Τέλος θα ήθελα να παρατηρήσω τα εξής:
Η συμμετοχή μας σε αυτό το χώρο είναι προσωπική μας επιλογή, από τη στιγμή που αποφασίσαμε να συμμετέχουμε θα ακολουθήσουμε τους κανόνες που το διέπουν.
Αν δεν επιθυμούμε την «αστυνόμευση» από διαχειριστές, όπως έγραψαν ορισμένοι συνφορουμίτες, τότε απέχουμε, απλά!
Υπάρχουν κάποιοι που διαχειρίζονται αυτό το χώρο και «παίζουμε» με τους κανόνες που έχουν.
Αλλοίμονο αν ο καθένας ΜΑΣ, «λειτουργούσε» εδώ μέσα βάση αυτών που θα ήθελε…
Έχω παρατηρήσει, ότι όλοι συνεχώς μιλάμε για «καρέκλα», για «δύναμη», για «εξουσία»…
Μπορείτε παρακαλώ να μου εξηγήσετε τι σημαίνει αυτό?
Μήπως έτσι αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί, ότι οι συντονιστές, οι διαχειριστές και οι λοιποί υπεύθυνοι π.χ. έχουν καλύτερες τιμές σε είδη που αφορούν τη θεματολογία του φόρουμ?
Μήπως έτσι αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί, ότι οι συντονιστές, οι διαχειριστές και οι λοιποί υπεύθυνοι π.χ. έχουν καλύτερη αντιμετώπιση από εισαγωγείς, καταστήματα?
Προσωπικά, δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο.
Τότε, όλοι εμείς που μιλάμε για «καρέκλα», για «δύναμη», για «εξουσία» έχουμε συνειδητοποιήσει το χρόνο που μπορεί να «κλέβει» αυτή η ασχολία με το φόρουμ?
Προσωπικά, μόνο αυτό βλέπω να προσφέρει το φόρουμ σε αυτούς τους ανθρώπους!
Διαφορετικά, δε βλέπω να με εξουσιάζει, να μου κάνει επίδειξη δύναμης ή να μου κάθεται στο σβέρκο, ΚΑΝΕΙΣ!
Βρίσκομαι εδώ γιατί το επιθυμώ και όποτε το επιθυμώ κάνω μέρες να «φανώ»!
Ερχόμαστε εδώ, γράφουμε ότι θέλουμε, ωφέλιμα ή άχρηστα (πραγματικά δεν έχει σημασία), κρίνουμε, κρινόμαστε, βρίσκουμε ανθρώπους με κοινή δραστηριότητα, δημιουργούμε φιλίες και «φιλίες», συζητάμε προβλήματα, ζητάμε βοήθεια για επικείμενες αγορές και όποτε μπορούμε… «κτυπάμε» και κανά συντονιστή για να περνάει η ώρα…
Τώρα για το ποιος/ποιοι φροντίζουν να υπάρχει αυτό το μέρος… ούτε καν με ενδιαφέρει, αρκεί όποτε ΘΕΛΩ να υπάρχει!
Αν έχει πέσει και ο server ή δε ξέρω τι άλλο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη λειτουργία του φόρουμ, έχω κάθε δικαίωμα να παραπονιέμαι γιατί δε βρήκα την «παρέα» μου, δε βρήκα χώρο να γράψω τον… πόνο μου και γκρινιάζω στους συντονιστές, διαχειριστές ή όποιον άλλο βρω εκείνη τη στιγμή!!!
Ωραία… σχέση!
Συγνώμη για το κατεβατό, για το σεντόνι αλλά τόσα μηνύματα σε κλίμα γενικής «αχαριστίας» για ανθρώπους που απλά αναλώνονται για να έχω κάπου να γράφω και να μιλώ για το χόμπι μου, δεν τα άντεξα!