gianni_1960
New member
- 4 May 2008
- 1
Στήν αντιπροσωπία τής sony......αμα τό βρείς πές πόσο κάνει..Μπορεί κάποιος να μου πεί που μπορώ να βρω stabilizer (το βαριδάκι)για το SONY CDP-XA50ES .
Καλησπερα,ηθελα να ρωτησω αν το συγκεκριμενο cdp σχεδον μετα απο μια 15ετια αξιζει, αν βρεθει σε μια τιμη 180-200 ευρω και αριστη καταστηαση.
Μαμα το player δεν επαιζε ποτε. Ομως με καποιες αλλαγες φτανει σε κορυφαιο επιπεδο. Το δικο μου εχει 8 op627 στην εξοδο, πειραγμενο το αναλογικο τροφοδοτικο και καποιο πειραγμα στο dac που δεν γνωριζω.
μην ξύνεις πληγές Πέτρο
Εχει δυο μετασχηματιστες. Ενα για το αναλογικο σταδιο και ενα για τα ψηφιακα. Αυτος για το αναλογικο σταδιο εχει ξανατυλιχτει, αυτο εννοω "αναλογικο τροφοδοτικο". Τα 627 βεβαια μπηκαν στην εξοδο του αναλογικου σταδιου. Τα clock δε θελουν πειραγμα. Πριν το σκαλισμα και μετα το cd εχει χαοτικη διαφορα. Πριν το σκαλισμα επαιζε χειροτερα απο το 999es. Μετα το σκαλισμα το cd layer των sacd επαιζε απειρως καλυτερα απο το sacd layer στο 999. Το εκανα συχνα το τεστ. Το εχω επισης τεσταρει με καποια players πολλων χιλιαδων ευρω και το αποτελεσμα ηταν μονοτονα το ιδιο. Στο μοναδικο τεστ που δεν ξεχωρισε στη συνεχεια εμαθα οτι ηταν προβληματικο το setup (πολυ).είσαι υπερβολικός θα έλεγα.
Δεν είναι δυνατόν να μην παίζει και με μιά αλλαγή να γίνεται κορυφαίο.
Ήταν πάντα ένα καλό player.
Το πείραγμα γινότανε στα ρολόγια του (φοράει δύο).
Υποθέτω εννοείς αναλογικό στάδιο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.