Skai.gr HD test

Οι περισσότερες εκπομπές του Skai εχουν αξιοπρεπέστατη SD μετάδοση…
Aυτο όμως δεν αναιρεί την θολούρα που υπαρχει στις sd μεταδόσεις σε σύγκριση με την ανώτερη ανάλυση ακόμα και αν αυτή δεν είναι 100% HD.

Re: Απάντηση: Skai.gr HD test

Το sd καθαρό ήταν. Στην τελευταία επίθεση μας έπιασε θολούρα...

Και να ισοφάριζαν (κάτι που μόλις δυο τρεις φορές κατάφεραν μέσα στον αγώνα) δεν σημαίνει ότι δεν θα κερδίζαμε στη παράταση.
Δεν χανόταν αυτό το ματς.

Και να ισοφάριζαν (κάτι που μόλις δυο τρεις φορές κατάφεραν μέσα στον αγώνα) δεν σημαίνει ότι δεν θα κερδίζαμε στη παράταση.
Δεν χανόταν αυτό το ματς.
Συμφωνώ με το Κώστα. Η τελική διαφορά στο σκόρ δεν αποτυπώνει κατά τη γνώμη μου την εικόνα του αγώνα.
Δίκαια πάμε τελικό, αλλά οι Ρώσοι είναι πολύ αξιόλογη ομάδα και έχει τη στόφα του νικητή.
Σίγουρα off topic αλλά επίκαιρο.

Μεγάλη πίκρα για εμάς τους Ολυμπιακούς, αφού ήταν μοναδική ευκαιρία να ρίξουμε το βασιλιά. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό αύριο, ελπίζω να φέρει την Κούπα στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη ομάδα και πιστεύω να τα καταφέρει.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι η διαφορά αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα. Ο ΠΑΟ είχε οριακά τη νίκη και την πήρε.
Στο θέμα μας, στην μετάδοση ακούστηκε στην αρχή για High Definition και μετά διορθώθηκε σε High Resolution. Όπως και να έχει είναι καλή κίνηση από μεριάς του ΣΚΑΙ.

Τωρα η επομενη αυριο στις 14:00 μου φενεται δεν προλαβα να δω καλα την καρτελα με moto gp!-bye-

Το καναλι κανει εκπομπες κανονικες σε HD απο το site αν και αυτα που παιζει δεν ειναι HD και τωρα το μεσιμερη δεν εχει και ηχο δεν ξερω γιατι!?!-bye-

Α... Τωρα θα δουμε!!
Καπου ειχα διαβασει οτι τα μαγηρεματα και τα γυρισματα γυριζονται και σε HD για το μελλον τωρα το απογευμα εχει Γυρισματα κατα τις 6 παιδια τωρα βαλτε τα PC πανω στις TV!-bye-

Εγω το βλεπω απο τον pentium4 απιστευτο και ομως μηχανημα που δεν εχει πεξει ποτε HD παιζει μια χαρα ουτε κολιματα ουτε τιποτα!

και εγω το βλεπω στον i7 με hdmi συνδεση στην sumsung(fullhd 1080p led 8 series 40'')αλλα εχει πιξελιασματα και κολαει που και που,και εγω 24/1 εχω,του οτε,εαν δειτε στην ιστοσελιδα ο σκαι λεει οτι δεν ειναι hd αλλα hq δηλαδη δινει σε 576p(διορθωστε με εαν εχω κανει λαθος),επισης πρεπει να προσθεσουμε οτι ο σκαι δινει και live προγραμματα σε hd οπως τα γυρισματα.

Πληροφοριούλα ψιλο-έγκυρη :P :P :P

Σύντομα ξεκινάει από το site προβολή όλου του ημερήσιου προγράμματος σε HD, ωστόσο θα είναι συνδρομητική. Ο χρήστης θα μπορεί να πληρώνει είτε με τη μέρα, είτε με το μήνα :)

Περισσότερα δεν μπορώ να πω προς το παρόν...

Πληροφοριούλα ψιλο-έγκυρη :P :P :P

Σύντομα ξεκινάει από το site προβολή όλου του ημερήσιου προγράμματος σε HD, ωστόσο θα είναι συνδρομητική. Ο χρήστης θα μπορεί να πληρώνει είτε με τη μέρα, είτε με το μήνα :)

Περισσότερα δεν μπορώ να πω προς το παρόν...

Αν το κάνουν αυτό ...αυτόνομα, θα είναι το πρώτο κανάλι στον κόσμο που κάνει κάτι τέτοιο! Τα κανάλια που θέλουν να μεταδοθούν ιντερνετικά σε υψηλή ευκρίνεια μπαίνουν συνήθως σε iptv πλατφόρμες που παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες και όπου η μετάδοση γίνεται με ειδικό τρόπο και η λήψη απο ειδικούς δέκτες, εξασφαλίζοντας και την ποιότητα της υπηρεσίας αλλά και ...το αδιάβλητο στις συνδρομές! Εκει όταν επιλέξεις πχ ΣΚΑΙ βλέπεις μόνο αυτό και σου αφαιρείται απο την συνολική σου σύνδεση το bitrate που χρειάζεται για την μετάδοση του καναλιού.
Να δούμε λοιπόν τι εννοούν ως HD γιατι απλή ιντερνετική μετάδοση που θα παίζει πχ με windows media player νομίζω ότι πολύ δύσκολα μπορεί να είναι σε πραγματικό High Definition (1920X1080i ή 1280Χ720p) με τα σημερινά δεδομένα του ίντερνετ στην Ελλάδα

Last edited:
Αυτο το πραμμα δεν υπαρχει περιπτωση να γινει,να διχνει ελευθερα σε 576p και να εχει καποια συνδρομιτικη υπηρεσια μεσω δορυφορου σε 720 η 1080 τοτε ναι,αλλα να το κανει μεσα απο την ιστοσελιδα αποκλειεται,μακαρι να δουμε και εμειες οπως οι αμερικανοι σε 720-1080 mpeg2 γιατι εμεις που πηραμε τηλεορασεις μεσα στον χρονο και δεν εχουνε mpeg4 θα περασουμε δυσκολα..(offtopic:η digea μην νομιζετε οτι στην αθηνα θα ξεκινησει σεπτεμβρη-οκτωβρη,τοτε θα (μετακομησουν)σε νεο κτηριο!)μακαρι να μας δειχνουν σε mpeg 2,αλλα ο σκαι ελπιζω να κανει το βημα(ειτε μεσω της digea)να μεταδιδει 720-1080!

Σύμφωνα με τα όσα ξέρω, η HD ποιότητα θα είναι ανάλογη του Final Four που είχε δείξει, υψηλής ευκρίνειας μεν, συμπιεσμένη αρκετά δε. Η συνδρομή ανά ημέρα θα φτάνει το 1 και για ένα ολόκληρο μήνα στα 10.

Αναμένουμε επιβεβαιώσεις...

γιατί να πληρώνω 1 ? για να βλέπω προπέρσινα TOP GEAR σε σχεδόν SD? no thanks!

Από ότι φαίνεται το Ατρόμητος-Άρης θα μεταδοθεί σε HD κατά τα γραφόμενα στο site από ΣΚΑΙ μέσω Ιντερνετ.
HQ θα είναι βέβαια και πάλι...

πάντως, είναι μια αρχή παιδιά, κι´ αυτό κάτι είναι. Ίσως βελτιωθεί η εικόνα στους επόμενους αγώνες.

Αυτη την στιγμη μεταδιδει τον αγωνα ΛΑΡΙΣΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Παρ' ολο που εχω ταχυτητα 11.4 Μbps η εικονα ενω ειναι πολυ καλη δυστυχως περιμενω περιπου 40-50 δευτερολεπτα για να δω 10. Γιατι;

Eπειδή βλέπω και εγώ το παιχνίδι, κάτι κολληματάκια τα κάνει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν καθυστερεί όπως σε εσένα, μήπως έχεις κανένα antivirus και κάνει auto update, κανένα utorrent κλπ...

Καλησπέρα παιδιά. Τα κολλήματα στην εικόνα πιθανόν να οφείλονται στη μετάδοση του ΣΚΑΪ και να μην έχουν σχέση με τις ίδιες τις ταχύτητες που έχει ο καθένας μας. Στις 23:00 απόψε έχει μετάδοση του αγώνα Σεβίλλη - Σαραγόσα για το ισπανικό πρωτάθλημα σε ΗD, οπότε εκεί θα κάνουμε τη σύγκριση.