Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Ζητάτε επιμόνως την αποπομπή του DIPIE, χωρίς να αναρωτηθείτε ποιός είναι ο DIPIΕ, τι έχει προσφέρει στο παρελθόν, τι γνώσεις και τι εμπειρία έχει στο αντικείμενο που του ανατέθηκε.

Δεν ζητάμε την αποπομπή κανενός. Ζητάμε αυτός που αδίκησε να βγεί και να ζητήσει Συγνώμη. Αν του είναι τόσο δύσκολο, ας επιλέξει, μόνος του, το "Κύριος ήρθα, Κύριος φεύγω".

Αυτός έκανε τη λέζα και τώρα κρύβεται και αφήνει άλλους να φάνε τις ματσουκιές. Τόσο παλλήκαρος μιλάμε.

Αρχηγέ ...το γινάτι βγάζει μάτι.
Αντι να τον υποχρεώσετε να ζητήσει συγνώμη ως οφείλει μας ανεμίζεις την παραίτησή σου. Δεν αρκεί...

Ανοιξε την πόρτα εσύ και θα ακολουθήσουμε κι άλλοι.
Του χρόνου, μπορεί να ξαναπεράσουμε από δώ, να τους ρωτήσουμε Πόσα μέλη έχουν...-bye-

Last edited:
Ένα "συγνώμη" και το "ανέβασμα" του καταστατικού θα είχε κλείσει τα στόματά μας αφού είναι δύο τα μέτωπα.
Αυτό όσων ενοχλήθηκαν-και πολύ σωστά- από τις διαγραφές και αυτό όσων πιστεύουν ότι δεν είναι μονοπώλιο του Δ.Σ. η γνώση του καταστατικού και πιστέψτε με είναι οι περισσότεροι.
Πέρα από τα χόμπυ μας,οι περισσότεροι γράφουμε εδώ μέσα γιατί έχουμε ανάγκη αυτή την παρέα,γιατί μας "γεμίζουν" οι φιλίες αλλά και οι αντιπαραθέσεις μας,γιατί μαθαίνουμε πράγματα που οι ρυθμοί στη ζωή μας δεν μας επιτρέπει άλλο τρόπο γνώσης τους.

Δεν νομίζω ότι κανείς δεν θα λυπηθεί αν σταματήσει ο Σωτηρόπουλος να γράφει για HTPC,o Λυμπερόπουλος για τις μουσικές του (που μπορεί σε κάποιους να μην αρέσουν αλλά έχει ένα μοναδικό τρόπο να τις παρουσιάζει),ο Σούρλας για τους τετρομαγμένους και τον γάβρο, ο Μπάμπης για τον Dila και τον Βύντρα και τόσοι άλλοι που ίσως αδικώ που δεν αναφέρω τα ονόματά τους γιατί έχουν χαλάσει εκατοντάδες ώρες εδώ μέσα.
Ποιός μπορεί να αγνοήσει την ατέλειωτη δουλειά που κάνει ο Μπαβιόλης για να μπορούμε να βρισκόμαστε και να τα λέμε.
Δεν θέλω να "γλύψω" κανέναν με τα ως άνω αναγραφόμενα,ίσως όμως έφτασε η ώρα τα "άτυπα" αλλά ενεργά μέλη να λάβουν γνώση για το τι ακριβώς σημαίνει καταστατικό του Avclub και κυρίως να συνεισφέρουν και οικονομικά στην διατήρησή του.
Το είχα γράψει στις πρώτες ημέρες λειτουργίας του Avclub-πάνε 2 χρόνια από τότε- και πολύ ευγενικά μου είχατε απαντήσει ότι τα καταφέρνετε και μόνοι σας.
Τάκη,δεν θέλουμε ευχάριστες εκπλήξεις σε λίγες ημέρες.Αυτές είναι για τα μικρά παιδιά.Να συνεισφέρουμε θέλουμε και μάλιστα άμεσα και έμπρακτα.

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Του χρόνου, μπορεί να ξαναπεράσουμε από δώ, να τους ρωτήσουμε Πόσα μέλη έχουν...-bye-

Για μενα, το ιδανικο φορουμ απαρτιζεται απο ποιοτικα, ως προς τις γνωσεις, ηθος και συμπεριφορα, μελη. Θεωρω απαραιτητα και τα τρια αυτα στοιχεια. Απο τετοια μελη, οσα περισσοτερα, τοσο το καλυτερο. Για τα υπολοιπα μελη, ισχυει ακριβως το αντιθετο.

Τονιζω το για μενα, επειδη το φορουμ δεν ειναι υποχρεωμένο να εχει εμενα ικανοποιημενο,

Δημήτρη είναι δικό σας θέμα τό τί και ποιούς υποστηρίζετε.
Υποθέτω πάντως ότι η παραίτησή σου απο την κατηγορία τής μουσικής ήταν δεδομένη,απο την στιγμή που έγιναν διαχειριστές ο Τάσος και ο Στέργιος.
Πρό τι λοιπόν αυτή η επισημότης τής ανακοινώσεώς της εδώ μέσα??
Συμφωνώ ότι γιά τον διαχειριστής σας,γράφτηκαν πολύ άκομψα πράγματα αλλού..
Ποιός όμως ´ήρξατο χειρών αδίκων´???
Υπάρχουν φίλοι νομικοί πού θα μπορούσαν νά σάς ενημερώσουν γιά την βαρύτατη ζημία που προεκλήθη στο club από αναπόδεικτα σχόλια και χαρακτηρισμούς που γράφτηκαν στην κατηγορία του εναντίον ´άλλων´.
Αυτό φαίνεται δέν σάς απασχόλησε ποτέ..
Θεωρώ απαράδεκτο ότι δεν έχει ζητηθεί ειλικρινής και ξεκάθαρη συγνώμη στον κύριο Τσαντουλή,αλλά και στον Γιώργο τον Πολυχρονίδη,γιατί η εξαφάνισις τών γραπτών τους ήταν βαθύτατα προσβλητική ενέργεια...
Απο εκεί και πέρα οι όποιες παραιτήσεις μόνον πείσμα δείχνουν.Οπως και επίσης θεωρώ άδικο να δέχεται κριτική μονον ο διαχειριστής που διέπρξε την μεγάλη γκάφα διότι έχω πλέον πεισθεί απο την σιωπή άλλων πώς άλλοι υπήρξαν οι ´ηθικοί αυτουργοί´.
Στά υπόλοιπα συμφωνώ με τά σχόλια τού Σωκράτη..
Και επιμένω οτι η Δ.Ο.διαχειρίστηκε ανεπιτυχέστατα το όλο ζήτημα.
Εξυπακούεται επίσης ότι κατάντησε κουραστικό γενικώς να επικαλούνται είτε φιλίες,είτε κάποιοι άλλοι να προσπαθούν να βρούν ακόμα ´εσωτερικούς εχθρούς´ή και ´εξωτερικούς´.
Δεν χρειάζονται τέτοιοι άλλως τε..Οι αυτοχειριαστικοί χειρισμοί το αποδεικνύουν...

Last edited:
Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Υποθέτω πάντως ότι η παραίτησή σου απο την κατηγορία τής μουσικής ήταν δεδομένη,απο την στιγμή που έγιναν διαχειριστές ο Τάσος και ο Στέργιος.
Υπάρχουν φίλοι νομικοί πού θα μπορούσαν νά σάς ενημερώσουν γιά την βαρύτατη ζημία που προεκλήθη στο club από αναπόδεικτα σχόλια και χαρακτηρισμούς που γράφτηκαν στην κατηγορία του εναντίον ´άλλων´.
Θεωρώ απαράδεκτο ότι δεν έχει ζητηθεί ειλικρινής και ξεκάθαρη συγνώμη στον κύριο Τσαντουλή,αλλά και στον Γιώργο τον Πολυχρονίδη,γιατί η εξαφάνισις τών γραπτών τους ήταν βαθύτατα προσβλητική ενέργεια...
Απο εκεί και πέρα οι όποιες παραιτήσεις μόνον πείσμα δείχνουν.Οπως και επίσης θεωρώ άδικο να δέχεται κριτική μονον ο διαχειριστής που διέπρξε την μεγάλη γκάφα διότι έχω πλέον πεισθεί απο την σιωπή άλλων πώς άλλοι υπήρξαν οι ´ηθικοί αυτουργοί´.
Εξυπακούεται επίσης ότι κατάντησε κουραστικό γενικώς να επικαλούνται είτε φιλίες,είτε κάποιοι άλλοι να προσπαθούν να βρούν ακόμα ´εσωτερικούς εχθρούς´ή και ´εξωτερικούς´.
Δεν χρειάζονται τέτοιοι άλλως τε..Οι αυτοχειριαστικοί χειρισμοί το αποδεικνύουν...

Προσυπογραφω +1

………..
Λοιπόν λάθη έχω κάνει πολλά.

Λάθη που ξεκινούν από τον "χαρταετό της διαχείρισης", "το μικρό καράβι",
"το ανέκδοτο με το dvd" και πρόσφατα "οι διαγραφές".

Στον βαθμό που με αφορούσε, σε όλες τις περιπτώσεις ήμουν ενήμερος όπως και οι υπόλοιποι στην ΔΟ. Όπως και στην τελευταία.
…………
.

Κάλιο αργά παρά ποτέ.
Τουλάχιστον για "το ανέκδοτο με το dvd"

Ένα "συγνώμη" και το "ανέβασμα" του καταστατικού θα είχε κλείσει τα στόματά μας αφού είναι δύο τα μέτωπα.

+1

Tιποτα πιο γενναιο απο μια ανθρωπινη συγνωμη και ενα κολλημα στη μουρη του καταστατικου για να φυγουν οι αμφιβολιες.

Ουτε παραιτησεις ουτε εξοδοι χρειαζονται.
Απλα 2 κινησεις να καταλαβουν τα μελη οτι ολα εχουν μια προοπτικη.

Οταν η διαχειρηση κρινεται ως ανεπαρκης σε πλειστες οσες περιπτωσεις και το παραδεχεται (υποπλαγιως βεβαια και ουχι φανερως) η λυση ΔΕΝ ειναι η αναρτηση καταστατικου, το οποιο θα κρυβει οπως καταλαβαινετε πολλαπλες εκπληξεις...

Γιατι να μην το δουμε και να βγαλουμε μετα συμπερασματα Βασιλη?

Επιμενω γιατι οπως καταλαβαινεις ολα απο αυτο πηγαζουν και ολα εκει οδηγουν.

Ανοιξε την πόρτα εσύ και θα ακολουθήσουμε κι άλλοι.

Κώστα διαφωνώ με αυτή τη λογική. Οπως ποτέ μου δε συμφώνησα με την παραίτηση του εκάστοτε υπουργού όταν γίνονταν γνωστές οι ατασθαλίες τους. Ο Δημήτρης έχει προσφέρει πολλά στο forum και πιστεύω ότι μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει. Το ίδιο έχω να πω και για όλους τους διαχειριστές. Δε ζητάμε έναν αποδιοπομπαίο τράγο. Προτείνουμε αλλαγή πλεύσης, κάτι πολύ ουσιαστικότερο.

να συνεισφέρουν και οικονομικά στην διατήρησή του.
Το είχα γράψει στις πρώτες ημέρες λειτουργίας του Avclub-πάνε 2 χρόνια από τότε- και πολύ ευγενικά μου είχατε απαντήσει ότι τα καταφέρνετε και μόνοι σας.

... Δεν ήσουν ο μόνος, Σωκράτη.

Εγώ πάντως λυπάμαι αν κάποιοι επιμένουν στην αποπομπή του DIPIE, καθώς δεν είναι αυτή το θέμα μας εδώ. Χάνετε τη μεγάλη εικόνα.
Ο Διονύσης πιθανότατα χειρίστηκε εντελώς λανθασμένα το θέμα σε προσωπικό επίπεδο απέναντι στο Βασίλη Τσαντουλή, αυτό όμως είναι παράπλευρο γεγονός με το ότι το κλείδωμα και η εξαφάνιση των αντίστοιχων θεμάτων δείχνει όχι λογική ενημέρωσης και "προστασίας", αλλά ακριβώς το αντίθετο. Κάτι το οποίο δεν προέρχεται από έναν άνθρωπο μόνο του.

Οπως είπα πρωτύτερα, το εν λόγω σκηνικό είναι η αφορμή και ουχί η αιτία. Αν θέλετε, πείτε το "η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι".

Last edited:

Δεν ήταν γιά σήμερα.
Ήταν γιά τουλάχιστον ένα ή δυό μήνες μετά.
Δεύτερος λόγος είναι ότι περίμενα συμπαράσταση από την μουσική κατηγορία που δεν την βρήκα...

Νομίζω δεν διαβάζεις.
Ήμουν ενήμερος γιά τις πράξεις του διαχειριστή, (-ών) και ενέκρινα.
Εξ ου και αναλαμβάνω ευθύνη

για τους χαρακτηρισμούς που γράφτηκαν εναντίων άλλων (και μάλιστα "άλλων" που θέλουν να βλέπουν εαυτούς στη θέση αυτή) έχω (-ουμε) απαντήσει επίσημα

Που ξέρεις εσύ ποιός και πώς ζήτησε συγνώμη?
Μίλησες με τον Κύριο Τσαντουλή?
Εγώ προσωπικά μίλησα και του ζήτησα συγνώμη και αν δεν κάνω λάθος διάβασα και εδώ (μπορεί να κάνω και λάθος αλλά η πληθώρα των κειμένων που διάβασα τις μέρες αυτές είναι τέτοια που πλέον δεν θυμάμαι τι γράφτηκε που και τι όχι) ο ίδιος τοποθετήθηκε σχετικά.
Όσο γιά τον Γιώργο μιλήσαμε επίσης πολύ στο τηλέφωνο. Παρα τα καλά του λόγια και την προσωπική στήριξη εξακολουθεί να επιμένει σε απόψεις γιά τις οποίες πήρε από μένα εξηγήσεις.

Όσο με αφορά (επειδή ο γενικός ήταν απασχολημένος επαγγελματικά τις δυό μέρες της κρίσης) στο βαθμό που την χειρίστηκα εγώ παρατώντας την εργασία μου, και σύμφωνα με αυτά που λες ο ανεπιτυχής είμαι εγώ.
Αύριο θα παρευρεθώ στην κοπή της πίτας. Το βράδυ η συνέχεια

φιλίες επικαλέστηκα εγώ.
Δεν ξέρω αν κουραστήκατε. Εγώ σίγουρα.

Δεν είδα καμία ενέργεια αποτροπής, πάντως στο βαθμό που ίσως αφορά μερικούς

Σπύρο
κουοτάρω εσένα, γιατί είναι πιό έυκολο μιάς και θίγεις αρκετά και προσφέρεις χώρο για απαντήσεις προς όλους
:worshippy:

μόνο και μόνο επειδή σε εκτιμώ Πέτρο:

το τηλέφωνό μου είναι γνωστό σε πολλούς.
επί δύο μέρες όταν φαίνεται ότι διαχειρίζομαι μια κατάσταση μαζί με άλλους, κάποιοι πριν πιάσουν πληκτρολόγιο θα μπορούσαν να πάρουν ένα τηλέφωνο.

τώρα είναι στο αθόρυβο....:dead:

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

μόνο και μόνο επειδή σε εκτιμώ Πέτρο:

το τηλέφωνό μου είναι γνωστό σε πολλούς.
επί δύο μέρες όταν φαίνεται ότι διαχειρίζομαι μια κατάσταση μαζί με άλλους, κάποιοι πριν πιάσουν πληκτρολόγιο θα μπορούσαν να πάρουν ένα τηλέφωνο.

τώρα είναι στο αθόρυβο....:dead:
Οταν διαγραφατε θεματα του κοκαρ και αλλων, σηκωσατε εσεις τηλεφωνο?

Ολα τα νομισμστα εχουν 2 οψεις...