supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Μολις γυρισα απο την ακροαση του βουβαλιου+legato τροφοδοτουμενο αποκλειστικα με Σαλλας.Οφειλω να δωσω τα συγχαρητηρια μου στον κ Σαλλα για τη δημιουργια του,το βουβαλι +legato απογειωθηκε ακουστικα,διαμορφωνοντας ενα τελειως ξεχωριστο ακουσμα.Η ικανοποιηση ειναι τετοια που με εβαλε σε σκεψεις για την αντικατασταση των trident με δυο Σαλλας.
Προσωπικη μου αποψη [υποκειμενικη φυσικα] οτι δεν εχετε ακουσει πραγματικα το βουβαλι +legato με τα placid bipolar που προσφερει ο αχλαδακιας,η σχεδιαση του Σαλλα το <πηγαινει αλλου>
Το μονο μεμπτο σημειο ειναι οτι δεν προσφερεται ολο το πακετο ,και ετσι υπαρχει ταλαιπωρια και εξοδα
Μη μας το κανεις αυτο....
κάτσε .. για ποια λές του αχλάδα ? τα πρωτα με τα lm ,, η τα φρέσκα ? γιατί τα φρέσκα ,, είναι αλλα ,, είναι shunt και εκείνα ..
Μη μας το κανεις αυτο....
Το κοστος εχει ηδη ξεφυγει με την χρηση...
Εσύ σαν φίλος δεν μπορείς να τον μαζέψεις λίγο?
... και παίζει να ξεφύγει κι άλλο, γιατί ώσπου να έρθουν τα νέα υλικά-μονταριστούν-δοκιμαστούν, θα έχουν βγει άλλα... που πρέπει να δοκιμαστούν και αυτά! ...τα οποία πριν έρθουν, θα έχουν βγει άλλα καλύτερα... ε να μην δοκιμαστούν και αυτά?... κοκ... και θα τρελάνεις και τον χριστιανό που τα κολλάει όλα αυτά.... και στο τέλος, πλάκα θα έχει, να μην χωρέσουν... ούτε σε δύο κουτιά (σε ένα δεν χωράνε ούτε τώρα!)... οπότε κάτι θα πρέπει να γίνει και με αυτά που περισσεύουν... και θα ξεκινήσει το βουβάλι 4... έτσι απλά.... και καλά ξεμπερδέματα... :SFGSFGS5: :ciao:
.... (Salas είναι nickname όχι επώνυμο BTW).
...
Μολις γυρισα απο την ακροαση του βουβαλιου+legato τροφοδοτουμενο αποκλειστικα με Σαλλας.Οφειλω να δωσω τα συγχαρητηρια μου στον κ Σαλλα για τη δημιουργια του,το βουβαλι +legato απογειωθηκε ακουστικα,διαμορφωνοντας ενα τελειως ξεχωριστο ακουσμα.Η ικανοποιηση ειναι τετοια που με εβαλε σε σκεψεις για την αντικατασταση των trident με δυο Σαλλας.
Προσωπικη μου αποψη [υποκειμενικη φυσικα] οτι δεν εχετε ακουσει πραγματικα το βουβαλι +legato με τα placid bipolar που προσφερει ο αχλαδακιας,η σχεδιαση του Σαλλα το <πηγαινει αλλου> ...
Εγώ θά έβαζα 2U κουτί ενισχυτή μέ εξωτερικές πλάγιες ψύκτρες κλασσικό, θά βίδωνα στή σειρά όλα τά ρέγκς δεξιά καί αριστερά σε αυτές, καί έτσι δέν θα απασχολούσα μέσα χώρο γιά ψύκτρες ανά ένα.
...
Το πρόβλημα μου είναι ότι η πρόσοψη δεν θέλω να είναι μεγαλύτερη από 27 εκατοστά,στα 23 δύσκολα θα χωρέσουν,πάντα σε δυο κουτιά Το ένα θα έχει μόνο τους μ/σ και το άλλο τα υπολοιπαΕγώ θά έβαζα 2U κουτί ενισχυτή μέ εξωτερικές πλάγιες ψύκτρες κλασσικό, θά βίδωνα στή σειρά όλα τά ρέγκς δεξιά καί αριστερά σε αυτές, καί έτσι δέν θα απασχολούσα μέσα χώρο γιά ψύκτρες ανά ένα. Τό remote sensing δέν προβληματίζει στό οί έξοδοι τών ρέγκς νά πρέπει νά είναι κολλητά μέ ότι εξυπηρετούν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.