karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 15,952
Μα δεν είπα ότι διαφωνώ, απλά είπα ότι σε αυτό το νήμα για επεξεργαστές μιλάμε, από εκει και πέρα στο είπα το 15 Ultra που δοκίμασα ήταν εμφανώς πιο γρήγορο στο θέμα των καμερών κλπ από το 14 Ultra...λόγω επεξεργαστή? Software? δεν ξέρω άλλα είναι πιο γρήγορο.οπως ειπα, προσεχω τι λεω, δοκιμασα και samy 25 ultra kai z fold 7.... τα ιδια και χειροτερα.
Δεν ειναι θεμα μονο software , ειναι και θεμα υλοποιησης.
Ο επεξεργαστης απο μονος του δε λεει ΤΙΠΟΤΑ.
Tα προηγουμενα iphone πχ δεν ειχαν shutter lag, ουτε καθυστερηση σε raw , αυτο σημαινει προβληματικη υλοποιηση.
Δεν θα λυσει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα ενας τοσο γρηγορος επεξεργαστης αν δε δουλεψουν ολα μαζι τα components σωστα.
Εχω πχ windows desktop με κορυφαια χαρακτηριστικα και μπροστα σε ενα macbook air M που ειχα , φαινεται οχι μια αλλα πολλες γενιες πισω σε καθημερινη χρηση.
Οι υπολογιστές είναι άλλο θέμα, και εγώ προσωπικά με Mac mini M2 pro και Macbook Air M4 είμαι και δεν υπάρχει γυρισμός, απλά στο Macmini έχω και Windows για κάποια λίγα προγράμματα που τα θέλω στην δουλειά και δουλευουν μόνο σε Windows. Βασικά αν κάποιος δεν είναι Gamer δεν υπάρχει λόγος να έχει Windws PC...είναι στα όρια του μαζοχισμού πλέον αφού βγήκαν οι Μ επεξεργαστές. Και αν κάποιο πρόγραμμα δεν το βρίσκεις στο Macos ε οκ φορτώνεις και Widows στο mac πανεύκολα για όταν χρειαστεί.
Και εγώ το μείωσα είναι η αλήθεια, είμαι 1,5 χρόνο με το 14 Ultra και 1 χρόνο με το Iphone 16 pro....δεν το έχω ξανακάνει ποτέ να περάσω πάνω από χρόνο χωρίς να αλλάξω κάποιο κινητό!!!δεν αλλαζω πια κινητα και gadget και ησυχασα (ειδικα το πορτοφολι μου) !![]()