SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Έχω την W4000 και θέλω μια νέα εξωτερική κεραία. Με την παλιά που έχω, πολλά κανάλια έχουν λίγη θολούρα και παρατηρώ διπλή εικόνα (π.χ. δίπλα από το σήμα της ΝΕΤ διακρίνω ένα αχνό δεύτερο ΝΕΤ).

Ποια μου προτείνετε να αγοράσω για τέλειο σήμα και λήψη?
Αξίζει να πάρω δορυφορική?

Last edited:

Η φθηνωτερη λυση ειναι να παρεις μια καλη και επωνυμη κεραια και να αλλαξεις και το καλωδιο με καινουργιο.

Τα ειδωλα οφειλονται σε ανακλασεις του σηματος (διπλανα σπιτια κτλ.).

Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Tην 40άρα έκλεισες?
Από ποιό κατάστημα?
Πήρες τα 4 χρόνια εγγύηση της sony που δίνει μέχρι τέλος Αυγούστου?
Aπο multirama.Μετα απο πιεση μου εκανε αυτη την τιμη γιατι οανταγωνισμος ευτυχως για μας ειναι σκληρος. Η εγγυηση μου ειπαν οτι ισχυει για 4 χρονια αν το τιμολογιο-αποδειξη ειναι κομμενο μεχρι τελος Αυγουστου.
Την Τριτη την παρελαβα παντως ολα οκ. Για τα αναλογικα καναλια δεν ειμαι 100% ικανοποιημενος αλλα ετσι κι αλλιως δεν τα παρακολουθω και πολυ. Παντως ειναι κυριως θεμα ληψης κεραιας η ποιοτητα κι οτι βλεπω απο τα 2,5 μετρα περιιπου. Παντως στα δορυφορικα ειμαι υπερ ευχαριστημενος. Ταινια DVD ακομα δεν προλαβα να δω.
Οι φωτογραφιες φαινονται αψογα.
Πιστευω αν πειραματιστω ακομα λιγο με τις ρυθμισεις πιστευω θα βελτιωσω κι αλλο την εικονα.
Παντως σας ευχαριστω ολους που με βοηθησατε να καταληξω σε ενα πολυ αξιολογο μοντελο.
Απο δω και περα το Home Cinema θα παρει φωτια.:smile:

Κάποιες πληροφορίες για το τσιπάκι της Micronas που χρησιμοποιεί η W4000:

http://www.videsignline.com/products/showArticle.jhtml?articleID=201802051

http://www.micronas.com/pressroom/p...index.html?back=/consumer_products/index.html

και εδώ ένα καινούριο προϊόν της ίδιας εταιρίας που μπορεί να διαχειριστεί HD αρχεία (H264, VC-1, mpeg4) από USB ή κάποιο δίκτυο και πιθανόν να το δούμε σε μελλοντικές τηλεοράσεις της Sony:

http://www.micronas.com/pressroom/p...index.html?back=/consumer_products/index.html

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Aπο multirama.
Εγώ προσπαθώ ακόμη να ψήσω τη γυναίκα να δώσουμε +300 για την w4000 :smash: γιατί το αρχικό budjet ήταν 1000 εβρόπουλα μόνο!

Με γειά σου πάντως και καλές προβολές να έχεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Sony’s brand-new KDL-52W 4000 LCD TV was rated best of all tested 52’’ Full HD LCD TVs by the German magazine ‛Video’ in July. In May, HDTVTest.co.uk rated the KDL-40W 4000 “the best LCD HDTV – in terms of both picture and sound quality – in 2008”, and ‛What Hi Fi, Sound & Vision’ testified in June: “One of the sharpest, punchiest, most detailed HD performances yet; terrifically balanced and clean SD playback."

:worshippy::worshippy::worshippy:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Εγώ προσπαθώ ακόμη να ψήσω τη γυναίκα να δώσουμε +300 για την w4000 :smash: γιατί το αρχικό budjet ήταν 1000 εβρόπουλα μόνο!
Πες της οτι περσυ επαιρνες 32 ιντσες με αυτα τα λεφτα και τωρα παιρνεις 40αρα. Για να παρεις με 1000 ή θα παρεις λιγοτερες ιντσες ή λιγοτερες δυνατοτητες ή πιο παλιο μοντελο.

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου το σκούρο μπλε.
Στη σελίδα που πόσταρες κάνε zoom στην φωτό με το σήμα bravia (4η φωτό) να δείς τα μπλε στρασάκια που έχει πάνω.....ούτε αυτά φαίνονται.....εκτός αν πέφτει πάνω στην tv δυνατό φως.....δεν πιστεύω να έχεις κανα προβολέα να χτυπάει την Tv....εκτός αν είναι κοντά σε παράθυρο.
Εγώ ας πούμε,σε φωτογραφία που έβγαλα,μόνο με φλάς έκανε «μπάμ» το μπλε και τα στρασάκια....αλλά λέω και πάλι,δεν φαίνεται τόσο ώστε να σε αποθαρρύνει.

Last edited:
Απάντηση: SONY Bravia W4000

Εχει να προτεινει κανεις καποια καλη ρυθμιση; Εχω κανει καποια δικη μου αλλα αν εχετε να προτεινετε κατι, ειναι ευπροσδεκτο, ισως το εχετε ψαξει και αρκετα περισσοτερο.

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Καποιες σελιδες πιο πισω ειχα δωσει καποιες ρυθμισεις , ψαξε και αν δεν τις βρεις θα σου τις ξαναγραψω αυριο...

Αυριο (πιθανότατα) παραλαμβάνει φίλος την 46W4000.
Υπάρχει τρόπος να δούμε τις ώρες λειτουργίας?
Τι άλλο πρέπει να τσεκάρουμε κατά την παραλαβή?

Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Καποιες σελιδες πιο πισω ειχα δωσει καποιες ρυθμισεις , ψαξε και αν δεν τις βρεις θα σου τις ξαναγραψω αυριο...
το θυμαμαι αλλα ποιος ξαναψαχνει 130 σελιδες;:bang:

Αν με το που την ανοιξετε σας βγαλει να κανετε επιλογη της χωρας τοτε κατα 99% ειναι καινουργια.

Απο την αλλη αν βρετε αποθηκευμενα καναλια κτλ. τοτε ειναι demo απο βιτρινα.

Τις ωρες μπορειτε να τις δειτε απο το service menu αλλα σου συνιστω μονο στην δευτερη περιπτωση να το κανετε αυτο...-bye-

Αν με το που την ανοιξετε σας βγαλει να κανετε επιλογη της χωρας τοτε κατα 99% ειναι καινουργια.

Απο την αλλη αν βρετε αποθηκευμενα καναλια κτλ. τοτε ειναι demo απο βιτρινα.

Τις ωρες μπορειτε να τις δειτε απο το service menu αλλα σου συνιστω μονο στην δευτερη περιπτωση να το κανετε αυτο...-bye-

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Αυριο (πιθανότατα) παραλαμβάνει φίλος την 46W4000.
Υπάρχει τρόπος να δούμε τις ώρες λειτουργίας?
Τι άλλο πρέπει να τσεκάρουμε κατά την παραλαβή?
Aν ειναι σφραγισμενο το κουτι οχι μονο με ταινια αυτοκολλητη αλλα και με τα μεταλλικα κλιπς. Επισης μεσα στη συσκευασια ειναι η τν και η βαση. Σε ενα μικρο σακουλακι σφραγισμενο ειναι οι βιδες της βασης. Δε νομιζω καποιος να την χρησιμοποιησει χωρις να ανοιξει το σακουλακι, εκτος αν την κρεμασει σε τοιχο (λιγο αφυσικο). Συνηθως στα καταστηματα τις εχουν με τη βαση σε ραφι κι οχι στον τοιχο.