Δε ξερω γιατι αλλα οι stones ρε παιδια ποτε μα ποτε δε μου κανανε κλικ...
Ρε σεις οι Scorpions ειναι μεγαλος ερωτας μου αλλα... απο το pure instinct και μετα τα κανανε χαλια ολα..
Tουλαχιστον παλι καλα που σταματανε τωρα πριν γινουνε χαλια τελειως...βλεπω τους Roling stones και τους λυπαμαι τους κακομοιρηδες!
Αυτα ειναι....αυτο το νιωσα αλλα σε αλλη εποχη φιλε..οταν εγω ακουγα Manowar και Blind Guardian ολοι οι αλλοι ακουγανε Βανδη και Μπιγαλη..Οχι οτι ημουνα σαν το λετσο ντυμενος στα μαυρα ε!Ποτε δε αφησα το τι ακουω να διαμορφωσει το πως συμπεριφερομαι, με κακη ενοια...sorry but ...you had to be there my friend.
1967-1972, με τους μισούς συμμαθητές σου να ακούνε 'βαρύ λαϊκό' και τους άλλους μισούς να κόβουν φλέβες με μελοποιημένους 'εθνικούς' ποιητές. Και στη μέση εσύ, σαν τον ψωριάρη, να παριστάνεις τον κούκο το μονό. Σου ...φτιάχνουν χαρακτήρα κάτι τέτοια![]()
Για ποιους το λες αυτο?..τους Scorps τους λατρευω παρα πολυ.απλα αναφερω οτι με εχουν απογοητευσει τα τελευταια χρονια...Είναι τουλάχιστον ιεροσυλία και να το γράφουμε αυτό, ανεξάρτητα από εάν τους γουστάρεις ή όχι, το γεγονός ότι υπάρχουν σταθερά από το 70, νομίζω ότι ίαυτό σως κάτι λέει.
Δεν ενθουσιάστηκα κι εγώ είναι γεγονός, ωστόσο είναι μια μπάντα αρκετά αγαπημένη.
Ποτε δε αφησα το τι ακουω να διαμορφωσει το πως συμπεριφερομαι,
εχω κ αρκετα δυνατο χαρακτηρα οποτε υποθετω μαλον ετσι...
Α ξεχασα...καμια φορα να μη παρα-καταλαβαινεις τι λεει ο καλιτεχνης ειναι καλο!!!
Oι Πυξ-Λαξ της Γερμανίας μέχρι κανένα In trance.
Sifi ,ψάξε λίγο τη μεταλλική πλευρά υπάρχουν πολλά εξαιρετικά συγκροτήματα.
Και επειδή έχουμε περάσει πολλοί την ηλικιακή σου φάση, σε λίγα χρόνια θα ψιλογελάς μαζί τους.
Trust me.
Να είσαι καλά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.