SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω όλους τους φίλους για τη συζήτηση περί W4000, η οποία πιστεύω ότι οφελεί όλους.
Έγινα πρόσφατα κάτοχος μίας 40W4000 και μπορώ να πώ ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παρ' όλα αυτά, διαπίστωσα το εξής: Όταν παίζει divx ή το GTA4 από το PS3, σε ιδιαίτερα σκοτεινές σκηνές της ταινίας ή σε νυχτερινές σκηνές του GTA4, η φωτεινότητα της οθόνης πέφτει και η σκηνή γίνεται ακόμα πιο μαύρη. Όταν αλλάξει η σκηνή σε κάτι πιο φωτεινό, ή π.χ. το GTA4 περάσει μπροστά από φως του δρόμου, η φωτεινότητα της οθόνης ενισχύεται εκεί που ήταν και πριν. Δεν το έχω παρατηρήσει σε αναλογικό σήμα κεραίας, θα πρέπει να σημειώσω.
Θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους τoυ thread οι οποίοι έχουν PS3 και W4000 αν έχουν παρατηρήσει κάτι τέτοιο στη δική τους οθόνη ή ακόμα και σε άλλο σήμα πέρα από PS3, και αν έχουν να προτείνουν κάποια λύση ή κάποια θεωρία για το πρόβλημα

Ευχαριστώ

δεν ειναι προβλημα ονομαζεται auto dimming για να περιορισει τα προβληματα του backlight

Μπορεί να απενεργοποιηθεί από κάποια επιλογή;
Σε ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Μπορεί να απενεργοποιηθεί από κάποια επιλογή;
Σε ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία

Το auto dimming ειναι κατι σαν screen saver. Ενεργοποιειται οταν η εικονα ειναι πολυ σκοτεινη ωστε αν ξεχασεις πχ. την τηλεοραση ανοιχτη να μην καει πολυ ρευμα.

Δοκιμασε να βαλεις game mode στις ρυθμισεις. Νομιζω οτι τοτε απενεργοποιειται.

ε γιαννη αδιαβαστο σε πιανω ουτε τα μενου δεν κοιταξες....η W4000 δεν εχει game mode....

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Το auto dim είναι για εξοικονόμηση ρεύματος; Είχα την εντύπωση ότι είναι αυτό που γράφει ο GeoGeoGeo πιο πάνω, για να έχει η τηλεόραση καλύτερο μαύρο στις πολύ σκοτεινές σκηνές. Εξάλλου αυτό ακριβώς φαίνεται να γίνεται και από την περιγραφή που κάνει ο lalas873 στο μήνυμά του...

Ρε sotos65 τι θα γινει μαυτη τη δουλεια ?
Η ξεβρακωσε την τελειως η ριξε τιποτα πανω της , αμαν πια πρωι πρωι:flipout::flipout:

Έχοντας την τηλεόραση σχεδόν δύο μέρες μπορώ να πω ότι είναι τέλεια.Δεν έχω πειράξει καθόλου τις ρυθμίσεις όμως.Γίνεται πολύ καλύτερα η εικόνα αν βρω καλύτερες ρυθμίσεις;Εσείς τις έχετε πειράξει καθόλου;

Τον αισθητήρα φωτός τον έχετε ενεργοποιημένο;

Έχοντας την τηλεόραση σχεδόν δύο μέρες μπορώ να πω ότι είναι τέλεια.Δεν έχω πειράξει καθόλου τις ρυθμίσεις όμως.Γίνεται πολύ καλύτερα η εικόνα αν βρω καλύτερες ρυθμίσεις;Εσείς τις έχετε πειράξει καθόλου;

Χωρις να εχεις πειραξει τις ρυθμισεις καθολου αποκλειετε να εχεις " τελεια " εικονα , σε ψιλοχαλια σε τηλεοπτικο σημα μπορει .:afro:

Χωρις να εχεις πειραξει τις ρυθμισεις καθολου αποκλειετε να εχεις " τελεια " εικονα , σε ψιλοχαλια σε τηλεοπτικο σημα μπορει .:afro:

Και ομως καπου εχει δικιο σε αυτα που λεει. Ακομη και οι out of the box ρυθμισεις ειναι πολυ καλες. Εγω μονο δυο τρεις αλλαγες εχω κανει και εχω πολυ καλη εικονα.

Για να πειραξει κανεις το service menu κτλ. το θεωρω ανουσιο στην συγκεκριμενη τηλεοραση που απο την μαμα της ειναι κοριτσι για σπιτι και εχει μεγαλωσει με αρχες.:flipout:

smoothbore,κι όμως η εικόνα είναι πολύ ωραία.Μόνο τα χρώματα θέλουν λίγο πιο φωτεινότητα.

Rivers μπορείς να μου πεις τις αλλαγές που έχεις κάνει;

Ο αισθητήρας φωτός είναι καθόλου χρήσιμος;

Το Noise Reduction στο Auto δεν είναι καλύτερο;Διάβασα στις οδηγίες ότι βελτιώνει την εικόνα όταν έχει χιονάκια.

Α,και το backlight δεν είναι λίγο χαμηλό,ειδικά για τη μέρα;

Εγω παντος με την D3000 και το εξω απο το κουτι mode, δεν ηταν οτι καλυτερο σε ρυθμισεις .
Το backlight deadlyeyes μπορει να ειναι χαμηλο αλλα εχεις πιο σοφτ εικονα και πιο ισοροπημενη θα ελεγα (αν στεκει σαν ενοια) .
Στην αρχη μπορει να σου φαινετα καπως αλλα σε χρονο dt το συνηθιζεις ,το καλυτερο factory mode στις sony ειναι το cinema που ομως σου φαινετε σκοτεινο .
Απλα το ματι το ελκει το εντονο φως και και οι εντονες αντιθεσεις αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο , φαντεζι ειναι , καλυτερο οχι .

Α,και το backlight δεν είναι λίγο χαμηλό,ειδικά για τη μέρα;

Εγω το βαζω ως και 0.

Αστο καμια ωρα στο 2 να το συνηθίσει το ματι σου. Θα δεις οτι βελτιωνεται πολυ το μαυρο και τα χρωματα.