Ψιτ, που ησουν χθες βραδυ εσυ; Εχεις ηδη μια κιτρινη!
Αστα ρε γριπιασμένε γεροτζενεράλι.
Οι κουρτίνες, η Σουζάνα και ο Ντιλας μου σας τον έχουνε κόψει τον βήχα ολονώνενε σας λέμε (σε σημείο που κατήντησες υποχόνδριος και κρύβεσαι κάτω από την κουβέρτα με το θερμομετράκι).
![]()
![]()
![]()
Ετσι κι'αλλιως ο planar παιζει καλυτερα:AFADF0:Χθές όντως, ήμουν κατακίτρινος...![]()
Ξέρεις τι μαύρο έχω κάτω απ´την κουβέρτα; Ποιός τον .έζει τον Ντίλα σου...![]()
Στις τελευταίες φωτογραφίες (τις κοντινές), μιλάμε καμία σχέση μεταξύ τους!
Ο BENQ είναι κλάσεις ανώτερος! Αν και με την τόση διαύγεια των διαχωριστικών γραμμών των pixels του, σκουρένει λίιιγο την εικόνα.
Αλήθεια από πόσο κοντά περίπου τις τράβηξες;
Να υποθέσω σε αναλύσεις 1920 επί κάτι ε;
Δεν διαφωνώ στο θέμα της διαφορετικής τεχνικής αντιμετώπισης των δύο αυτών τεχνολογιών τσιπ.
Ωστόσο όμως, οπτικά μιλώντας, η διαύγεια του BENQ θεωρώ ότι είναι αδιαμφισβήτητη συγκριτικά με αυτή του SONY που μπορεί να πετυχαίνει την αποφυγή εμφάνισης των διαχωριστικών (άρα κερδίζει με την όχι τόσο γκριζαρισμένη εικόνα όσο του BENQ) αλλά με την τεχνική αυτή μειώνει τελικά σημαντικά και τη διαύγειά του. Οπτικά χάνεις το που σταματά και το που ξεκινά κάθε ξεκάθαρα απεικονισμένη γραμμή π.χ..
Τελικά, επειδή δεν απάντησες πριν, και οι τελευταίες φωτογραφήσεις ήταν σε απεικόνιση κάδρου 1920 επί κάτι στις 125" ε;
Ψιτ, που ησουν χθες βραδυ εσυ; Εχεις ηδη μια κιτρινη!
Αστα ρε γριπιασμένε γεροτζενεράλι.
Οι κουρτίνες, η Σουζάνα και ο Ντιλας μου σας τον έχουνε κόψει τον βήχα ολονώνενε σας λέμε (σε σημείο που κατήντησες υποχόνδριος και κρύβεσαι κάτω από την κουβέρτα με το θερμομετράκι).
![]()
![]()
![]()
Ενδεχομένως πάντως, αν οι ίδιες φωτογραφήσεις ήταν σε περισσότερα μεγαπίξελς εδώ, να άλλαζε το οπτικό τους αποτέλεσμα και να έδειχνε καλύτερα ο SONY.
Αλήθεια, ακόμα τα έχεις στημένα και τραβάς φωτογραφίες;!
Ενδεχομένως πάντως, αν οι ίδιες φωτογραφήσεις ήταν σε περισσότερα μεγαπίξελς εδώ, να άλλαζε το οπτικό τους αποτέλεσμα και να έδειχνε καλύτερα ο SONY.
Αλήθεια, ακόμα τα έχεις στημένα και τραβάς φωτογραφίες;!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.