Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί να πρτιμήσει κανείς για video τη rx10II και οχι την ΑΧ 100 ?
Επίσης καλή η ερωτηση για την rx10 II.... ίδια τιμή τη βλέπω με την rx10 II
Γνωριζει καποιος απο ποιο ευρος και πανω αρχιζει και αλλαζει το διαφραγμα στην MK3.
Ναι αν σε ενδιαφέρει κυρίως το βίντεο και απλά που και που οι φώτος είναι μια χαρά η fz300...άλλα ο μικρός αισθητήρας την καταδικάζει στις φώτος, και χάνει πολύ σε low light ενώ και το dynamic range είναι στον πάτο......όσα δείγματα φώτο έχω δει ακόμα και σε iso 200 έχουν θόρυβο και φαίνεται αμέσως ο μικρός αισθητήρας....βέβαια όπως είπα για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει και πολύ η φωτογραφία ή απλά έχει και άλλη μηχανή με μεγαλύτερο αισθητήρα είναι μια χαρά η fz300....πάντως η rx10II συνεχίζει να είναι η καλύτερη all around μηχανή, την παίρνεις και είσαι έτοιμος για όλα!!!
αυτό ισχύει. της είχα βάλει ένα πολύ σκούρο ND και η κακομοίρα ανέβασε 2.000-3.200 iso στο βίντεο. Η ποιότητα της εικόνας βυθίστηκε κατακόρυφα. Όμως σε ISO 100 είναι πολύ καλή.
Οπως τα λέει ο tzo είναι απλά νιώθω ότι η rx10III πέφτει πολύ στα χωράφια της fz1000 και δεν ξέρω αν αξίζει τα διπλά+ λεφτά που στοιχίζει....
=karamela;1057662325]Βασικά επειδή η rx10II έχει φωτεινότερο φακό και είναι σαφώς καλύτερη όσον αφορά το φωτογραφικό κομμάτι, από την άλλη αν δεν ενδιαφέρεσαι καθόλου για φωτογραφία, τότε σαφώς καλύτερη λύση η AX 100. Η RX10II είναι ποιο all around, μπορείς να κάνεις μαζί της σχεδόν τα πάντα!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.