Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Σαν κατοχος του 10 και με τις παραπανω συνθηκες ειναι μια χαρα στα ματια μου,αλλα για προβολη απο μακρια δεν ξερω.τον σονυ15 δεν τον εχω δει αλλα εχω δει τον προηγουμενο σονυ10 και μπορω να πω οτι ηταν εξαιρετικος αλλα μεχρι τις 100" και απο κοντινη προβολη.
Όπως οι περισσότεροι έχουν κάποιον γνωστό κι εγώ έτσι θα κινηθώ.
Η τιμή δεν μου έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά αναμένεται χαμηλότερη από αυτή της αγοράς.
Ενδιαφερομαι να αγορασω τον Οptoma HD82.Oταν αρχισα να ψαχνω για προβολεις με οριο τα 2000 ευρω,διαβασα σε πολλα forums διαφορες καλες κριτικες για το μηχανακι οπου η μονη παραφωνια του ειναι το θεμα της αργης ανταποκρισης της ιριδας.
Την προηγουμενη εβδομαδα επισκεφτηκα την Ηχοεκφραση οπου ειχα την ευκαιρια να δω τον προτζεκτορα.Πραγματι ειχε ενα θεμα με την ιριδα.Στη θεση 1 δεν ηταν τοσο αντιλυπτη αλλα ηταν εκει.Μπορουσες να παρατηρησεις σε καποιες σκηνες να αυξομειωνεται αποτομα η φωτεινοτητα μετα απο ενα δευτερολεπτο απο την αλλαγη σκηνης.
Διαβασα οτι καποιοι στο εξωτερικο μπηκαν στο service menu και πειραξαν λιγο τους χρονισμους της ιριδας ή ακομα και οτι με ενα firmware ,σε καποιους λυθηκε το προβλημα.
Επειδη συνολικα μου αρεσει η εικονα αυτου του μηχανηματος και θα ηθελα να προχωρησω στην αγορα του αλλα εχω ακομα καποιους ενδιασμους,θα μπορουσαν να μου πουν οι ιδιοκτητες του ΟPTOMA HD82 ή οποιος αλλος ξερει σχετικα με το θεμα της ιριδας.Που βρισκομαστε αυτη την στιγμη.Να περιμενουμε καποιο firmware; .Iσχυουν τα περι service menu;
Μηπως με ενα calibration το φαινομενο περιοριζεται;
Σας ευχαριστω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.