Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Παιδιά εγώ από κέντρο βίζας μια φορά δοκίμασα το τηλέφωνο Κ μου είπαν ακριβώς την τιμή του site. Τώρα να παρακάλεσε λες και παίρνω καρπούζια από το γύφτο, δεν το έκανα! Για εμένα δεν είναι επαγγελματικό αυτό οπότε και δεν το προτιμώ.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό που λέει ο ΚΤΜ είναι.
Αυτό μου φάνηκε και μένα παράξενο οτι γράφουν τηλεφώνησε για καλύτερη τιμή.
Μάλιστα στο συγκεκριμένο λέει "Βρήκατε καλύτερη τιμή καλέστε μας."
Οταν ανέφερα οτι το eshop το έχει 511 και μπορεί να το διαπιστώσει οποιοσδήποτε μου είπε δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι.

Τι τα γράφετε το καλέστε μας.

απο τα λεγόμενα σου φαίνεται ότι τα γράφουν μόνο για "μούρη" :smash:

Την Παρασκευη που είμουν κεντρο βίδας, ρωτησα συγκεκριμένα στο ταμείο πόσο κοστιζεί το DW745 και η απαντηση του παιδιού ήταν αρχική 560, σας το αφήνουμε 520.
Αρα μάλλον η τιμή είναι αν το πάρεις απο εκεί.

Ειμαι σε αναζήτηση καλύτερης τιμής για το Dewalt DW745.

Μιάς και πελάτης του γνωστού καταστήματος Περιστερίου, και μιας και γράφει οτι για τα dewalt επικοινωνήστε για καλύτερη τιμή πήρα τηλέφωνο και ρώτησα τι
καλύτερο θα μπορούσε να γίνει για μετρητά και αποστολή με κουριερ.
Η απάντηση ήταν τα μεταφορικά του κουρίερ δηλαδή 17 ευρώ.
Τιμή τελική 560 .Το eshop το έχει 511 . Αυτό φυσικά δεν είναι καλύτερη τιμή.

Οποτε αν δε βρώ κάτι άλλο πάω για eshop.Αν κάποιος έχει να μου προτείνει να δω και πουθενά αλλού,ευπρόσδεκτος.

Εγω θα ρώταγα απο κοντα το eshop, που το ειχε προσφατα (Πασχα) σε προσφορα 444 !
Φιλος, μου έλεγε οτι αν υπάρχει ζήτηση σε προσφορα που εχει λήξει, κρατάνε στα υπό όψη το ενδιαφέρον και μολις μαζέψουν ικανό πλήθος, εκτελούν τις παραγγελίες στην τιμη της προσφοράς.
Ισως να αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσεις.

Sent from my iPad using Tapatalk

Αυτό που λέει ο ΚΤΜ είναι.
Αυτό μου φάνηκε και μένα παράξενο οτι γράφουν τηλεφώνησε για καλύτερη τιμή.
Μάλιστα στο συγκεκριμένο λέει "Βρήκατε καλύτερη τιμή καλέστε μας."
Οταν ανέφερα οτι το eshop το έχει 511 και μπορεί να το διαπιστώσει οποιοσδήποτε μου είπε δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι.

Τι τα γράφετε το καλέστε μας.

Μαλλον θα ξυπνησε στραβα...

Απαραδεκτο το γεγονος.
Αν μπορουμε να κανουμε τπτ οι Αθηναιοι να σε εξυπηρετησουμε Μακη πες μας.

Το εχω αυτο το σετακι. Μια χαρα ειναι, παρ'το. ;-)

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά προς ενημέρωση...το radial lux του πρακτικερ με 254mm δίσκο που ήταν σε προσφορά στα 119 , εξαντλήθηκε δυστυχώς!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Παιδιά προς ενημέρωση...το radial lux του πρακτικερ με 254mm δίσκο που ήταν σε προσφορά στα 119 , εξαντλήθηκε δυστυχώς!

Ρώτησες αν θα το ξαναφέρουν ; Γιατί και εγώ που πήγα, μου είπαν ότι θα τους ενημερώσουν τα κεντρικά. Δεν ξέρω τι να κάνω σκέπτομαι να πάρω το δείγμα είναι σε καλή κατάσταση.

Re: Απάντηση: Re: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Ρώτησες αν θα το ξαναφέρουν ; Γιατί και εγώ που πήγα, μου είπαν ότι θα τους ενημερώσουν τα κεντρικά. Δεν ξέρω τι να κάνω σκέπτομαι να πάρω το δείγμα είναι σε καλή κατάσταση.
Μου είπε ότι δεν υπάρχει άλλο στοκ....και αν το ξαναφέρουν από την άλλη βδομάδα θα είναι χωρίς την έκπτωση τιμης

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Μου είπε ότι δεν υπάρχει άλλο στοκ....και αν το ξαναφέρουν από την άλλη βδομάδα θα είναι χωρίς την έκπτωση τιμης

Εγώ έδωσα προκαταβολή και μου είπαν ότι όταν θα έρθει θα το πάρω στην τιμή με την πρόσφορα -30%

Άρα σου είπε ότι θα έρθει?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Εγώ έδωσα προκαταβολή και μου είπαν ότι όταν θα έρθει θα το πάρω στην τιμή με την πρόσφορα -30%

Πολύ καλή και σωστή η αντιμετώπιση τους!