Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Ο ζαμανφουτισμός συνεχίζεται ακάθεκτος.

Το θέμα του καταστάτικού τεράστιο. Και σίγουρα δεν δημοσιεύεται γιατί θα δημιουργήσει νέο κύκλο αντιπαραθέσεων.

Δεν επιθυμώ καμία απομάκρυνση κανενός ούτε θέλω να μου ζητηθεί δημόσια συγνώμη από κανέναν. Έχω κάνει σαφές ότι δεν έχω προσωπικά με κανέναν.

Αν μπορείς, θα σε παρακαλούσα να μην γενικολογείς και να μην πετάς φωτοβολίδες όπως την παραίτηση από την κατηγορία της μουσικής, οι οποίες δεν φωτίζουν καθόλου το θέμα, απλά δημιουργούν αντιπερισπασμό.

Αυτό που απαιτώ όμως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Δημήτρη είναι να μάθω γιατί το thread που άνοιξα δεν κλειδώθηκε με κάποια εξήγηση από τον διαχειριστή αλλά διαγράφτηκε.

Τοποθετήσου σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα και μόνο.

Μπορείς ή όχι;

Δημήτρη κανενα πρόβλημα για τά quotes...
Μερικά σχόλια:
-Ποιά συμπαράσταη περίμενες απο την μουσική κατηγορία??
Εδώ δεν μιλάμε για υποκατηγορία,αλλα για συμπεριφορές όλης της Δ.Ο.
η Μουσική κατηγορία παραμένει ενεργή και δεχτήκαμε και τίς αλλαγές πού πρότεινες στους Διαχειριστές χωρίς πρόβλημα..
-Το ότι ήσουν ενημερος για την στάση τού Διαχειριστή δεκτό...
Σκέφτηκες μήπως ότι αυτά πού έγραφε και υπονοούσε εναντίον άλλου site δυνητικά ήταν ποινικώς κολάσιμα και έθεταν εν κινδύνω το όλον εγχείρημα τού avclub??
-Ποιοί ´άλλοι´θέλουν να είναι στην θέση αυτή???Δεν κατάλαβα..
-Το ότι μιλήσατε τηλεφωνικά με Γιώργο ή μιλήσατε με Βασίλη δεν λέει τίποτα..
Σε παραπέμπω στα ευστοχότατα σχόλια τού Δαμιανού για τήν εντελώς ατυχή στάση τής Δ.Ο. σε όλα τα επίπεδα,και στήν πλήρη απαξίωση και αδιαφορία πού αυτή επιδεικνύει πρός τά μέλη.
-Εξακολουθώ να θεωρώ οτι ο ανεπιτυχής δεν είσαι εσύ..Αλλά δεν θα ´τσιμπήσω´στο γεγονός ότι σέ εκτιμώ(δές το κείμενο που εγραψα για σενα μολις ανελαβες Πρόεδρος του Σωματείου.Θεωρώ οποιαδήποτε άλλη λύση από τίς υπάρχουσες καταστροφική)γιά να κάνω πίσω..Ως Δ.Ο.δεν κουνηθήκατε ρούπι ολες αυτές τίς μέρες.Ουτε ως δείγμα καλής θελήσεως κάν.Και θεωρώ εκ μέρους σου τήν υποδηλούμενη απειλή παραιτήσεώς σου ´συναισθηματικά εκβιαστικη´.Ως εκ τούτου θα σε παρακαλούσα θερμα να επιλέξεις άλλο δρόμο..Και ας παραιτηθούν άλλοι που εδώ και πολύ καιρό διώχνουν μέλη με την στάση τους,δείχνοντας ότι ενδιαφέρονται μονον για την θεση.Εσύ ουδέποτε τό έχεις δείξει αυτό .
-Φυσικά και η κούραση είναι μεγάλη.Αλλά και πάλι ,όσον με αφορά,δέν θα υποκύψω στήν ´κουραση´πού επιδιώκεται απο μερικούς για να λήξει άλλη μια φορά το θέμα..
-Επιμένω οτι το θεμα υπερβαινει τίς διαγραφές...Και πάλι παραπέμπω σε Δαμιανό και Λύμπε.
Οσον γιά τίς ενέργειες αποτροπής που αναφέρεις σάμπως είδε κανείς οποιαδήποτε προσπάθεια εκ μέρους τής Δ.Ο. γιά επίλυση τής κρίσεως..
Και κάτι τελευταίο...
Καλά η στάση και σαφής τοποθέτηση τού παλιού Γ.Δ.κανεναν δεν προβλημάτισε??
Xωρίς να θέλω να τον ´χρησιμοποιήσω´μού έχει κάνει φοβερή εντύπωση ότι κανείς σας δέν τού απάντησε λές και είναι το τελευταίο μέλος εδώ μέσα.....

Re: Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Οταν διαγραφατε θεματα του κοκαρ και αλλων, σηκωσατε εσεις τηλεφωνο?

Ολα τα νομισμστα εχουν 2 οψεις...

γνωρίζεις μήπως εσύ ποιόν πήρα τηλέφωνο και με ποιόν επικοινώνησα ?
ή μήπως και πάλι το τηλέφωνό μου ήταν άγνωστο, ενώ το θυμούνται όσοι και όταν θέλουν να παραπονεθούν γιά κάτι ή γιά κάποιον ?

Τα νομίσματα έχουν 42 όψεις...
αλλά τις θέλετε όλες δικές σας....

ξέρετε τι είναι να στηθεί ένα σωματείο σε πανελλαδική βάση ?
ξέρετε τι είναι να γίνονται γενικές συνελεύσεις και εκλογικές διαδικασίες σε 5 διαφορετικές πόλεις?
ξέρετε τι είναι να να εγγράφεται ένα σωματείο σε Πρωτοδικείο και να παίρνει ΑΦΜ κλπ κλπ

η βιασύνη θα σας φάει...
καθήστε εσείς στο σπίτι σας να βλέπετε τιβί και να ρίχνετε και κανά μάτι και καμιά κριτική σε ΔΟ, που κακό του κεφαλιού τους που γίνανε ΔΟ, τι μας νοιάζει, έχουμε ένα χώρο ωραίο καθαρό στημένο να μπούμε μέσα και να πούμε ό,τι μας κατέβει.
Κι οι άλλοι να καίγονται και ας πάω να ρίξω καμιά εξυπνάδα, και στο μεταξύ ας πάω να δώ τα καινούργια προβόλια...

θα δώ από αύριο πόσοι θα έρθουν να γίνουν μέλη γιά να τα δούν από την άλλη μεριά...

Γιατι ρε Σπυρο, απαντανε σε μενα? Εχει πεσει γραμμη να αγνοηθω, λες και αυτο τους βοηθαει...

Οχι οτι στεναχωρηθηκα βεβαια,γελαω με αυτο, απλα λυπαμαι που επιβεβαιωνομαι και θα επιβεβαιωθω και για αλλα στο μελλον (γραπτα, αγραφα , καταστατικα, ακαταστατα)

Δημήτρη να με συγχωρείς.Τηλεφωνήματα όπως έχουν επισημάνει και άλλοι συμφορουμίτες δεν χωράνε σε αυτή την κατάσταση..
Τι έπρεπε να κάνει ο Πέτρος δηλαδή ή ο κάθε Πέτρος??
Προσωπικές επαφές για ένα θέμα που καίει όλους???
Moνον δημόσιες και υπεύθυνες τοποθετήσεις υπάρχουν πιά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Σπύρο
κουοτάρω εσένα, γιατί είναι πιό έυκολο μιάς και θίγεις αρκετά και προσφέρεις χώρο για απαντήσεις προς όλους
:worshippy:

Δημήτρη επειδή θεωρώ πως αποτελώ έναν από τους 'όλους' - μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δεν έχει στην πραγματικότητα σημασία - θα μου επιτρέψεις δυο λόγια.

Δεν αναθεωρώ ούτε κόμμα από όσα έγραψα σχετικά, με τη διαφαινόμενη πολιτική της διοίκησης της ιδιοκτησίας του avclub. Τα μέχρι τώρα αντεπιχειρήματα εκ μέρους της δεν με καλύπτουν και ορισμένες φορές θεωρώ πως με προσβάλλουν και σα νοήμονα άνθρωπο.

Διαφωνώ με τον τρόπο που χειρίστηκες το θέμα, περισσότερο όμως διαφωνώ με την απάντηση σου εδώ μέσα (το μήνυμα με το '...λυπάμαι'), η οποία θεωρώ πως επιβεβαίωνε και δικαιολογούσε αυτήν ακριβώς την πολιτική διοίκησης που βρίσκω απαράδεκτη. Η ερώτηση που σου έκανα για το που απευθύνεις την παραίτηση σου, είχε ακριβώς ως στόχο τη διερεύνηση των κατά τη γνώμη σου υπαιτίων. Δε σου κρύβω πως στενοχωρήθηκα και θύμωσα με την απάντηση σου. Αφού όμως μέσω της κίνησης σου 'φωτίζεις' τα μέλη πως σε εξώθησαν σ' αυτό, σε ότι με αφορά τη δέχομαι και δεν έχω καμία διάθεση να σε μεταπείσω.

Last edited:
Γιατι ρε Σπυρο, απαντανε σε μενα? Εχει πεσει γραμμη να αγνοηθω, λες και αυτο τους βοηθαει...

Οχι οτι στεναχωρηθηκα βεβαια,γελαω με αυτο, απλα λυπαμαι που επιβεβαιωνομαι και θα επιβεβαιωθω και για αλλα στο μελλον (γραπτα, αγραφα , καταστατικα, ακαταστατα)

Οσο δεν απαντάται αυτο πού έγραψες οτι σου δηλώθηκε τηλεφωνικά απο διαχειριστή σχετικά με την ´νέα στάση´τής Δ.Ο περί εξαφανισεως θεμάτων,ισχύει το γραπτό σου στό ακέραιο.
Ετσι λεει η κοινή λογική.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

ή μήπως και πάλι το τηλέφωνό μου ήταν άγνωστο, ενώ το θυμούνται όσοι και όταν θέλουν να παραπονεθούν γιά κάτι ή γιά κάποιον ?

Τα νομίσματα έχουν 42 όψεις...
αλλά τις θέλετε όλες δικές σας....

ξέρετε τι είναι να στηθεί ένα σωματείο σε πανελλαδική βάση ?
ξέρετε τι είναι να γίνονται γενικές συνελεύσεις και εκλογικές διαδικασίες σε 5 διαφορετικές πόλεις?
ξέρετε τι είναι να να εγγράφεται ένα σωματείο σε Πρωτοδικείο και να παίρνει ΑΦΜ κλπ κλπ

η βιασύνη θα σας φάει...
καθήστε εσείς στο σπίτι σας να βλέπετε τιβί και να ρίχνετε και κανά μάτι και καμιά κριτική σε ΔΟ, που κακό του κεφαλιού τους που γίνανε ΔΟ, τι μας νοιάζει, έχουμε ένα χώρο ωραίο καθαρό στημένο να μπούμε μέσα και να πούμε ό,τι μας κατέβει.
Κι οι άλλοι να καίγονται και ας πάω να ρίξω καμιά εξυπνάδα, και στο μεταξύ ας πάω να δώ τα καινούργια προβόλια...

θα δώ από αύριο πόσοι θα έρθουν να γίνουν μέλη γιά να τα δούν από την άλλη μεριά...

Πρωτα σβησατε και μετα πηρατε τηλ, οποιον πηρατε...
Βιασυνη 2 χρονια τωρα?

Τις οψεις Εσεις μαλλον τις θελετε δικες σας...Μονο χειροκροτημα και καμια κριτικη

Ο χωρος ο καθαρα στημενος ειναι πολυ ευκολο να στηθει απο οποιονδηποτε, δεν εφευρατε και τον τροχο.

Φαινεται απο το υφος σας το ποσο εχετε χωνεψει οτι συμβαινει αυτο τον καιρο...

Το κινητρο δεν μας ειπατε για να γραφτει κανεις ποιο ειναι

Και μη μου λετε για σπιτια κλπ. Εγω ξερω το κουβαλημα που εριξα στις εκθεσεις, την πολυωρη καθημερινη παρουσια εκει...

Αλλοι καθοντουσαν σπιτια τους.

Δεν επιτρεπω λοιπον σε κανενα τετοια πυροτεχνηματα
.

Last edited:
Εάν όντως ισχύει ότι δηλώνεται ξεκάθαρα(δεν ήθελα να το δώ ως τέτοιο)πώς τα μέλη φταίνε ,είναι δυστυχώς λυπηρό .
Θελω να πιστευω οτι δεν ισχύει.
Ομως επιμένω ότι άλλες υπάρχουσες λύσεις θαναι καταστροφικές.Εχουν δόσει εδώ και καιρό δείγματα γραφής αρκετοί..

Re: Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Οταν διαγραφατε θεματα του κοκαρ και αλλων, σηκωσατε εσεις τηλεφωνο?

Ολα τα νομισμστα εχουν 2 οψεις...

..........

Με εμένα πάντως δεν επικοινώνησες ….

Αυτό που προκύπτει, και το λέω με μεγάλη μου λύπη, από τη στάση της Διαχειριστικής Ομάδας στο θέμα είναι ότι πρόκειται για "κλίκα".

Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν ενημερωθεί όλα τα μέλη για το καταστατικό, από τη στιγμή που το Avclub ανήκει σε νόμιμο σωματείο με καταστατικό. Δεν θέλετε σκόπιμα να υπάρχει καμία διαφάνεια. Μην περιμένετε καμία υποστήριξη με τέτοια στάση.

Και ναι Δημήτρη ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει ίδρυση σωματείου. Ήμουν μέλος και μέλος διοικητικού συμβουλίου σε δύο μη κερδοσκοπικά σωματεία δυστυχώς.

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Λαμβάνοντας ως βάση το σκεπτικό του ντιπι για το κλείσιμο των θεμάτων , δηλαδή , σύμφωνα με τα λόγια του υπεύθυνου διαχειριστού ( ποστ #68 αυτολεξεί παράθεση του σκεπτικού του
"-Γιατί να εμπλακούμε σε κάτι που ξεκίνησε απο ένα άλλο site και του οποίου ΡΒ την διαφάνεια-αξία δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε. Παράλληλα,προσωπικά είχα σοβαρές επιφυλάξεις και για την όλη μεθόδευσή του(μερικές απο τις οποίες είναι γραμμένες στα 2 κλειδωμένα θέματα στην κατηγορία).
-Να προστατεύσουμε τα μέλη μας απο λάθος επιλογές,που βασίζονταν σε υπερθετικά σχόλια και προβολή ενός νέου μοντέλλου ηχείου με μοναδική "πηγή" την παρουσίαση ενός διαχειριστή του ίδιου site." )
δηλαδή πράγματα τα οποία εγώ εκλαμβάνω ως αναπόδεικτη συνωμοσιολογία , αναπόδεικτες υπόνοιες για σκάνδαλο , αναπόδεικτη σχέση της κριτικής του κ. Τσαντουλή με το PB , ερωτώ :

Μήπως ο ακραιφνής υπερασπιστής του ντίπι , δηλαδή το μέλος ισοβότης , εμφανίζεται βασιλικώτερος του βασιλέως ( εκτός από προσβλητικός και προκλητικός ) γιατί το κατάστημα στο οποιο εργάζεται και πουλά μηχανήματα δεν είχε δυνατότητα να λάβει μέρος στο Power Buy ;

Βλέπετε εσείς κάποια διαφορά μεταξύ της μνημονευθείσης αναπόδεικτης σκέψης του ντιπι και της εξ ίσου αναπόδεικτης δικής μου ;

Κύριε Δημήτρη Ν.,

Αποφεύγω να γράφω συχνά σε φόρουμ, λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, η οποία έχει, κατά το παρελθόν, αποτελέσει «κόκκινο» πανί για κάποια μέλη (δεν έχει σημασία αν ήταν σε αυτό το χώρο ή σε κάποιους άλλους).

Ένας 2ος λόγος, είναι η αποφυγή γραπτών όπως το παραπάνω.

Έχω ξεκαθαρίσει ότι ανήκω σε εταιρεία πώλησης μηχανημάτων ήχου, δεν έχω γράψει ποια είναι για να μην θεωρηθεί διαφήμιση, αναφέρομαι πάντα σε μηχανήματα που «ζω» καθημερινά και όχι σε μηχανήματα που δε ξέρω παρά μόνο από φωτογραφίες, προσπαθώ να σεβαστώ το συνομιλητή μου και δε ντρέπομαι να ζητήσω συγνώμη προκαταβολικά για τυχόν σκέψεις μου, που μπορεί να προσβάλλουν ως σκέψεις αλλά δε μπορεί κανείς να μου αφαιρέσει το δικαίωμα να τις έχω!

Το αν θα μπορούσα να έχω πρόσβαση στο ΡΒ, πραγματικά δε το γνωρίζεται από τη στιγμή που δε γνωρίζεται τις συνεργασίες της εταιρείας που εργάζομαι.

Από την άλλη, αρνούμαι να συμμετέχω σε κάτι που ξεκίνησε από ένα άλλο κατάστημα ως σκέψη και προσφορά στα μέλη ενός φόρουμ, γιατί θα ήταν άδικο για την προσπάθεια που κατέβαλλε.

Δεν θα μου άρεσε να μου το κάνουν, οπότε δεν επιθυμώ να το κάνω!

Κύριε Σπύρο Σούρλα,

Για μερικούς ανθρώπους, η ημέρα τελειώνει βάση των εργασιών τους και όχι βάση της ώρας.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ευχηθώ καλό βράδυ και καλό μήνα όταν τελείωσα την εργασία μου, ετοιμαζόμουν να αφήσω το γραφείο μου.

Αν η ώρα θεωρήθηκε για εσάς λανθάνουσα για ευχή, τότε ζητώ συγνώμη που ευχήθηκα καλό μήνα και θα φροντίσω στο μέλλον να κοιτάζω την ώρα, ώστε να μην καθυστερώ.

Αν, τέλος, επιθυμείτε το «γραφοπαίγνιο» ως «παιχνίδι» εντυπώσεων, επιτρέψτε μου να μη συμμετέχω σε αυτό…

Σας εύχομαι ένα όμορφο και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο.

Οσο δεν απαντάται αυτο πού έγραψες οτι σου δηλώθηκε τηλεφωνικά απο διαχειριστή σχετικά με την ´νέα στάση´τής Δ.Ο περί εξαφανισεως θεμάτων,ισχύει το γραπτό σου στό ακέραιο.
Ετσι λεει η κοινή λογική.

Υποθετω οτι ο κ. Μανιατης, εχει οικογενειακες υποχρεωσεις και ισως να μην εχει δει το θεμα...

Εγω περιμενω αυτη τη διαψευση παντως για να προχωρησουμε στη συνεχεια..

Εγώ βάζω στοίχημα (και ας το χάσω) οτι σε ένα μήνα οι περισσότεροι διαφωνούντες και εξοργισμένοι θα έχουν αλλάξει στάση,οι λυκοφιλίες θα έχουν πάρει τη θέση τους, οι αληθινές την δικιά τους (ελπίζω) και οι "κλίκες " θα έχουν διευρυνθεί.!

Ετσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον
Το έργο έχει ξαναπαιχτεί..

Εγώ βάζω στοίχημα (και ας το χάσω) οτι σε ένα μήνα οι περισσότεροι διαφωνούντες και εξοργισμένοι θα έχουν αλλάξει στάση,οι λυκοφιλίες θα έχουν πάρει τη θέση τους, οι αληθινές την δικιά τους (ελπίζω) και οι "κλίκες " θα έχουν διευρυνθεί.!

Ετσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον
Το έργο έχει ξαναπαιχτεί..

Τι λές ρε Δημήτρη???
Πλάκα κανεις??

Τι λές ρε Δημήτρη???
Πλάκα κανεις??

Καθόλου.
Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε εσένα.

Αλλού χτυπάω το κουδουνάκι..

Υ.Γ. Μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις να "χτυπάς" και εμένα ?

Φίμωτρο θα βάλουμε ?

Δεν σε καταλαβαίνω καθόλου ώρες ώρες..