Sony Bravia W2000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Φιλε silent αγορασες την W2000? Ποτε εγινε αυτο , εχω χασει επεισοδια...-bye-

Ε λες ε. Νομιζα οτι η Χ με την W εχουν το ιδιο menu. Μπορει κιολας. Θα δω και θα σου πω

Είναι πιθανό να παίζει ρόλο ο "τρόπος" σύνδεσης (hdmi, vga κ.λπ.) αλλά και η ανάλυση...

Απάντηση: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Τι λέει στο απλό τηλεοπτικό σήμα παιδιά;
Υποφέρεται καθόλου;

Για κάντε μια σύγκριση με μια plasma.

Κατι που ξεχασα να αναφερω. Για οσους εχουνε nvidia παντα. Εχει μεσα στο control panel προγραμα calibration. Φυσικα αμα δεν εχετε βασικες γνωσεις καλυτερα να μην μπειτε στον κοπο. Εγω τα παρατησα:flipout:

Θα το δω σίγουρα μέσα στο Σαββατοκύριακο...
Σκέφτομαι όμως σοβαρά, μόλις τελειώσω όλες τις συνδέσεις και πάρω και το DVD Player, να κάνω ένα χρωματικό calibration πιο επαγγελματικό (...ISF style!) μιας και κάμποσοι που το δοκίμασαν στο εξωτερικό, είδαν μεγάλη διαφορά στην απόδοση...

Απο το site που ο φιλος Αντωνης Β. βρηκε ενα review της Panasonic PX70 , βρηκα και εγω ενα για την 40W2000.

...On a calibrated set, the HD film material was amazingly sharp and detailed, without being too artificial. Bright scenes were given first rate treatment, given its natural strength in contrast ratio and peak brightness. The dark scenes have satisfying blacks with minimal loss in shadow detail. You don't feel that you're missing too much here at any point. We preferred the colour pallette of our Panasonic Plasma PH9 (the most noticeable effect with the Sony is in the green foliage having too much blue), but we are probably talking about personal preference here. Some users may rate the increased brightness, resolution and clarity of this LCD above any current consumer level plasmas...

...With DVDs, the Bravia Engine does a whole lot better or needs to work less if you will. In short I was impressed by what I saw. The images were so smooth and detailed that a casual viewer may easily mistake it for a HD source if viewed from afar. A quick look at a comparable scene produced by our Toshiba HDE1 revealed no significant difference. The Sony does an excellent job of representing the DVD color fidelity, blacks and detail on a large HD screen...

http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W2000

Με λιγα λογια...:firstprize:

Καλημέρα σε όλους τους συμφορουμίστες.
Την Δευτέρα παρέλαβα την 46W2000 από το γνωστό κατάστημα της Λάρισας.
Θα σας πω 2 λόγια για την εξυπηρέτηση και την συναλλαγή με το εν λόγω κατάστημα η οποία ήταν άψογη και η τιμή με τα μεταφορικά ήταν 2452 Euro.
Οι πρώτες εντυπώσεις για την απόδοση της τηλεόρασης άργησαν λίγο, γιατί έπρεπε να αλλάξουμε λίγο ένα έπιπλο το οποίο δεν την χώραγε λόγω μεγέθους ,αφού αντικατέστησε μια Philips 8 ετών 32 ιντσών.
Η τηλεόραση σε DVD 576p παίζει εξαιρετικά , θα έλεγα άψογα με ωραία χρώματα και καλή λεπτομέρεια.
Σε τηλεοπτικό σήμα τα πράγματα αλλάζουν πολύ γιατί στην περιοχή που μένω βλέπουμε τηλεόραση μόνο από Nova και από ότι όλοι ξέρουμε δεν μας προσφέρει και το καλύτερο σήμα.
Αnt1 μαύρο χάλι ,τα υπόλοιπα βλέπονται με καλύτερη εικόνα θα έλεγα το Alter ,όμως το ίδιο πρόβλημα έχω και με μία Samsung 32R71 που διαθέτω και αν και 32 ιντσών δεν μπορώ να πω ότι έχει καλύτερη απόδοση οπότε το πρόβλημα είναι στο σήμα που τροφοδοτούνται και οι 2 τηλεοράσεις.
Aυτή την εβδομάδα περιμένω έναν φίλο με ένα PS3 να κάνουμε ένα τεστ σε 1080 ανάλυση με ταινίες και games που διαθέτει και θα ενημερώσω το forum για τις εντυπώσεις μου, αν και νομίζω ότι θα είναι εξαιρετικές αφού σε 576p μου έδωσε τόσο καλή εικόνα.

Re: Απάντηση: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Οταν το σημα εχει μεγαλη συμιεση και θολουρα (βλεπε NOVA) λογικο ειναι να μην ειναι η εικονα η καλυτερη δυνατη ειδικα οταν μιλαμε για 46" που η καθε ατελεια μεγενθυνεται.
Παντως συνηθως το Filmenet 3 και η ΕΤ2 εχω παρατηρησει οτι εχουν καλυτερη εικονα απο τα αλλα καναλια και μαλλον ο ΑΝΤ1 την χειροτερη. Ξενα καναλια οπως το Viva Polska παντως βαζουν τα γυαλια στα δικα μας.

Λόγω της μετατροπής στο έπιπλο δεν πρόλαβα να δω και πολλά πράγματα.( Η γυναίκα μου είπε πως την επόμενη τηλεόραση αν είναι να γκρεμίσω το σπίτι για να την βάλω, μάλλον θα πρέπει να βγω και εγώ από το σπίτι).
Όταν έχω τεστ για περισσότερες δυνατότες της τηλεόρασης θα επανέλθω και με φωτογραφίες. Προς το παρόν 4 που δείχνουν την μετατροπή στο έπιπλο και λίγο Alter.

Προσπαθώ να ανεβάσω τις φωτογραφίες και δεν μπορώ αν θέλει κάποιος να μου πει πως τις ανεβάζω . Εγώ τις ανεβάζω σαν συνημμένα.

Last edited:

Δηλαδή πρέπει να ποστάρω μηνύματα χωρίς νόημα για να μπορέσω να ανεβάσω τις φωτογραφίες. Συγνώμη αλλά νομίζω πως πρέπει να το ξανασκεφτούν οι διαχειριστές.
Εν πάση περίπτωση ποστάρω το ίδιο μήνυμα για να δω τι θα γίνει. Ζήτω συγνώμη τους φίλους για την ταλαιπωρία αλλά…….