καπου αλλου καποιοι σου εδωσαν λαθος εντυπωσεις.
Μιλαω παντα για το γεγονος που εγινε με το thread,και κανεις δεν μιλησε για να μου δημιουργησει μια αποψη κακη για το avclub.gr
Οσον αφορα το avclub.gr το θεωρω πολυ σοβαρο forum και χαιρομαι που ειμαι μελος του.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Μιλαω παντα για το γεγονος που εγινε με το thread,και κανεις δεν μιλησε για να μου δημιουργησει μια αποψη κακη για το avclub.gr
Οσον αφορα το avclub.gr το θεωρω πολυ σοβαρο forum και χαιρομαι που ειμαι μελος του.

Θα με τρελανεις τελειως. Τελος παντων δεν βγαινει ακρη οποτε αποσυρομαι σαν πιο νεος..

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Διάβασα αυτά που έγραψε ο Γιώργος (ΚΟΨ) κι επειδή έχω κι εγώ την ίδια ακριβώς γνώμη για το Διονύση (DIPIE) όλο αυτό το διάστημα έχω μιά απορία.
Γιατί αφήνετε έναν άνθρωπο που ανέλαβε διαχειριστής μόλις πρίν λίγες μέρες εντελώς εκτεθειμένο;
Ναί, είμαι κι εγώ της άποψης οτι ο Διονύσης έκανε ένα λάθος χειρισμό, αλλά μήπως δεν φταίει μόνο αυτός;
Μήπως εμπλέκονται κι άλλοι, και σε μεγαλύτερο βαθμό, που τώρα κάνουν τον Αλέκο;
Μήπως από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο άνθρωπος του ξεκαθαρίσατε το τι ισχύει εδώ και σ' όποιν αρέσουμε σ' όποιον δεν αρέσουμε νά' ναι καλά τα 7500 μέλη;
Μήπως κάποιοι την έχουν δεί περίεργα;
Μήπως δεν φταίνε μόνο "οι Βάρβαροι" αλλά πολύ περισσότερο οι σκληροπυρινικοί από τους "εντός των τοιχών" ;
Μήπως γενικά πάμε από γκάφα σε γκάφα;
Μήπως...........

τωρα που το λες.....Χμμμμμ λες?

Γιατί προβλέπεται μεγάλη η νύχτα ρε παιδιά ?

Τί ακριβώς περιμένουμε ?

Μια συμπληρωματική τοποθέτηση/επεξήγηση του DIPIE ?

Μήπως την ανακοίνωση της απομάκρυνσής του από την Δ.Ο ?

Την (προσωρινή) διακοπή του φόρουμ μέχρι νεωτέρας ?

Υ.Γ. Δεν έχει και Μάκη απόψε..

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Γιατί προβλέπεται μεγάλη η νύχτα ρε παιδιά ?

Τί ακριβώς περιμένουμε ?

Μια συμπληρωματική τοποθέτηση/επεξήγηση του DIPIE ?

Μήπως την ανακοίνωση της απομάκρυνσής του από την Δ.Ο ?

Την (προσωρινή) διακοπή του φόρουμ μέχρι νεωτέρας ?

Υ.Γ. Δεν έχει και Μάκη απόψε..

Μια απάντηση ρε Δημήτρη, μια απάντηση.
ΥΓ
Ναι δεν έχει Μάκη σήμερα

Πραγματικά χαίρομαι όταν παρατηρώ συμπεριφορά όπως η δική σας κύριε Αλέξη.

Αποδεικνύει το λόγω «αστυνόμευσης» σε ένα φόρουμ...

Παρακαλώ, ο χώρος δικός σας, να μπορέσετε να βγάλετε τυχόν δυσκολίες της ημέρας, να ξεσπάσετε κάπου, ώστε το πάπλωμα που θα σας σκεπάσει να είναι ελαφρύ και ο ύπνος σας ξεκούραστος.

Από εμένα, καληνύχτα σας και καλό μήνα να έχετε. :-)

Μήπως κοιμόμεθα όλοι στο Matrix; Διονύση. Διονύσης! Ξύπνα σε παρακαλώ και πες τη μαγική λεξούλα που αρχίζει από συγ και τελειώνει σε γνώμη. Ααα δεν ξαναπατάω f5.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Μια απάντηση ρε Δημήτρη, μια απάντηση.
ΥΓ
Ναι δεν έχει Μάκη σήμερα

Είναι τόσες οι ερωτήσεις βρε Κώστα που έχω μπερδευτεί ως προς ποιά απάντηση περιμένουμε..

Υ.Γ. Εγραψα για τον Μάκη επειδή ως γνωστόν τα ξέρει όλα εκ των προταίρων !

Μήπως κοιμόμεθα όλοι στο Matrix; Διονύση. Διονύσης! Ξύπνα σε παρακαλώ και πες τη μαγική λεξούλα που αρχίζει από συγ και τελειώνει σε γνώμη. Ααα δεν ξαναπατάω f5.

Μυστηριο που ξερεις τι κανει το F5......

Εχεις κανει διαχειριστης??

Πραγματικά χαίρομαι όταν παρατηρώ συμπεριφορά όπως η δική σας κύριε Αλέξη.

Αποδεικνύει το λόγω «αστυνόμευσης» σε ένα φόρουμ...

Παρακαλώ, ο χώρος δικός σας, να μπορέσετε να βγάλετε τυχόν δυσκολίες της ημέρας, να ξεσπάσετε κάπου, ώστε το πάπλωμα που θα σας σκεπάσει να είναι ελαφρύ και ο ύπνος σας ξεκούραστος.

Από εμένα, καληνύχτα σας και καλό μήνα να έχετε. :-)

Δεν αφηνεις τις ερμηνειες τής συμπεριφοράς παλιων μελων λεω εγω???
Αντε μπραβο..
Και εσυ Τραβα να βαρεσεις καμιά δεκαρια προσοχες στον Αστυνομικό της Περιοχης σου.
Γουσταρεις εξουσια βλεπω..
Και σημερα εχει 2 ο μηνας.Εμεινες πισω...............Καλά αυτό δεν στό ´ψιθύρισε ´κανείς???Οτι εχει 2 σημερα???

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Είναι τόσες οι ερωτήσεις βρε Κώστα που έχω μπερδευτεί ως προς ποιά απάντηση περιμένουμε..

Υ.Γ. Εγραψα για τον Μάκη επειδή ως γνωστόν τα ξέρει όλα εκ των προταίρων !

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=21368&page=18
ποστ 175,180,

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=21368&page=19
ποστ 181,189,
κλπ