Σε ποιά ηλικία θα θέλατε να είχε σταματήσει ο χρόνος ;

SR718 μια και το έφερε η κουβέντα είδες την σειρά Tσερνομπίλ;
Μήπως η καλύτερη μας ηλικία ήταν τότε τον Απρίλιο του 1986;
Party All the Time - Eddie Murphy
Take My Breath Away - Berlin
Rock Me Amadeus - Falco
εγώ τότε με κάτι φίλους φτιάξαμε ερασιτεχνικό σταθμό, τι facebook και instagram εκεί να δεις social media.

Tι ωραία χρόνια ο σχετικός χρόνος! θα βρεθούμε στο περίπου, δεν υπήρχαν ραντεβού ακριβείας να περιμένεις τον άλλο στο λεπτό να τον μαλώσεις που άργησε.

Και μια και το έφερε η κουβέντα φοβερή μέρα και η σημερινή! Ετοιμάζω το homecinema, Στις 9 ακριβώς, Stranger Things, όσο αντέξουμε και μετά βόλτα για μπύρες.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σε ποιά ηλικία θα θέλατε να είχε σταματήσει ο χρόνος ;

Εσύ πότε θα γράψεις?

Συνηθως εγω, γραφω κατι κιλιμια (απο δω μεχρι το Παρισι) και απογοητευω (η αποτρεπω) κοσμο
απο το να γραψει δυο σειρες. Βλεπεις ποσο ομορφα γραφει ο καθενας, το ΟΣΟ κατιτις επιθυμει ? ......
Μπορει να ΜΗΝ μου αρεσει, αλλα ο καθενας ξεδιπλωνεται ΟΣΟ .... γουσταρει !

Απάντηση: Re: Σε ποιά ηλικία θα θέλατε να είχε σταματήσει ο χρόνος ;

SR718 μια και το έφερε η κουβέντα είδες την σειρά Tσερνομπίλ;
Μήπως η καλύτερη μας ηλικία ήταν τότε τον Απρίλιο του 1986;
Party All the Time - Eddie Murphy
Take My Breath Away - Berlin
Rock Me Amadeus - Falco
εγώ τότε με κάτι φίλους φτιάξαμε ερασιτεχνικό σταθμό, τι facebook και instagram εκεί να δεις social media.

Tι ωραία χρόνια ο σχετικός χρόνος! θα βρεθούμε στο περίπου, δεν υπήρχαν ραντεβού ακριβείας να περιμένεις τον άλλο στο λεπτό να τον μαλώσεις που άργησε.

Περα απο την ελευθερια που επετρεπε το σταθερο τηλεφωνο (τι να λεμε τωρα)
εχω πολλα να γραψω πανω στον ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ χρονο .... but not just yet !

Re: Απάντηση: Σε ποιά ηλικία θα θέλατε να είχε σταματήσει ο χρόνος ;

Εσύ πότε θα γράψεις?

+1000

Περιμένουμε όλοι με κομμένη την ανάσα. Έγραψε εκεί κάτι για ανοιξή που μυρίζει κλπ και νομίζει ότι καθάρισε.

Αν θελετε, περιγραψτε και μια ΤΕΛΕΙΑ ΗΜΕΡΑ ετσι οπως την θυμαστε απο τοτε.
(οχι καποια κινηματογραφικη σκηνη ... αυθεντικη ΔΙΚΗ ΣΑΣ εμπειρια και μονο)

-bye-

Στο σφύριγμα της λήξης του Euro 2004!

Στο σφύριγμα της λήξης του Euro 2004!

Αν μιλάμε για εκείνη τη χρονιά, νομίζω ότι η απόλυτη στιγμή είναι αυτά τα 5 δευτερόλεπτα από την τρίπλα του Ζαγοράκη στον Λιζαραζου μέχρι τον Μπαρτέζ να κοιτάζει απορημένος τους συμπαίκτες του. Νομίζω μέχρι σήμερα η κορυφαία στιγμή που έχω ζήσει σε σχέση με αθλητικά. (καλώς ή κακώς το '87 ήμουν 4 χρονών, ενώ δεν ήμουν και ποτέ φανατικός μπασκετικός).

Χαλαρά έβγαινε ταινία με αντιδράσεις σε κάθε γωνιά της χώρας (και εκτός αυτής) σε αυτά τα 5 δευτερόλεπτα.

Re: Απάντηση: Re: Σε ποιά ηλικία θα θέλατε να είχε σταματήσει ο χρόνος ;

Ειπα μια αυθεντικη ΔΙΚΗ ΣΑΣ εμπειρια.
Οχι μια εμπειρια (τηλεοπτικη/ποδοσφαιρικη).

Το πάμε στοίχημα πιάνεται;

Χειμώνας του '97..Έλσα ,Άννα,Χαρά Μήτσος και εγώ στο σπίτι της Έλσας..Οι δικοί της έλειπαν για Σαββατοκύριακο και το βίντεο έπαιζε Ιταλικό κινηματογράφο με ηθοποιούς από την Ουγγαρία...
Θα ήθελα να σταματήσει ο χρόνος πριν αρχίσουμε να πίνουμε γιατί δεν θυμάμαι τίποτα από το μετά. :)

Re: Απάντηση: Σε ποιά ηλικία θα θέλατε να είχε σταματήσει ο χρόνος ;

Τελικα ... εισαι τοσο χυμα τυπακι ?

(η τρωμε παραμυθακι, πλειστοι εξ ημων ? ...)

Το μόνο που θυμάμαι είναι την Άννα,να πηγαίνει τουαλέτα μπουσουλωντας...Overdose από το ποτό.

Να πάρε μια από τα 34-35...Εδώ θα ήθελα να σταματήσει ο χρόνος...Ύστερα έκοψα το μαλλί. (Αλλά άφησα το μούσι).
Βάλτε και εσείς καμία ...Μην φοβάστε. :)

Screenshot_20190706-012948-01.jpg

Re: Απάντηση: Re: Σε ποιά ηλικία θα θέλατε να είχε σταματήσει ο χρόνος ;

Ειπα μια αυθεντικη ΔΙΚΗ ΣΑΣ εμπειρια.
Οχι μια εμπειρια (τηλεοπτικη/ποδοσφαιρικη).

Δική μας εμπειρία ήταν φίλε! Απλώς την μοιραστήκαμε πολλοί! Γι αυτό ήταν ακόμη μεγαλύτερη! Το να ξέρεις ότι και τόσοι άλλοι χοροπηδάνε σαν παλαβοί μπροστά στην τηλεόραση, για κάτι που δεν θα ξανασυμβεί όσο ζούμε.

Να πάρε μια από τα 34-35...Εδώ θα ήθελα να σταματήσει ο χρόνος...Ύστερα έκοψα το μαλλί. (Αλλά άφησα το μούσι).
Βάλτε και εσείς καμία ...Μην φοβάστε. :)

View attachment 162955
Έμπαινε Σπυράκλα και σάρωσέ τα όλα !!!

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Σε ποιά ηλικία θα θέλατε να είχε σταματήσει ο χρόνος ;

(καλώς ή κακώς το '87 ήμουν 4 χρονών, ενώ δεν ήμουν και ποτέ φανατικός μπασκετικός).

Ήσουν άτυχος!!

Έχουμε κερδίσει την Γιουγκοσλαβία στον πρώτο αγώνα και παίζουμε το βράδυ με τα Ιθπανά. Το σχολείο μου (το Γ' Λύκειο Νέας Σμύρνης) είναι κολλητά με το κλειστό που έκαναν προπόνηση οι ομάδες. Δεν ξέραμε όμως το πρόγραμμα γιατί κάποιες ομάδες έκαναν και προπόνηση στο ΣΕΦ. Εκείνο το πρωί δίναμε ψυχολογία/θρησκευτικά. Ήμασταν μέσα στην αίθουσα και περιμέναμε τα θέματα. Μπαίνει ξαφνικά σαν σίφουνας μέσα ένα παλληκάρι και φωνάζει: Ρε 'σεις...έχει προπόνηση η εθνική δίπλα ΤΩΡΑ!!

Τι ήταν να το έλεγε?

Έρχεται με τα πολλά η ψυχολόγα, δίνει τα θέματα...και βλέπεις 20+ άτομα να γράφουν το όνομά τους και να δίνουν λευκές κόλλες. Φεύγουμε σαν παλαβοί από την πίσω πόρτα και πάμε στο κλειστό. Χαμός...γεμάτο. Όλο το δικό μας συν η ΛΑΝΣ (ήταν το Λύκειο του Πανιωνίου). Είχε ακόμα προπόνηση η Τσεχοσλοβακία. Τελειώνει σε 10' και τους περιμέναμε. Μόλις μπαίνουν μέσα, είχαμε πει να κάνουμε ησυχία και μετά να γίνει το παραπαμπέρομ...

Μπαίνουν μέσα ανυποψίαστοι, σηκωνόμαστε όλοι όρθιοι και αρχίζουμε τα ΕΛΛΑΣ - ΕΛΛΑΣ (ναι...το '87 η χώρα ονομαζόταν ακόμα ΕΛΛΑΣ). Ο Πολίτης να γελάει, ο Γιαννάκης άναυδος, ο θεός με τον Φασούλα να μην έχουν έρθει γιατί κοιμούνταν ακόμα στο ξενοδοχείο (γκρρρρρρρρρρρρρρρ). Δίνει εντολή ο Πολίτης για στρέτσινγκ στην μία πλευρά του γηπέδου. Παίρνει την μπάλα στην απέναντι και κάθεται στο κεφάλι του τριπόντου και αρχίζει...

ΟΛΕ
ΟΛΕ
ΟΛΕ
ΟΛΕ
ΟΛΕ

οοοοοοοοοοοοο.

Μέσα στο νιρβάνα που ζούσαμε, ακούγεται μια φωνή: Ρε 'σεις, δίνουμε θρησκευτικά σε 5' λεπτά!!!

Φεύγουμε σαν τρελλοί να μπούμε στο σχολείο. Ο Λυκειάρχης μας είχε κλειδώσει την πίσω πόρτα, στεκόταν από πάνω και μας φώναζε:

Όλοι τον Σεπτέμβριο!!

Πηδάμε τα κάγκελα και πάμε πάνω. Έρχεται ο θρησκευτικός, μας δίνει θέματα, του τα επιστρέφουμε λευκά σε dt........τρεχάτε πίσω βρε!!! Δεν γίνεται κ. καθηγητά, έχει προπόνηση η εθνική δίπλα!!

Ξαναπάμε...

Ήταν στα τελειώματα η προπόνηση. Κατεβαίνουμε για αυτόγραφα, συγχαρητήρια κ.λ.π. και ετοιμαζόμαστε να φύγουμε.

- Που πάτε βρε? (πετάγεται ένας) Έχει προπόνηση η Γιουγκοσλαβία!!!

Ξαναγύρνα πίσω!! Μπαίνει πρώτος ο Βράνκοβιτς και έρχεται σχεδόν στα ίσια το κεφάλι του με την κερκίδα. Ξεροκατάπιαμε και κρατηθήκαμε. Από πίσω του μπαίνει ο Ντράζεν!!

Φεύγουν 1000 μούτζες διπλές!!! ΕΛΛΑΣ - ΕΛΛΑΣ - ΕΛΛΑΣ - ΕΛΛΑΣ!!!!

Ανεβαίνει αλαφιασμένος ο Πολίτης επάνω....φύγετε βρε κωλόπαιδα από 'δω μην έχουμε κανά πρόβλημα!!!:flipout::flipout:

Και έτσι αποχωρήσαμε.....φάγαμε την πίκρα εκείνο το βράδυ από τα Ιθπανά, αλλά, η εμπειρία έμεινε.