Sony α6000

Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Εγώ θα ήθελα απλά καλύτερο EVF.

Βασικά αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που δεν κράτησα την Α6000...δεν είμαι και πολύ fan των evf άλλα αν είναι να έχω ένα θέλω το καλύτερο και της A6000 δεν μου άρεσε, ήταν πολύ μέτριο....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστά

$1200 launch price, body only, προβλέπω. Ίδια δηλαδή με την αρχική τιμή της Nex7.

$1700 ήταν της α7II. Σεβαστή διαφορά για να υπάρχει μια διαβάθμιση τιμών μεταξύ κατηγοριών.

Last edited:

Το mid june που λενε, το βρισκω πολυ αισιοδοξο.. Μακαρι βεβαια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστά

$1200 launch price, body only, προβλέπω. Ίδια δηλαδή με την αρχική τιμή της Nex7.

$1700 ήταν της α7II. Σεβαστή διαφορά για να υπάρχει μια διαβάθμιση τιμών μεταξύ κατηγοριών.

Aν δεν είναι 1049$ η αρχική κερνάω καφέ ;) .. πέφτει ακριβώς στον χρυσό κανόνα 650-1050-1700 .. ;) http://www.artofwise.gr/epistimes/72-o-xrysos-kanonas.html
(εννοώ αν δεν έχει 4Κ γιατί αλλιώς πάμε για πολύ παραπάνω ..)

οχ, τι στο διαoλο, τυφλωθηκα απο το πολυ ψαξιμο μαλλον :BDGBGDB55:

Καλησπέρα και απο εμένα παιδιά. Νέος κάτοχος μια μεταχειρισμένης a6000. Νέος και στον χώρο της φωτογραφίας. Παρατήρησα ότι απ' το EVF τα γράμματα είναι αρκετά θολά.. Δεν διακρίνονται..Όπως επίσης και τα θέματα μου.Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης κάμερας ή έτσι είναι σε όλες της sony. Πάντως σε μεγαζί που την δοκίμασα θυμάμαι ότι μια χαρά έβλεπα απ το EVF. Καμια γ´νωμη? Ευχαριστώ!

Ρυθμισε με την ροδελιτσα δίπλα από το evf την εστίαση.
:O Μαγικό.. Και αναρωτιοομουν τι ειναι αυτή η ροδέλα (ξεχασε να μου δώσει το παιδι το manual και δεν μπορουσα να το δω). Σ ευχαριστώ πολύ!

Παιδιά δεν με αφήνει να κατεβάσω απ' το playstore της sony εφαρμογές και καλά επειδή δεν ειναι αντιπρόσωπος στν χώρα μου. Δυστυχώς δεν με αφήνει ν'αλλάξω και χώρα. Καμια ιδέα κανείς?

Παιδιά δεν με αφήνει να κατεβάσω απ' το playstore της sony εφαρμογές και καλά επειδή δεν ειναι αντιπρόσωπος στν χώρα μου. Δυστυχώς δεν με αφήνει ν'αλλάξω και χώρα. Καμια ιδέα κανείς?

Πρεπει να κανεις νέο λογαριασμο(νέο mail)και να δωσεις χωρα Αγγλια πχ.
Μετα αγοράζεις μια καρτα σαν αυτή http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00GUXZTOI?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_d_detailpage_o00_
που θα μπορεις να αγορασεις και να κατεβασεις την εφαρμογή που θες.
Εμενα θυμαμαι ουτε το αμαζον με αφηνε να συνεχισω (λογο διεύθυνσης Ελλαδας)και εδωσα Αγγλικη από γνωστο μου.
θα σου ερθει στο mail ο κωδικος της καρτας

βρε παιδες, κριμα δεν ειναι να αλλαξετε χωρα,
καλυτερα δεν ειναι να αλλαξετε εταιρια...:flipout::flipout:

forward2me.com
Αποκτάς δωρεάν διεύθυνση Αγγλίας, τη βάζεις ως δεύτερη στο amazon.co.uk, την επιλέγεις κατά την αγορά PSN card και έτσι φορτώνεις λεφτά στον λογαριασμό σου (wallet top-up) στο playstation store, από όπου μετά πληρώνεις τα playmemories apps.

Το ίδιο μέσω Γερμανίας.
mailboxde.com
Αποκτάς δωρεάν διεύθυνση Γερμανίας και κάνεις Guthaben-Aufstockung (=wallet top-up) στο amazon.de κ.ο.κ.

Απάντηση: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Παρτιζάνε μου εκεί που έχουμε φτάσει, το να κερδίσεις 5-10-20 ευρώ είναι πλέον σοβαρό.
Πρέπει όμως κάποια στιγμή και οι ίδιες οι αντιπροσωπείες να καταλάβουν πως με το να κρατούν ψηλά τις τιμές, αυτές χάνουν.
Ουδέν κρυφόν στο ιντερνέτενε..

Υ.Γ. μιας και γίνεται λόγος για την Sony, αν έγραφε MINOLTA θα ήταν photographicaly correct?

Το πρόβλημα ΙΜΟ είναι η αντιμετώπιση της Ελληνικής αντιπροσωπειας (ή ίσως και της μαμάς Sony ) απέναντι στον Έλληνα πελάτη της.
Του παίρνει μια χαρά τα αλλά δεν του δίνει τη δυνατότητα να εκμετάλλευτει όλες τις δυνατότητες της μηχανής που αγόρασε.
Κάνω λάθος ;

καθολου δεν κανεις λαθος. Εμενα προσωπικα πολυ με εκνευρίζει που εχω μηχανη "κουτσουρεμενη".
Εν τω μεταξυ αυτες οι επι πληρωμη εφαρμογες δυνονται ως τσαμπα δυνατοτητες απο αλλες εταιριες.

Η εφαρμογή για remote control απ' ότι κατάλαβα είναι δωρεάν. Κάνω λάθος? Χρειάζεται την αγορά της κάρτας? Αν ισχύει αυτό, τότε ειναι τραγικό το γεγονός ότι πληρώνει εξτρα χρήματα για ν´αποκτήσεις εφαρμογές με τις οποίες η εταιρεία διαφημίζει το προϊόν της.