Sony α9 & α9 ΙΙ

Re: Sony α9

Η μηχανη απευθύνεται σε επαγγελματίες φωτογράφους, κυρίως αθλητικών γεγονότων κ;αι εκδηλωσεων... Δεν εχει να δείξει κάτι σε φωτογραφικό επίπεδο... Όπως άλλωστε και οι αντίστοιχες nikon kai Canon.

Sent from my SM-T810 using Tapatalk

Η μηχανη απευθύνεται σε επαγγελματίες φωτογράφους, κυρίως αθλητικών γεγονότων κ;αι εκδηλωσεων... Δεν εχει να δείξει κάτι σε φωτογραφικό επίπεδο... Όπως άλλωστε και οι αντίστοιχες nikon kai Canon.

Sent from my SM-T810 using Tapatalk

Απο οτι εχω καταλαβει την γλυκοκοιτανε κ οι φωτογραφοι γαμων κ κοινωνικων εκδηλωσεων κυριως για το αθορυβο κλειστρο

Ετσι και αλλιώς μην κοροιδευόμαστε οι αισθητήρες έχουν φτάσει πλέον σε τόσο υψηλό επίπεδο που ουσιαστικά σχεδόν όλες οι FF μηχανές παρόμοια ποιότητα εικόνας έχουν, εκει που έχουμε διαφορές είναι στα μπλιμπλίκια, στο σώμα, στην εστίαση, στις γκατζιετές και στους φακούς...το αντίστοιχο συμβαίνει και με τις Crop μηχανές...πόση ουσιαστική διαφορά νομίζετε ότι έχει σε ποιότητα εικόνας μια π.χ. Nikon D5100 6ετίας των 200 ευρώ με οποιαδήποτε σύγχρονη μηχανή crop?? Πρακτικά ελάχιστη, ποιο μεγάλη διαφορά θα κάνει ένας καλύτερος φακός παρά ένας ποιο σύγχρονος αισθητήρας..

Απίστευτος.
Μετά το 15:30 δίνει ρέστα.
Μιλάμε γελούσα από τις εκφράσεις του χωρίς να παρατηρώ τι λέει την πρώτη φορά που το είδα.
Όλο για τις καμπύλες της Fuji λέει για funboy της Fuji τον κόβω και αυτόν.
Αξίζει πάντως να το δείτε το βίντεο.
Άσε που έφαγε και μεγάλο κόλλημα με το Made in Thailand.

Tony Northrup με Sony a9 και 70-200mm 2.8 GM

DCCkU95XkAIW7ki.jpg

Last edited by a moderator:

Ε, κοντά θα ήταν και η απόδοση της α6500, έστω με 11fps.

Αφού πάρεις την α9, σκέφτεσαι να κρατήσεις την α6500;

Last edited by a moderator:

Πούλησα όλες μου τις κάμερες πλην α5100, α6000 και α6500 όπου θα τις έχω για καθημερινή χρήση και δεύτερες για βίντεο η φωτογραφία σε δουλειά.
.. προβληματίζομαι αν αγοράσω τώρα την α9 να την έχω καλοκαίρι η να την πάρω Χριστούγεννα να γλιτώσω τι 300 ;

Last edited:

Για τιμή Αμερικής φαντάζομαι Βασίλη ενδιαφέρεσαι γιατί το καπέλο των 800+ ευρώ στην Ελλάδα είναι το λιγότερο αστείο.

Απάντηση: Sony α9

Κι εγώ είχα ένα φόβο, πήρα το ρίσκο όμως με μία α6500.
Η διαφορά με την Ελλάδα ήταν τεράστια, 600 + κάτω.
Η μηχανή ήρθε άμεσα, σε 5 εργάσιμες και ήταν αψεγάδιαστη.
Την πήρα από Kacha, την α9 την έχει 4.135 με τα μεταφορικά.
Μεγαλύτερο το ποσό βεβαια, μεγαλύτερο το ρίσκο...
Να πούμε καλορίζικη;; -bye-