Απάντηση: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...
Καλημέρα σε όλους τους συμφορουμίστες.
Την Δευτέρα παρέλαβα την 46W2000 από το γνωστό κατάστημα της Λάρισας.
Θα σας πω 2 λόγια για την εξυπηρέτηση και την συναλλαγή με το εν λόγω κατάστημα η οποία ήταν άψογη και η τιμή με τα μεταφορικά ήταν 2452 Euro.
Οι πρώτες εντυπώσεις για την απόδοση της τηλεόρασης άργησαν λίγο, γιατί έπρεπε να αλλάξουμε λίγο ένα έπιπλο το οποίο δεν την χώραγε λόγω μεγέθους ,αφού αντικατέστησε μια Philips 8 ετών 32 ιντσών.
Η τηλεόραση σε DVD 576p παίζει εξαιρετικά , θα έλεγα άψογα με ωραία χρώματα και καλή λεπτομέρεια.
Σε τηλεοπτικό σήμα τα πράγματα αλλάζουν πολύ γιατί στην περιοχή που μένω βλέπουμε τηλεόραση μόνο από Nova και από ότι όλοι ξέρουμε δεν μας προσφέρει και το καλύτερο σήμα.
Αnt1 μαύρο χάλι ,τα υπόλοιπα βλέπονται με καλύτερη εικόνα θα έλεγα το Alter ,όμως το ίδιο πρόβλημα έχω και με μία Samsung 32R71 που διαθέτω και αν και 32 ιντσών δεν μπορώ να πω ότι έχει καλύτερη απόδοση οπότε το πρόβλημα είναι στο σήμα που τροφοδοτούνται και οι 2 τηλεοράσεις.
Aυτή την εβδομάδα περιμένω έναν φίλο με ένα PS3 να κάνουμε ένα τεστ σε 1080 ανάλυση με ταινίες και games που διαθέτει και θα ενημερώσω το forum για τις εντυπώσεις μου, αν και νομίζω ότι θα είναι εξαιρετικές αφού σε 576p μου έδωσε τόσο καλή εικόνα.