SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

χεχε, εδώ θα είμαστε να παρακολουθούμε, γτ αρκετά οι 4 μήνες που ψάχνω για τηλεόραση. βαρέθηκα πια.

Υ.Γ. Ευχαριστώ για τις φωτό

Υ.Γ.2 Α656 vs W4000, :frusty: :nounder:

εν τάξει χάλια φώτος αλλά και το κινητό σονυ είναι, τι να σου κάνει κι αυτό...
πάρτε μια καλύτερη από WRC

τι μόνο 4 μήνες ωρέ νέοψ; εγώ άμα δεις πήρα γραμμή από Απρίλιο 2007...

παιδιά θα κουτουλήσω μου την έχουν κάνει κατάληψη λόγω της φουντομάλλας Σολωμού και περιμένω να βάλω ΜΑΤΡΙΧ dvd αναφοράς από HIGHTECH να δω πως παίζει στα δύσκολα μαύρα και στις μάχες με γρήγορη κίνηση...

Attachments

• DSC00061.jpg
    DSC00061.jpg
    70.1 KB · Views: 94
Last edited:

εξαρτάται ποιο σόνυ έχεις, εγώ πχ με το W960i είμαι υπερ-ευχαριστημένος τόσο σε φωτό, όσο και σε βίντεο.

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Υ.Γ.2 Α656 vs W4000, :frusty: :nounder:

Πηγαινε δες τες απο κοντα και παρε αυτη που θα σου κανει "κλικ".

Παντως απο σχεδιασμο καμια δεν ειναι καλη. Η μια "κοκκινη" , η αλλη με το "χερουλι" αστα να πανε.

τις έχω δει ήδη και τις 2 και click μου έκανε η Σάμυ με την πρώτη ματιά που λέμε. απλά διάβασα για κάτι προβληματάκια, FW update κλπ και γι' αυτό γλυκοκοιτάζω και την Σόνυ τώρα.

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Πηγαινε δες τες απο κοντα και παρε αυτη που θα σου κανει "κλικ".

Παντως απο σχεδιασμο καμια δεν ειναι καλη. Η μια "κοκκινη" , η αλλη με το "χερουλι" αστα να πανε.

Η μία (656) κομψή και φινετσάτη και η άλλη (4000) αυστηρή, στιβαρή και καινοτόμα (ή κενό-τομα :laugh: ) θα έλεγα εγώ για το σχεδιασμό... περί ορέξεως...

τις έχω δει ήδη και τις 2 και click μου έκανε η Σάμυ με την πρώτη ματιά που λέμε. απλά διάβασα για κάτι προβληματάκια, FW update κλπ και γι' αυτό γλυκοκοιτάζω και την Σόνυ τώρα.

Ενταξει δεν ειναι και τοσο σοβαρα τα προβληματα αυτα.

Αφου αυτη σου αρεσει αυτη παρε.

και click μου έκανε η Σάμυ με την πρώτη ματιά που λέμε και γλυκοκοιτάζω και την Σόνυ τώρα.

αυτο φιλε μου λεγεται παντρεμενος με γκομενα,δεν ειναι τηλεοραση,που δεν τα υπολογισε σωστα πριν τον γαμο-bye-
εσυ προλαβαινεις ακομα να διαλεξεις την σωστη τηλεοραση για σενα.

Last edited:

παίδες η τιβι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ...

Πόσες ίντσες πήρες?

ελπίζω να τη συνηθίσει γρήγορα ...το σπίτι ...γιατί ...συννεφιασμένη Κυριακή προβλέπεται

Αύξησε λίγο την φωτεινότητα και θα φύγουν τα σύννεφα με την μια :p

Γιαννη για παρε λιγο την ηλεκτρονικη να δεις,εβγαλε ολες τις τηλεορασεις χωρις ΦΠΑ,με υπολογισμο MSRP μειον 19% βγαινει κατω απο 1700Ε (46W4000)η δικη σου προσφορα πια ηταν?

Ανεβαλα την αγορα για μερικες ημερες γιατι θα παιξουν πολλες προσφορες την επομενη εβδομαδα.

Περιμενω και τιμη απο Ροδο μερια αλλα δεν μου εχουν πει ακομη.

katoxos pleon kai ego mias 40w4000.. mono me ps3 tin sindesa ligo giati eprepe na figo... stin arxi tou grand turismo emeina :eek::eek::eek::

ρε σεις ρωταω τελευταια φορα μη σας πριζω συνεχεια..ξερει καποιο παλικαρι που ασχολειται με πισι κ χρησιμοποιει την τβ σαν οθονη να μου απαντησει στις ερωτησεις 2-4 στη σελιδα 71 προς τα πανω,εκει που εχω ποσταρει?ευχαριστω κ σορρυ παλι

Απάντηση: SONY Bravia W4000

στο nvidia control panel>change my display'sflat panel scaling>use built-in scaling
και εξηγει:the display will scale the image that your graphics cards generates

με απλα λογια η τηλεοραση σου θα παρει την μασημενη τροφη και θα την προβαλει αρα οσο καλυτερη τροφη της δωσουμε τοσο καλυτερη εικονα θα εχουμε,αναλογα και με τον scaler της τηλεοραση μας.

αυτα για την συνδεση απο pc

ρε σεις ρωταω τελευταια φορα μη σας πριζω συνεχεια..ξερει καποιο παλικαρι που ασχολειται με πισι κ χρησιμοποιει την τβ σαν οθονη να μου απαντησει στις ερωτησεις 2-4 στη σελιδα 71 προς τα πανω,εκει που εχω ποσταρει?ευχαριστω κ σορρυ παλι

Συνεννοηθήκαμε να σε φέρουμε στο αμήν μέχρι να απαντήσουμε:

2. Για έπιπλα δεν έχω ιδέα.
3. Αν έχεις ορίσει σαν ανάλυση στο PC 1920x1080 το upscaling θα γίνεται στο PC. Η τηλεόραση θα κάνει upscaling μόνο αν το εισερχομένο σήμα είναι μικρότερης ανάλυσης από 1920x1080.
4. Υπάρχει κατηγορία HTPC και εκεί τα παιδιά θα ξέρουν καλύτερα. Ίσως με το PC να μπορείς να πάρεις καλύτερα αποτελέσματα, αλλά απαιτεί αρκετό ψάξιμο και αρκετές ρυθμίσεις που αφορούν εικόνα και ήχο.

Απάντηση: SONY Bravia W4000

ο φιλος αναφερει σαν παραδειγμα ενα αρχειο αναλυσης 624x352 που θα το παρει η τηλεοραση και του αλλαξει τα φωτα σε 1080p.
ενα ματσο χαλια θα ειναι.

το ιδιο βεβαια θα γινει εαν παιξουμε αρχεια μεγαλυτερα απο την native αναλυση της τηλεορασης που ειναι 1080p αλλα που να τα βρουμε

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Ανεβαλα την αγορα για μερικες ημερες γιατι θα παιξουν πολλες προσφορες την επομενη εβδομαδα.

Περιμενω και τιμη απο Ροδο μερια αλλα δεν μου εχουν πει ακομη.
Χρησιμοποιήσε το τηλέφωνο που σου έστειλα με ΠΜ και ρώτα για την 46Α656 και πάρε το αστέρι για να μην :bigcry:μετά από λίγο..