Shunt Regulator by Salas

Φροντίσαμε γιά ένα ''πλούσιο'' ήχο.:music-smiley-005:

Attachments

• sallas.jpg
    sallas.jpg
    28.4 KB · Views: 225
Μολις γυρισα απο την ακροαση του βουβαλιου+legato τροφοδοτουμενο αποκλειστικα με Σαλλας.Οφειλω να δωσω τα συγχαρητηρια μου στον κ Σαλλα για τη δημιουργια του,το βουβαλι +legato απογειωθηκε ακουστικα,διαμορφωνοντας ενα τελειως ξεχωριστο ακουσμα.Η ικανοποιηση ειναι τετοια που με εβαλε σε σκεψεις για την αντικατασταση των trident με δυο Σαλλας.
Προσωπικη μου αποψη [υποκειμενικη φυσικα] οτι δεν εχετε ακουσει πραγματικα το βουβαλι +legato με τα placid bipolar που προσφερει ο αχλαδακιας,η σχεδιαση του Σαλλα το <πηγαινει αλλου>
Το μονο μεμπτο σημειο ειναι οτι δεν προσφερεται ολο το πακετο ,και ετσι υπαρχει ταλαιπωρια και εξοδα

κάτσε .. για ποια λές του αχλάδα ? τα πρωτα με τα lm ,, η τα φρέσκα ? γιατί τα φρέσκα ,, είναι αλλα ,, είναι shunt και εκείνα ..

Απάντηση: Re: Shunt Regulator by Salas

Μη μας το κανεις αυτο....

Τα παραπονα στον Σαλλα,οχι σε μενα.Υπαρχουν ακομη καποια ψιλα[διοδοι] να αντικατασταθουν με ποιοτικοτερα.Το προβλημα τωρα ειναι η ψυξη και το κουτι

Άμα κρατάει τό budget νά βάζετε Caddock MP930 για R1. Φυσικά αφού βρείτε τήν τελική σας τιμή σίγουρα μέ ΜΟΧ. (Salas είναι nickname όχι επώνυμο BTW).

Συγγνωμη αλλα νομισα οτι προκειται περι επωνυμου.Το κοστος εχει ηδη ξεφυγει με την χρηση

Resistance Mundorf MR5 - 5W 2.20 ohm
Condensateur Mundorf M-Lytic AG 40V 10000µF
Condensateur Mundorf M-Lytic AG 40V 4700µF
Condensateur Mundorf MCAP

Οί MR5 οπτικά μοιάζουν μέ τίς κοινές MOX τού εμπορίου πάντως.

μια βοήθεια παιδιά
θέλω να φτιάξω ένα τροφοδοτικό ( θα με βοηθήσει φίλος ηλεκτρονικός ) για το hiface evo
9v θα είναι
διάβασα όλα τα post αλλά άκρη δεν έβγαλα ( ένεκα άσχετος από diy )
μήπως μπορεί κάποιος να ποσταρει το σχέδιο που χρειάζομαι ?
ευχαριστώ

Μη μας το κανεις αυτο....

Εσύ σαν φίλος δεν μπορείς να τον μαζέψεις λίγο?

Το κοστος εχει ηδη ξεφυγει με την χρηση...

... και παίζει να ξεφύγει κι άλλο, γιατί ώσπου να έρθουν τα νέα υλικά-μονταριστούν-δοκιμαστούν, θα έχουν βγει άλλα... που πρέπει να δοκιμαστούν και αυτά! ...τα οποία πριν έρθουν, θα έχουν βγει άλλα καλύτερα... ε να μην δοκιμαστούν και αυτά?... κοκ... και θα τρελάνεις και τον χριστιανό που τα κολλάει όλα αυτά.... και στο τέλος, πλάκα θα έχει, να μην χωρέσουν... ούτε σε δύο κουτιά (σε ένα δεν χωράνε ούτε τώρα!)... οπότε κάτι θα πρέπει να γίνει και με αυτά που περισσεύουν... και θα ξεκινήσει το βουβάλι 4... έτσι απλά.... και καλά ξεμπερδέματα... :SFGSFGS5: :ciao:

Τα υλικά που περιμένω έχουν κόστος 10 ευρώ , οπότε το μόνο επιπλέον είναι το κουτί.Η τροφοδοσία βοηθάει και το βουβαλι 2 και το 3 .

Εσύ σαν φίλος δεν μπορείς να τον μαζέψεις λίγο?

... και παίζει να ξεφύγει κι άλλο, γιατί ώσπου να έρθουν τα νέα υλικά-μονταριστούν-δοκιμαστούν, θα έχουν βγει άλλα... που πρέπει να δοκιμαστούν και αυτά! ...τα οποία πριν έρθουν, θα έχουν βγει άλλα καλύτερα... ε να μην δοκιμαστούν και αυτά?... κοκ... και θα τρελάνεις και τον χριστιανό που τα κολλάει όλα αυτά.... και στο τέλος, πλάκα θα έχει, να μην χωρέσουν... ούτε σε δύο κουτιά (σε ένα δεν χωράνε ούτε τώρα!)... οπότε κάτι θα πρέπει να γίνει και με αυτά που περισσεύουν... και θα ξεκινήσει το βουβάλι 4... έτσι απλά.... και καλά ξεμπερδέματα... :SFGSFGS5: :ciao:

δεν τίθεται θέμα να τον μαζέψω
απλά προηγείται και τα δικά μου είναι ακόμα στο δρόμο....:bigcry::bigcry:

Σας το είπα εξ αρχής. Το βουβάλι θέλει μεγάλο κουτί.
Εγώ πήρα από τα μεγαλύτερα που υπήρχαν και ένα μικρό για καβάντζα σε περιπτώσεις δεύτερης υλοποίησης κλπ

Τώρα θα βγούμε off topic....

άσε να μου έρθουν τα ivy και bipolar και τα ξαναλέμε για το κουτί... λύσεις πάντως υπάρχουν πάντα... ανοίξτε ένα ΑVR και θα καταλάβετε.....

Εμένα οι ανησυχίες τώρα εστιάζονται στη ψύξη ,γιατί τώρα δουλεύει τελείως ανοικτό και ψυχέται ,το πρόβλημα θα είναι στο κουτί σε συνάρτηση με το μέγεθος του κουτιου

Εγώ θά έβαζα 2U κουτί ενισχυτή μέ εξωτερικές πλάγιες ψύκτρες κλασσικό, θά βίδωνα στή σειρά όλα τά ρέγκς δεξιά καί αριστερά σε αυτές, καί έτσι δέν θα απασχολούσα μέσα χώρο γιά ψύκτρες ανά ένα. Τό remote sensing δέν προβληματίζει στό οί έξοδοι τών ρέγκς νά πρέπει νά είναι κολλητά μέ ότι εξυπηρετούν.

.... (Salas είναι nickname όχι επώνυμο BTW).

Τι το θες το πραγματικό επίθετο, κάντο Salas σου πάει...
Όλη η υφήλιος θα λέει Salas the Greek!
Σε λίγο θα ενσωματωθεί και στο τραγουδάκι "μ´ανάβεις φωτιές..."
Αχ τα Salas Shunt τι κάνουν!
Καίνε βουβαλάκια στο λεπτό!

...
Μολις γυρισα απο την ακροαση του βουβαλιου+legato τροφοδοτουμενο αποκλειστικα με Σαλλας.Οφειλω να δωσω τα συγχαρητηρια μου στον κ Σαλλα για τη δημιουργια του,το βουβαλι +legato απογειωθηκε ακουστικα,διαμορφωνοντας ενα τελειως ξεχωριστο ακουσμα.Η ικανοποιηση ειναι τετοια που με εβαλε σε σκεψεις για την αντικατασταση των trident με δυο Σαλλας.
Προσωπικη μου αποψη [υποκειμενικη φυσικα] οτι δεν εχετε ακουσει πραγματικα το βουβαλι +legato με τα placid bipolar που προσφερει ο αχλαδακιας,η σχεδιαση του Σαλλα το <πηγαινει αλλου> ...

Συνυπογράφω. Αυτό που ακούσαμε το απόγευμα ήταν πρωτόγνωρο ...ΡΟΗ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ, ΗΣΥΧΙΑ & ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ ήταν όλα στη θέση τους.
Καμία σχέση με το πλασίντ της Twister Pear...
Όσοι δέν μπορέσετε να το τιουνάρετε μόνοι σας πουλήστε και το κορμί σας σε εκείνους που μπορούν.
Γάβια που έχω ακούσει εκατοντάδες φορές μου φάνηκαν ημιτελή και ξένα.
Ένα μεγάλο Μπράβο στον σχεδιαστή, και ένα ακόμη στον μαστρο-Σάββα που το υλοποίησε.

##

Εγώ θά έβαζα 2U κουτί ενισχυτή μέ εξωτερικές πλάγιες ψύκτρες κλασσικό, θά βίδωνα στή σειρά όλα τά ρέγκς δεξιά καί αριστερά σε αυτές, καί έτσι δέν θα απασχολούσα μέσα χώρο γιά ψύκτρες ανά ένα.
...

+1!

Εγώ θά έβαζα 2U κουτί ενισχυτή μέ εξωτερικές πλάγιες ψύκτρες κλασσικό, θά βίδωνα στή σειρά όλα τά ρέγκς δεξιά καί αριστερά σε αυτές, καί έτσι δέν θα απασχολούσα μέσα χώρο γιά ψύκτρες ανά ένα. Τό remote sensing δέν προβληματίζει στό οί έξοδοι τών ρέγκς νά πρέπει νά είναι κολλητά μέ ότι εξυπηρετούν.
Το πρόβλημα μου είναι ότι η πρόσοψη δεν θέλω να είναι μεγαλύτερη από 27 εκατοστά,στα 23 δύσκολα θα χωρέσουν,πάντα σε δυο κουτιά Το ένα θα έχει μόνο τους μ/σ και το άλλο τα υπολοιπα