Re: Απάντηση: SET και μετρήσεις
Εδώ από τους περισσότερους βασιλεύει η φιλοσοφία της 'ψαχτής'...
Βλέπω ένα post που δε γνωρίζω τίποτα, βλέπω μια αναφορά σε ένα μηχάνημα που ποτέ δεν έχω ακούσει(π.χ ongaku), τρέχω στον Γούγλη βρίσκω καμιά δεκαριά καταχωρήσεις, διαλέγω αρπαχτά την πιο κοντινή και τη ρίχνω...Είμαι 'βασιλιάς' είμαι ο πρώτος, είμαι ειδήμων, είμαι 'Εγώ'...Ακούω από mp3 και kit ενισχυτικά των 200 ευρώ που παίζουν το ίδιο ή και καλύτερα από τα Hi-end...Όλοι οι άλλοι είναι άσχετοι, κάνουν λάθος μετρήσεις, είναι λαλάκες που τα έσκασαν για ένα καλό σύστημα...κι ας ακούνε χρόνια μουσική από κορυφαία συστήματα...Κι ας έχουν τεράστιες συλλογές από δισκάκια που έχτισαν με κόπο...'Εγώ' είμαι ο 'Βασιλιάς'...Ο νοών νοείτω...
Φίλε εγώ άντεξα μέχρι τα 300 posts...Από κεί και πέρα...Άστα...Κυριοι αυτα που γραφονται σε αυτο το θεμα περι σωστων η μη σωστων μετρησεων,κατα την γνωμη μου ειναι απιστευτες μπουρδες..........................................................
Και συγνωμη που θα το πω αλλα,μερικοι εχετε καταντησει γραφικοι,ποτε σας φταινε οι δημοσιογραφοι του χωρου, ποτε τα ιδια τα περιοδικα,ποτε οι αντιπροσωποι ενω φταιτε εσεις που δεν εχετε καταλαβει οτι,την πιττα και το μαχαιρι το εχετε εσεις και μονον εσεις γιατι εισαστε ανθρωποι και εχετε κριση.
Εδώ από τους περισσότερους βασιλεύει η φιλοσοφία της 'ψαχτής'...
Βλέπω ένα post που δε γνωρίζω τίποτα, βλέπω μια αναφορά σε ένα μηχάνημα που ποτέ δεν έχω ακούσει(π.χ ongaku), τρέχω στον Γούγλη βρίσκω καμιά δεκαριά καταχωρήσεις, διαλέγω αρπαχτά την πιο κοντινή και τη ρίχνω...Είμαι 'βασιλιάς' είμαι ο πρώτος, είμαι ειδήμων, είμαι 'Εγώ'...Ακούω από mp3 και kit ενισχυτικά των 200 ευρώ που παίζουν το ίδιο ή και καλύτερα από τα Hi-end...Όλοι οι άλλοι είναι άσχετοι, κάνουν λάθος μετρήσεις, είναι λαλάκες που τα έσκασαν για ένα καλό σύστημα...κι ας ακούνε χρόνια μουσική από κορυφαία συστήματα...Κι ας έχουν τεράστιες συλλογές από δισκάκια που έχτισαν με κόπο...'Εγώ' είμαι ο 'Βασιλιάς'...Ο νοών νοείτω...