ardi21
New member
- 3 July 2014
- 31
Re: Απάντηση: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)
Ναι kit.
Με φακό ?
Ναι kit.
Με φακό ?
Στείλε κάνα linkΚι εγω προ ολιγου πηρα μια ασημι Α6000 με τον 16-50 στα 558 euros απο αμαζον.de..
Γιαννη Σπυρου απο το Καλοκαιρι που μου ειχες δειξει την μηχανη με τον 18-105 μου εγινε "μυχιος ποθος" αλλα μαλλον πρεπει να ασχοληθω πολυ για να καταφερω να φτασω στο επιπεδο των RAW που μου εδειξες...
Ο kit δλδ είναι χάλια? Κανα 1000αρικο δηλαδή θα μου φύγειΑν σ ενδιαφερει το βιντεο, πας στην Α6000 ....και φυσικα 1-2 καλους φακους. Με τους κιτ δε κανεις πολλα πραγματα.
Το θεμα με ολους τους ζοομ ειναι η φωτεινοτητα τους.
Θα ειναι πολυ καλος στα ημερησια , αλλα το βραδυ και σε εςωτερικους χωρους, παντα χρειαζεσαι κατι πιο φωτεινο.
Επισης, μιας και αυτες τις μηχανες τις θες και για το μικρο βαθος πεδιου, παλι χρειαζεσαι μεγαλο διαφραγμα
Αρα , για μενα , ενας all around zoon , σαν και τον zeiss 16-70 ειναι αρκετος για πολλες κατστασεις, αλλα οχι ολες.
Αν μπορεις να τον παρεις , θα ειναι μια πολυ καλη επιλογη, και θα σε καλυψει σε μεγαλο βαθμο.
Ομως θα χρειαστεις κι εναν πιο φωτεινο για τις δυσκολες φωτιστικα συνθηκες.... Ο 50αρης ειναι εξαιρετικος και μπορεις να τον βρεις και μεταχ/νο .
Με αυτους τους 2 εισαι καλλυμενος για το 90% των περιπτωσεων.
Εγω επελεξα τον 18-105 κυριως για το βιντεο και το ζοομ του.
το θέμα με τους sigma (που είναι πολυκαλοι φακοί) είναι η έλλειψη σταθεοποιησης... και ότι δε λειτουργεί το phase detection (μόν ο στο κεντρο).
Υπάρχει και ο Sony 35mm 1.8 OSS που μπορεί να σε καλύψει σε εσωτερικούς χώρους καλύτερα από τον 50mm 1.8
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.