Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)
Αν περιμένετε εντυπώσεις μπορεί να έρθουν αυτή τη φορά από εμένα!
Πάγωσα την d5300 και λέω να πάρω τον ίδιο αισθητήρα στο σώμα της a6000.
Είμαι στα τηλέφωνα με τα μαγαζιά και περιμένω να τους παραδώσουν την μηχανή! Τη θέλω τώρα για να καταγράψω τον 3ο παγκόσμιο που μας ετοιμάζουν.
Η σκέψη είναι να έχω τον kit φακό για το σούπερ AF, καθώς σε σπορ και σκηνές δράσης το στιγμιότυπο κερδίζει τις όποιες ατέλειες οπτικά.
Και μετά να παίξω με αντάπτορες και manual κλασσικούς φακούς για φωτογραφίες με "άποψη" (flare, bokeh, 3D όψη, κτλ).
Το μέγεθος (θα είμαι πιο άνετος σε street), η δυνατότητα να παίξω με παλιούς φακούς και ότι άλλους φακους θέλω με αντάπτορες, και το γεγονός ότι κληρονομεί τις επιδόσεις στα σκοτεινά της αδικημένης από τα reviews εκπληκτικής d5300, με έψησαν.
Το μόνο μείον είναι ότι θα ήθελα λίγο περισσότερο bitrate στα 50/60 fps του 1080p ώστε να κυλάει πιο άνετα το twixtor (slow motion) σε βρώμικο backround, αλλά το αποφάσισα να συμβιβαστώ (δεν έχω άλλη επιλογή).
Η τέλεια μηχανή για εμένα θα ήταν αισθητήρα d5300 (crop), εργονομία διαφορετική από Nikon :furious3:, βίντεο GH3/GH4 (τι λέει ο άπληστος!!!), σε αυτή την τιμή!!! Ζητάω πολλά; δεν νομίζω...σε 3 χρόνια εκεί θα είμαστε (λεφτά δε θα έχουμε αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).:BDGBGDB55: