Μετά το πέρας του ΣΚ, όπου δοκιμάζα το Google Home Mini, αυτό που κατάλαβα είναι τα εξής:
Ειναι σουπερ να του λές παίξε μουσική εάν έχεις δέσει το spotify account σου! Είναι ωραίαο να σου λέει τον καιρό, την μέρα σου, εάν έχει κίνηση από το σπίτι σου στην δουλεία κλπ.
Είναι βολικό στον αυτοματισμό και ιδιαιτέρα με τις λάμπες yeelight που έχω,....αυτό που δεν μου αρεσεί ειναι αυτό το hey/ok Google που πρέπει να λες συνέχεια...(Τις έσπασα τα νεύρα της γυναίκας μου χιχιχι)....χάθηκε να βάλουν μια πιο ευηχη λέξη.!...η άμαζον έβαλε το Alexa and Apple το Siri....χωρίς προθέματα!!
Δεν λέω οτι δεν δουλεύει αλλά όπως και να το κάνουμε δεν έχουμε όλοι αμερικάνικη και βρετανική προφορά! Επίσης πρέπει να αναπτυχθει πιο πολύ σε υπηρεσίες που αφορούν ελληνικό κοινό, πχ Ειδήσεις, το οποίο ειναι πολύ χρησιμό να στις λεει αλλα δυστυχώς δεν υπάρχουν ελληνικα sources, οπότε βασίζεσαι στα ξένα! Επίσης έχει αρκετά παιχνίδια που μπορέις να παίξεις...πχ trivia, όπου το google home ρωτάει πόσοι παίχτες ειναι και κάνει ερωτήσεις και αυτοί απαντάνε σωστό ή λάθος!
Επιπλέον πρέπει να μπει η Ελληνική γλώσσα για να εχει κάποια χρήση εκτός των ενηλικών!
Τέλος, να σημειώσω οτι προφανώς καταγράφονται όλα όσα λεεω προς το google home και μπορείς μέσω του activity στον Google Λογαριασμου να τα δεις και να παίξει ο ηχος των προτάσεων που κάνατε! Τρομακτικό??? Ίσως!!
Γενικά πιστεύω οτι θα το προωθήσουν αρκετά! Αξίζει ως μια πρώτη επαφή και για μένα πάντως μέχρι στιγμής το έχω σαν παιχνίδι και βάζω μουσική μου χωρίς να ψάχνω το κινητό μου...το chromecast δεν το δοκιμάσα ακόμα μέσω του Google Home mini....αλλά δοκιμάσα το Google Assistant που παρέχει το Nvidia Shield το οποίο δουλεύει καλά!
Για 60 ευρώ αξίζει! Για παραπάνω πιστεύω οταν μπει η ελληνική γλώσσα και υπηρεσίες να αξίζει να επενδύση κάποιος σε πολλαπλα devices για να τα βάλει σε κάθε χώρο!
Εγώ το πήρα Από γερμανικό Google store αλλά έχω Γερμανό φίλο για να μου το στείλει Ελλάδα
Εμένα μου το πήρε φίλος από το Saturn Γερμανίας και μου το έφερε σε Gray χρώμα!