Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

http://toolshouse.gr/

Ενα εξαιρετικο καταστημα στο νησι μου την Χιο με ηδη αρκετα χαμηλες τιμες στα εργαλεια του και ανθρωπους που νοιαζονται για την εξυπηρετηση μας.
Τωρα εχει βαλει προωθητικη ενεργεια για το newsletter του και δινει εκπτωση ενα 5% επιπλεον.

Πιστευω αξιζει.

Συμφωνω απολυτως. Ανθρωποι με μερακι και φιλοτιμο, περα απο τις πολυ καλες τιμες.
Αν βρισκονταν στην Αθηνα, θα ειχαν μεγαλουργησει λογω του καλου χαρακτηρα τους και αγαπης τους για αυτο που κανουν.

Ολα τα μαγαζια κανουν λαθη, το θεμα ειναι να τα αναγνωρισουν. Αλλα αν μας τυχει στη πρωτη αγορα μας απο το συγκεκριμενο χτυπαει καπως.
Απο το toolshouse εχω κανει δυο παραγγελιες. Η πρωτη ειχε πολυ wolfcraft item, χωρις προβληματα. Η δευτερη ηταν το pex 200 με τα δωρο 25 φυλλα λειανσης. Η οποια προσφορα ομως τους ειχε τελειωσει, ηταν της bosch και μετα απο επικοινωνια μου βαλαν προθυμα 25 δικα τους. Απο περιεργεια ομως μπηκα στο site και βλεπω πως δεν το αλλαξαν και το εχουν διαθεσιμο ακομη.
Kentrovidas, η πρωτη μου αποπειρα ηταν περιεργη. Πηρα τηλ για να μαθω διαθεσιμοτητα για ενα προιον, αφησα τηλεφωνο να με ενημερωσουν και με καλεσαν μετα απο δυο μερες. Δεν προχωρησα τη παραγγελια.
Απο toolspro, ειχα παρει κατι προ πολλου και μου ηρθε πολυ γρηγορα. Δεν ειχα θεμα.

Στο toolspro έχουν πλέον θέμα με τις παραγγελίες. Έχουν paypal με λογαριασμό στο εξωτερικό, οπότε δεν μπορείς να κάνεις παραγγελίες.

Το θεμα ειναι η διαχρονικη αξιοπιστια και συμπεριφορα ενος καταστηματος.

Και επειδη ψωνιζω σχεδον αποκλειστικα απο το διαδικτυο, εχω πλεον μια σαφη εικονα για εμπορους εντος και εκτος Ελλαδος.
Τα τελευταια χρονια αυτοι οι εμποροι εναι μετρημενοι σχεδον στα δακτυλα του ενος χεριου, ας βρισκω ευκαιριακα λιγο καλυτερες τιμες απο αλλου, διοτι θελω να ειμαι σιγουρος οτι αν κατσει καμμια στραβη, ο εμπορος θα ειναι διπλα μου και οχι απεναντι μου.

Το κεντρο βιδας και το toolshouse ειναι μεσα στην λιστα μου οπως και το amazon, banggood και fasttech. Οποτε χρειαστηκε, και χρειαστηκε καποιες φορες, φερθηκαν απολυτως επαγγελματικα.

http://toolshouse.gr/

Ενα εξαιρετικο καταστημα στο νησι μου την Χιο με ηδη αρκετα χαμηλες τιμες στα εργαλεια του και ανθρωπους που νοιαζονται για την εξυπηρετηση μας.
Τωρα εχει βαλει προωθητικη ενεργεια για το newsletter του και δινει εκπτωση ενα 5% επιπλεον.

Πιστευω αξιζει.

και εγώ έχω άσχημη εμπειρία
10 τηλέφωνα και μία φορά έπιασα γραμμή

δεν τα είχαν όλα τελικά οπότε έπρεπε να μου επιστρέψουν κάποια χρήματα

καθυστέρησαν την αποστολή
και δεν ενημερώθηκα πότε τα έστειλαν και πώς

επίσης, καμία απάντηση στα εμαιλ τους

καλές τιμές όμως και όοοοταν με πήραν τηλέφωνο πολύ ευγενική η κοπέλα

δεν άφησα κριτική στο skroutz γιατί τους λυπήθηκα και επειδή ήταν η πρώτη αγορά τη χάρισα

Να σημειώσω κ εγώ την πολύ καλή μου εμπειρια από κέντρο βίδας, toolspro.gr και kdtools.gr.

Καλησπέρα στην παρέα,
έχει κανείς εμπειρία από το katsifas.gr ?
Βρήκα κάτι προσφορές (http://www.katsifas.gr/store/tsimpides-kai-sfigkthras-set-9-tem.html) και έλεγα να ρωτήσω πριν προχωρήσω σε παραγγελία.

Δεν ειναι ακριβως προσφορα αλλα εχει το λερου πτυσομενο παγκο εργασιας 20 ευρω.Τον αγορασα εχθες και ειναι πολυ καλος'τιμιος για τα λεφτα του.Επισης ειναι ιδανικος για βαση για diy πολυπαγκο που ειναι και ο λογος που τον αγορασα.

Δεν ειναι ακριβως προσφορα αλλα εχει το λερου πτυσομενο παγκο εργασιας 20 ευρω.Τον αγορασα εχθες και ειναι πολυ καλος'τιμιος για τα λεφτα του.Επισης ειναι ιδανικος για βαση για diy πολυπαγκο που ειναι και ο λογος που τον αγορασα.
Τον είδα σήμερα στο leroy. Πραγματικά τίμιος για τα λεφτά του, μόνο ένα 20αρικο, και πολύ καλή βάση για μετατροπές!

Βαγγέλη υπάρχει κάποιο λίνκ νά τόν δούμε,η μπορείς νά ανεβάσεις μιά φωτογραφία ?

Ευχαριστώ Θανάση

Σαν τι μετατροπές μπορείς να κανεις με αυτόν τον πάγκο...???

Σκέφτομαι να τον χρησιμοποιησω για βοηθητικό πάγκο για ηλεκτροκολληση, τρίψιμο με τροχακι κτλ. Λαμαρίνα στραντζαριστη από πάνω ( για να πιάνει η τσιμπίδα της γειωσης) στερέωση με κάποιο τρόπο στο δάπεδο του εργαστηρίου και ίσως μια μεταλλική μικρή μέγγενη για να κολλάω πιο εύκολα σε ορθογωνιά.

Βαγγέλη υπάρχει κάποιο λίνκ νά τόν δούμε,η μπορείς νά ανεβάσεις μιά φωτογραφία ?

θα ανεβασω φωτο αυριο!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

diy πολυπαγκο!

ο παγκος!

Attachments

• 20151122_124508.jpg
    20151122_124508.jpg
    176.9 KB · Views: 188

ο παγκος!

Βαγγελη τις σανιδες του παγκου τις εχεις βαλει καπως ανορθοδοξα:)

Tην πισω σανιδα πρεπει να την γυρισεις 360μοιρες και να την φερεις μπροστα (στο μερος που ειναι τα χερουλια).
Την μπροστινη σανιδα να την πας πισω αλλα η εγκοπη πρεπει να ειναι στο εσωτερικο μερος.

Βεβαια μπορεις να γυρισεις αναποδα μονο την μπροστινη σανιδα, αλλα βολευει να εχεις το μοιρογνωμονιο της αλλης σανιδας καθως και το συστημα μετρησης, μπροστα σου, εκει που ειναι και τα χερουλια.