Επιφυλλασομαι ομως για καποιο "συγκριτικο" ... δεχομαι προτασεις!![]()
οποτε θες....
αλλα μερικα πραγματα δεν αλλαζουν.
Πχ το οτι δεν εχει 24-25 και 50-60p , την απορριπτουν απο την επαγγελματικη κατηγορια kai για σκηνες "δρασης" (εκει θελει οπωσδηποτε 50-60p).
H ελλειψη επισης headphones output για προεσκοπηση του εγγραφομενου ηχου και οι αναλυτικες ρυθμισεις στον ηχο (δεν εχει ακριβη ρυθμιση της εντασης παρα 3 προρυθμισεις Low-Medium-High) , την κανουν ακομη πιο "λιγη" για το βιντεο.
Τελος, πολυ σημαντικο, δεν επιτρεπει καμια ρυθμιση εκθεσης (διαφραγμα, ταχυτητα και iso) κατα τη διαρκεια της εγγραφης , παρα μονο πριν αρχισει αυτη... απαραδεκτο .
Αυτα δεν αλλαζουν δυστυχως .... δεν αρνουμαι οτι (οπως και η Gh3) θα εχει πιο sharp εικονα και πιθανον λιγοτερο Moire-aliasing... αλλα μεχρι εκει.
Δεν νομίζω κανείς να υποστήριξε ότι η ΕΜ1 απευθυνεται στον επαγγελματια του βιντεο, ουτε καν αυτος που έγραψε το συγκριτικό, την συγκριση στην ποιοτητα της εικονας για το 90% των home made video ενος advanced ερασιτεχνη που θέλει να καλυψει άρτια ενος γεγονός, αυτο θέλω να ξερω αν μπορει να καλύψει, αν στα 3200 ΙΣΟ έχει καλη αποδοση όπως γράφει, με ενα ποιοτικο εξωτερικο μικρόφωνο και εφόσον δεν τραβώ σκηνές δράσης π.χ. μοτοκρος μπορω να έχω με βοηθό την σταθεροποιηση χωρις steadycam ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ?
Χωρίς να έχω το μάτι σου και την εμπειρία σου για να κρινω όταν τραβηξα ολιγολεπτο βίντεο επαγγελματιες χορευτές σε κινήσεις με τρομερα γρηγορο ρυθμο με την Ε-Μ5+25mm/1.4 ειχα πολυ ομαλή κινηση και ροη δεν ειδα σπασιματα, rolling shutter κλπ. , αν η Ε-Μ1 είναι ενα σκαλι παραπάνω και μπορει να χτυπαει σε ποιοτητα εικονας την Σονυ και να εχει και την δυνατοτητα σταθεροποιησης καθε φακου που μπαινει πανω για low light καταστασεις προσωπικα με καλυπτει και με το παραπάνω και ίσως και πολύ άλλο κόσμο.
χρησιμοποιουμε ακομη canon 7D kai 5D mark II (πολυ χειροτερες απο sony Α7) σε επαγγελματικες δουλειες.
Sony A7R | Flash Sony HVL-F20M
FE 28-70mm F3.5-5.6 OSS
![]()
Αν δεν κάνω λάθος είναι ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής ο Νικόλαος.
Υ.Γ. Χωρίς να βγω εκτός θέματος ανεξαρτήτου θρησκευτικού προσανατολισμού έχει γράψει ένα συγκλονιστικό βιβλίο με θέμα "Εκεί που δε φαίνεται ο Θεός"
Ειδικά όποιος έχει παιδιά θα συνταραχτεί.
Ενα τελευταίο συγχωρήστε με
Είναι ο Μητροπολίτης που λές
Υ.Γ. Δεν είμαι θρήσκος μα όταν κοιτάς αυτόν τον άνθρωπο γαληνεύει η ψυχή
Συγγνώμη και πάλι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.