Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Εγώ το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα, βασισμένος στην μικρή μου πείρα, είναι ότι κάθε άντρας και κάθε γυναίκα θέλει τον τρόπο του/της, και μάλλον δεν υπάρχει σίγουρη πεπατημένη στον έρωτα. Το μόνο που μπορείς να πεις με σιγουριά είναι πως όταν κάποιος είναι ερωτευμένος αυτό φαίνεται αμέσως και εύκολα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Επειδή δεν βλέπω βλέπω emoticons μάλλον παρεξήγησες τον τρόπο γραφής μου Μυρτούλα......

Δεν είχα καμμιά διάθεση ούτε να σε θίξω ούτε ν' αμφισβητήσω αυτά που έγραψες μιας και πολλές φορές τα έχω διαπιστώσει.

Οι ατάκες είναι από το ''Ένα κορίτσι για δύο'' ελαφρώς παραφρασμένες, αν σε πείραξαν ζητώ συγγνώμη.......

ΔΕΝ κατάλαβα λάθος.
Είπες ''όταν σου αρέσει κάποιος''.........ξαναδιάβασε το post σου και τα ξαναλέμε......-bye--bye-

Καλημέρα ευγενέστατε Ιωάννη,

Δεν παρεξηγήθηκα, ούτε αισθάνθηκα θιγμένη. Εντάξει τα μπέρδεψα λίγο στον τρόπο που τα έγραψα.

Μάλλον στα προφορικά είμαι καλύτερη απο τα γραπτα.
icon12.gif

Άσχετα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Επειδή δεν βλέπω βλέπω emoticons μάλλον παρεξήγησες τον τρόπο γραφής μου Μυρτούλα......

Δεν είχα καμμιά διάθεση ούτε να σε θίξω ούτε ν' αμφισβητήσω αυτά που έγραψες μιας και πολλές φορές τα έχω διαπιστώσει.

Οι ατάκες είναι από το ''Ένα κορίτσι για δύο'' ελαφρώς παραφρασμένες, αν σε πείραξαν ζητώ συγγνώμη.......

ΔΕΝ κατάλαβα λάθος.
Είπες ''όταν σου αρέσει κάποιος''.........ξαναδιάβασε το post σου και τα ξαναλέμε......-bye--bye-

Δεν παρεξηγήθηκα, ούτε αισθάνθηκα θιγμένη. Εντάξει τα μπέρδεψα λίγο στον τρόπο που τα έγραψα.

icon12.gif

Άσχετα όμως, όντως πιάνει!

χμ! τώρα είδα το θέμα, και δεν έχω κουράγιο για να διαβάσω όλες τις προτάσεις που έγιναν,

διακινδυνεύω να επαναλάβω :SFGSFGSF:
κρίνοντας από την άμεση ανταπόκριση και το μοναδικό ρεκόρ απαντήσεων που είχατε μέσα στο Φόρουμ.

Μπορείτε λοιπόν να μετατρέψετε το σαλόνι σας σε Home Cinema με εντυπωσιακά ηχεία και φυσικά βιντεοπροβολή σε πάνω από 100". Αν το προλάβετε αυτό σήμερα, καλέστε τον το πρωί για να δείτε μαζί τη Φόρμουλα1 στη διαπασών, μετά ακρόαση της αγαπημένης του μουσικής και "περιποίηση σπιτική" Γεύμα από τα χεράκια σου κλπ κλπ. Αν τον πας και το απόγευμα στο γήπεδο να δει την αγαπημένη του Ομάδα, νομίζω ότι θα είναι πλέον τυφλός από έρωτα.

Αν μετά από αυτά δεν είναι τρελά ερωτευμένος, προσφέρομαι να τον δείρω, ή μπορώ να συλλέξω μια σειρά με βιογραφικά και φοτογραφίες από φίλους που θα ήθελαν να βρεθούν στη θέση του.

Νίκο τι όμορφα που τα γράφεις!! Προσφέρεσαι να τον δείρεις?!!!! Εύγε! (Αστειεύομαι βέβαια).

Αν είναι να τα κάνω μόνο μια μέρα τα παραπάνω.....άντε....ας πάει και το παλιάμπελο. Αλλά αν καλομάθει ο κανακάρης και θέλει συνέχεια?????

Οχχχιιι!!! Αυτό δεν θα το αντέξω!!!!!!!

Μυρτώ, από μένα δύο προτάσεις:

1. Να είσαι αυτή που είσαι. Δηλαδή μην το παίξεις "κάπως". Αν υποκρίνεσαι κάτι που δεν είσαι, ακόμη και αν πιάσει στην αρχή, τελικά θα φέρει μόνο πίκρα. Δεν αξίζει το κόπο.

2. Ο μουσακάς που πρότεινε κάποιος προηγουμένως είναι πολύ καλή κίνηση! Δεν κάνω πλάκα! Είναι δύσκολο φαΐ και αμέσως αμέσως δείχνεις στον άλλο ότι είσαι και ικανή αλλά και διατεθειμένη να κάνεις το κάτι παραπάνω!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

icon12.gif

Άσχετα όμως, όντως πιάνει!

Nessun problema signorina!!!!!!:ernaehrung004::ernaehrung004:

Όντως πιάνει.....

Τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να "ρίξει" έναν αντρα και να την ερωτευθεί παράφορα?????:chinscratch:

Μόνο σοβαρές απαντήσεις παρακαλώ!!:flipout:

Ανόρθωση στήθους και γλουτών...
Αν καταφέρει να πετάξει και μιά-δυό έξυπνες ατάκες...

-Toν φιλας (στα χειλη )και εξαφανιζεσαι (για 3-4 μερες ...)
-Αφου μαθεις το ζωδιο του ,διαβαζεις γι αυτο και ο στοχος ειναι πιο ευκολος...
-Του λες τι θελεις (λιγα λογια αλλα ξεκαθαρα )...

Απάντηση: Re: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Ανόρθωση στήθους και γλουτών...
Αν καταφέρει να πετάξει και μιά-δυό έξυπνες ατάκες...

Μια έξυπνη ατάκα είναι ότι έχει μια πολύ όμορφη φίλη (ακόμα και 2 φίλες) που τις αρέσει να μοιράζονται ........

Re: Απάντηση: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Αξιολόγηση θέματος (rating) 5 αστέρια.

Οσο και οι "Τετρομαγμένοι" του Σπύρου !!

Κάπου έχουμε χάσει τον μπούσουλα μου φαίνεται...

πεστα ρε Δημητρη!

κατι ξερανε στο ΑΓιο Ορος και δεν βαζανε γυναικες:2thumb22sup:

αστειο ειναι μην ορμηξετε τωρα ...

Τα πέντε αστέρια που χλευάζεις μπορεί να δείχνουν το γεγονός ότι και ένα πιο ευχάριστο θέμα, που δε χρειάζεται βαθυστόχαστη ανάλυση και που μπορεί να είναι και διασκεδαστικό, να είναι αυτό που χρειάζονται πολλοί άνθρωποι. Μήπως η διασκέδαση δεν είναι ένα σημαντικό μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης? Εξάλλου αυτός ήταν και ο σκοπός μου.

Και με ποιο κριτήριο κρίνεις κάτι σοβαρό και κάτι ότι είναι για τα μπάζα? Είμαι πολύ περίεργη να διαβάσω την άποψή σου. Και κάτι άλλο. Έσυ γιατί διάβασες, πόσο μάλλον έκανες σχόλιο σε ένα θέμα που το υποτιμάς?

Απάντηση: Re: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

και περιμένεις απάντηση από άντρες ή από άνδρες ??????????????

Ακριβώς Αντώνη, για ρίξε Μυρτώ εσύ καμμία πληροφορία:award:

Καλά σου λέει Μυρτώ.
Δεν αναφέρθηκε σ´εσένα προσωπικά.
Σε ΟΛΟΥΣ όσους έχουν γράψει στο παρόν thread αναφέρθηκε.

Λάθος Σωκράτη μου.

Στο rating μόνο αναφέρθηκα.(το οποίο είδα οτι άλλαξε)Ουτε στη Μυρτώ ούτε στους συμμετέχοντες που οι περισσότεροι είναι και φίλοι μου..

Καλή συνέχεια.

Μόνο το μπούσουλα, Δημήτρη μου...
Τεσπά, ας το αφήσουμε να πάρει το δρόμο του...