Σχετικά με τη λήψη της NOVA: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Το έγραψα λάθος. Προσπάθησαν να προλάβουν τα παράπονα. Στις 4 που τηλεφώνησα ήμουν στην αναμονή για 40 λεπτά. Άρα το κέντρο τους "πήρε φωτιά". Φαντάσου κάποιους να γυρνούσαν το απόγευμα σπίτι, να άνοιγαν λίγο πριν τις 6, που ξεκίνησε ο αγώνας, το ΝS1 και να έβλεπαν αναζήτηση σήματος.

γιατι εχουμε θεμα με την συχνοτητα?δεν το ειχα παρει χαμπαρι..

Last edited by a moderator:
Εγώ με 80αρι στα ίδια έμειναν οι πληροφορίες λήψης.

Εμενα εχει πεσει πολυ το σημα.
Στον Alpha απο 95 στα 50
Στο History απο 90 στα 45-55 , αυτα θυμαμαι τωρα...

Τι θα πρεπει να κανουμε?
Υπαρχει περιπτωση να κανουν κατι?

Το history είναι σε άλλη συχνότητα. Δεν έχει σχέση η αλλαγή

Σε δεκτη που δεν ειχε παρει την αναβαθμιση τι γινεται? εκανα επαναφορα αρχικων ρυθμισεων και τωρα δεν εχω κανενα καναλι

Εμενα εχει πεσει πολυ το σημα.
Στον Alpha απο 95 στα 50
Στο History απο 90 στα 45-55 , αυτα θυμαμαι τωρα...

Τι θα πρεπει να κανουμε?
Υπαρχει περιπτωση να κανουν κατι?

Τωρσ παρατήρησα τον 865 στην 12823 η ακρίβεια να πέζει 90 με 100 ενώ παλιά ήταν πάντα 100

Όσοι λυσατε το πρόβλημα μετά από ενημέρωση σας απο τη Νοβα αν θέλετε γραψτε με ποιον τρόπο

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δύο φορές με σάρωση σήμερα εγώ.Εβγαζε την κάρτα Ε 30-4. Μου είπαν να κάνω σάρωση, το έβγαλε ξανά και έκανα πάλι σάρωση. Εδώ και 3 ώρες όλα καλά...

εγω δεν ειχα σήμα στα κανάλια της 11823. Με νέα σάρωση το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Εγώ έκανα επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων και σταμάτησε να πετάει το μήνυμα.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έκανα επαναφορά στον 831 αλλά δεν...

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από χθες το βράδυ βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει σήμα και να ελέγξω την κεραία και τη σύνδεση HDMI.
Έκανα πολλές δοκιμές χωρίς αποτέλεσμα. Σήμερα το πρωί πήγα στην ταράτσα αλλά δεν βρήκα κάποιο εμφανές πρόβλημα.
Ο δέκτης δεν δέχεται καμία εντολή, εκτός από την αλλαγή καναλιών. Ούτε μενού, ούτε τίποτε άλλο.
Συμβαίνει σε άλλον;

ΥΓ
Μετά από αναμονή 19' στο 18345, ο τεχνικός εξήγησε ότι έγινε μαζική αναβάθμιση που προκάλεσε προβλήματα, από τα οποία άλλα μεν λύνονται με το τηλέφωνο και άλλα με τεχνικό, χωρίς χρέωση. Στην περίπτωσή μου, φτάσαμε στην επαναφορά εργοστασιακών αλλά απέτυχε η σάρωση και πρέπει να έρθει τεχνικός.

Οχι απλα μαυρο
Tα αλλα της 11823 κανονικα παιζουν

Παιδια ειμαστε πολλοι αυτοι που τελικα δεν καταφεραν να λυσουν το προβλημα με την βοηθεια του support?

Και εγώ σήμερα πάλι τα ίδια. Ε 101-4. Μου είπε ότι την Τρίτη έγινε αναβάθμιση υπηρεσιών και υπάρχουν μικροπροβληματα τα οποία θα διορθωθούν... Όσοι μπορείτε επικοινωνήστε μέσω chat.Γρηγορη εξυπηρέτηση...

Επανηλθε το hits μονο του λολ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εκτος του 18345 ξερουμε210 τηλεφωνο;

Από χθες το βράδυ βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει σήμα και να ελέγξω την κεραία και τη σύνδεση HDMI.
Έκανα πολλές δοκιμές χωρίς αποτέλεσμα. Σήμερα το πρωί πήγα στην ταράτσα αλλά δεν βρήκα κάποιο εμφανές πρόβλημα.
Ο δέκτης δεν δέχεται καμία εντολή, εκτός από την αλλαγή καναλιών. Ούτε μενού, ούτε τίποτε άλλο.
Συμβαίνει σε άλλον;

ΥΓ
Μετά από αναμονή 19' στο 18345, ο τεχνικός εξήγησε ότι έγινε μαζική αναβάθμιση που προκάλεσε προβλήματα, από τα οποία άλλα μεν λύνονται με το τηλέφωνο και άλλα με τεχνικό, χωρίς χρέωση. Στην περίπτωσή μου, φτάσαμε στην επαναφορά εργοστασιακών αλλά απέτυχε η σάρωση και πρέπει να έρθει τεχνικός.

Για ενημέρωση, ήρθε σήμερα το μεσημέρι τεχνικός, (πριν από το ξεκίνημα του καθορισμένου ραντεβού τρίωρου εύρους), άνοιξε το δέκτη, ζήτησε να ανέβουμε στην ταράτσα, μετακίνησε ελαφρά το (δικό μου) πιάτο στη νέα συχνότητα (έπιασε 86% που είναι η καλλίτερη, όπως είπε), κατεβήκαμε, έκανε επαναφορά + σάρωση και επανήλθε η προηγούμενη κατάσταση.