ενταξει καλα τα καινουρια τσιπακια,αλλα αν υπαρχουν εκπτωσεις στη τροφοδοσια,μπορει να εχεις και χειροτερο ηχο.
γι αυτο εγραψα για εκπτωσεις.
Αν υπαρχουν εκπτωσεις στη τροφοδοσια,οσο καλο και να ειναι ενα τσιπακι,δεν αρκει.
Δηλαδη δεν ειναι εγγυηση απο μονο ενα νεο σουπερ ντουπερ τσιπ,θελει και τα υπολοιπα.
Δηλαδή ο LX76 θα έχει χειρότερο ήχο από τον SR7400;
Yπόθετικό παράδειγμα ή προσωπική εμπειρία?που να ξερω βρε λεβεντη μου;
αμα δεν τα δοκιμασεις,πως μπορεις να ξερεις;
Σου φαινεται περιεργο,για παραδειγμα ο LX76 να παιζει χειροτερα απο τον LX75;
Εμενα οχι.
Τυχαιο το παραδειγμα.
Yπόθετικό παράδειγμα ή προσωπική εμπειρία?
Πάντως είχα την εντύπωση πως σε σχέση με τον lx75 δεν έχει σχεδόν καμία διαφορά
που να ξερω βρε λεβεντη μου;
αμα δεν τα δοκιμασεις,πως μπορεις να ξερεις;
Σου φαινεται περιεργο,για παραδειγμα ο LX76 να παιζει χειροτερα απο τον LX75;
Εμενα οχι.
Τυχαιο το παραδειγμα.
εντελως υποθετικο.
Θα δωσω ενα αλλο παραδειγμα για να γινω περισσοτρο κατανοητος.
Αυτη την εποχη γινεται ντορος για το τσιπακι sabre που το ''φορανε'' και τα ''βουβαλια''.
Αν παρουμε το συγκεκριμενο τσιπακι και φτιαξουμε δυο διαφορετικες υλοποιησεις,η μια με διακοπτικο τροφοδοτικο και η αλλη με γραμμικο τροφοδοτικο ή αν στη μια χρησιμοποιησουμε χωρις φειδω καλα υλικα και στην αλλη οτι πιο φτηνο βρουμε,πιστευεις οτι θα εχουμε τον ιδιο ηχο επειδη χρησιμοποιησαμε το ιδιο τσιπακι;
Εγω λεω,πως οχι.
O LX76 είναι μοντέλο 2012, ο LX75 του 2011, ο SR7400 μοντέλο 2004.
Θα μου φαινόταν παράξενο αν ο SR7400 μπορεί να παίξει με τα σημερινά standards.
Πόσο πιο καλά υλικά; Γιατί στο τροφοδοτικό, ξέρουμε ότι είναι πιο αποδοτικό το διακοπτικό (στα ίδια watt) όπως και τα τσιπάκια ότι γίνονται καλύτερα.
Πάντως με ανησυχεί λίγο το γεγονός ότι το πρόγραμμα στο οποίο υποστηρίζεται διενίσχυση στο κεντρικό υποστηρίζει ταυτόχρονα και διενίσχυση των front ενώ προφανώς εγώ θα πρέπει ταίζω μέσω μιας μόνο εξόδου preout rca κάθε κανάλι. Συγκεκριμένα βάσει διαγράμματος στο manual δείχνει ότι πηγαίνει τα front height l-r στα tweeter και τα front l-r στα woofer. Αν είναι να κροσάρονται συχνότητες μέσα στον ενισχυτή θα έχω πρόβλημα.
δηλαδη οι του '12 ειναι ντε φακτο καλυτεροι του ''11;
ωραια λογικη.
τι ποσο πιο καλα υλικα;
δεν σε καταλαβαινω.
Και σου ξαναλεω για τελευταια φορα,δεν αρκει ενα τσιπακι απο μονο του να ειναι καλυτερο για να ειναι κι ολοκληρη η υλοποιηση καλυτερη.
Ειναι ενα συνολο,θα πρεπει ολη η υλοποιηση να ειναι εφαμιλη.
αφού από demo της adamco τον πήρα :silly:
Μάλιστα έχεις ακούσει και το συγκεκριμένο χεχεχε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.