Το θέμα είναι πώς ενώ έχω κατεβάσει Bluray βιντεάκια και τα έχω στον σκληρό δίσκο, δεν μπορώ να τα δω στην tv
Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που πήρα την συγκεκριμένη tv διότι νόμιζα πώς παίζει σκληρό δίσκο....
Στο ίντερνετ απ'ευθείας με το ρούτερ δεν συνδέεται και απ'οτι διαβάζω θέλει σύνδεση DLNA.Τι είναι τούτο πάλι! θα το ανακαλύψω με λίγο ψάξιμο.
17-33ms in [Game Mode] or over VGA; 85-100ms otherwise
17-33ms in [Game Mode]; 40ms over VGA; 50ms otherwise
εννοεις οτι η Samsung εχει καλυτερο???
και οτι δανεισε το δικο της στην Sony???
ή οτι αγορασαν απο τον ιδιο προμηθευτη???
Mπορει να μου εξηγησει καποιος ,γιατι οι τηλεορασεις της samsung δεν εχουν bleed και clouding και της sony εχουν?
καλη lcd δηλαδη στις 40 - 42 ιντσες και μεχρι 1.200 ευρω χωρις lag, clouding και backlight bleeding δεν υπαρχει???
πιο πισογυρισμα στο μαυρο?και περσι Α656 και W4500 ισαξια σε μαυρο ητανε!!Τα χρωματα σε συγκριση με την B650 ειναι καλυτερα,απλα σε σχεση με την W4500 τα διαγραμματα ειναι προς το χειροτερο
Μπορεις να παρεις LG η Philips που δεν εχουν clouding αλλα εχουν προβληματα με τα 100 Hz , σπασιματα κατα την αναπαραγωγη BR και μαυρο που ειναι μπλε σκουρο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.